De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De coronabarometer was ‘klaar’ in oktober 2020. Waarom is hij er dan nog altijd niet?

De Morgen

20/01/2022 - 11:43

Komt hij er dan toch? De coronabarometer stond op het allereerste takenlijstje van coronacommissaris Pedro Facon, maar werd door politiek gehakketak telkens weer op de lange baan geschoven. Morgen volgt een nieuwe poging op het Overlegcomité.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zo ziet coronabarometer er voorlopig uit: cultuur en horeca open, festivals en discotheken alleen als het ‘groen’ of ‘oranje’ is (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een pintje drinken op café en je favoriete voetbalploeg naar de overwinning schreeuwen, zal altijd - ook bij het hoogste alarmniveau - kunnen. De dansbenen losgooien of naar een swingend muziekconcert gaan, kan alleen als de coronabarometer op groen of oranje staat. Dat staat toch zo in de voorlopige versie van coronacommissaris Pedro Facon.
  [naar artikel]
 2. Voeren is klaar voor Oktoberfeest (12/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Voerense ‘Wiesn’ is klaar voor de nieuwe editie van het Oktoberfeest met een ijzersterk programma en nog meer stemming. Op zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober 2022 staat een feestweekend op het menu, een feest dat een ‘knaller’ belooft te worden. Alle generaties kunnen op dit volksfeest genieten van Tirol met een Zuid-Limburgse touch.
  [naar artikel]
 3. Waarom raak ik van slag als iemand onaardig doet? Enkele experts geven antwoord (28/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Hé dikkerd!’, ‘Zou je niet beter een andere job zoeken?’, ‘Waarom ben jij altijd zo negatief?’ Als er iemand iets onaardigs tegen ons zegt, raken...
  [naar artikel]
 4. Vandenbroucke: ‘Coronabarometer moet er komen’ (19/01/2022 - De Standaard)
  De coronabarometer die vrijdag op het Overlegcomite besproken wordt, moet er volgens federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) komen. ‘Het is geen automatische piloot’, zei hij op Radio 1.
  [naar artikel]
 5. Coronabarometer kan nog niet op de schop: waarom is mondmasker nog altijd verplicht op openbaar vervoer? (22/04/2022 - VRT NWS)
  De tijd is nog niet rijp om volledig afscheid te nemen van de coronabarometer. Normaal zou vandaag het Overlegcomité samenkomen om zich daarover te buigen, maar de vergadering is - door de huidige coronacijfers - uitgesteld. En dus moeten we nog steeds mondmaskers dragen op het openbaar vervoer, zowat de enige coronamaatregel die nog bestaat. En dat is volgens virologen een goede zaak.
  [naar artikel]
 6. Walter Zinzen: “Waarom ik altijd geweigerd heb een Vlaams Blokker live te interviewen” (16/01/2023 - De Wereld Morgen)
  Oud-VRT-journalist Walter Zinzen legt uit waarom hij altijd heeft geweigerd om een Vlaams Blokker live te interviewen en waarom het cordon sanitaire nog steeds even relevant is als dertig jaar geleden. "Hou niet op te herhalen dat je niets te maken wil hebben met een partij die ‘linkse’ leerkrachten de ‘rekening zal presenteren’ als ze aan de macht is. Die een ‘Marokkanenprobleem’ ziet bij voetbal- en oudejaarsrellen, maar brandstichting in een asielzoekerscentrum niet veroordeelt. The post Walter Zinzen: “Waarom ik altijd geweigerd heb een Vlaams Blokker live te interviewen” appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 7. Coronabarometer is klaar, presentatie is voor later (16/10/2020 - De Tijd)
  23:10 Er is een politiek principeakkoord over de lang aangekondigde coronabarometer. Dat is het systeem met risiconiveaus die in elke fase van de epidemie bepalen welke maatregelen van kracht zijn. Er is we...
  [naar artikel]
 8. Live - Voor Ecolo is voorliggende coronabarometer ‘niet bevredigend’ (21/01/2022 - De Morgen)
  Vanmiddag komt het Overlegcomité om 13 uur samen. Vooral de coronabarometer staat op de agenda. Volg hieronder al het nieuws en de laatste ontwikkelingen. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 9. China deelt strafpunten uit voor ‘foute’ karaokenummers (15/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Liedjes met een ‘ondermijnende’ of ‘immorele’ lading verdwijnen in oktober uit Chinese karaokebars. Waarom trekt Peking op morele kruistocht tegen drank, seks en ‘de duistere kanten van de maatschappij’?
  [naar artikel]
 10. Houden we nieuwe maatregelen nog vol? ‘Ik heb het al honderd keer gezegd: we missen een coronabarometer’ (17/11/2021 - De Morgen)
  Een levensbelangrijke vraag: hoelang houden de Belgen het jojoënd coronabeleid nog vol? Psycholoog Maarten Vansteenkiste (UGent) maakt zich stilaan zorgen. ‘Ik heb het al honderd keer gezegd: we missen een coronabarometer.’
  [naar artikel]
 11. Facon hoopt coronabarometer dit weekend klaar te hebben: “Onderwijs zal er geen deel van uitmaken” (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Onderwijs valt niet onder de sectoren die binnen de coronabarometer naar voren worden geschoven om er maatregelen te treffen in functie van de fase van de corona-epidemie waarin we ons bevinden. Dat heeft coronacommissaris Pedro Facon woensdag verklaard op Radio 1. Hij verwacht dit weekend klaar te zijn met zijn huiswerk.
  [naar artikel]
 12. Facon hoopt coronabarometer dit weekend klaar te hebben: “Onderwijs zal er geen deel van uitmaken” (12/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Onderwijs valt niet onder de sectoren die binnen de coronabarometer naar voren worden geschoven om er maatregelen te treffen in functie van de fase van de corona-epidemie waarin we ons bevinden. Dat heeft coronacommissaris Pedro Facon woensdag verklaard op Radio 1. Hij verwacht dit weekend klaar te zijn met zijn huiswerk.
  [naar artikel]
 13. Britse coronabarometer is klaar, en bestaat uit drie alarmniveaus (12/10/2020 - Express)
  De Britse premier Boris Johnson stelde maandag in het parlement een plan voor om het coronavirus onder controle te houden.... The post Britse coronabarometer is klaar, en bestaat uit drie alarmniveaus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Horeca, jeugd en veldrijden boven in coronabarometer (17/01/2022 - De Standaard)
  In de meer uitgewerkte versie van de coronabarometer gaan cafés niet meer dicht, blijven jongerenactiviteiten mogelijk en hebben veldritten en het voetbal altijd publiek.
  [naar artikel]
 15. Ook dit jaar waarschijnlijk geen release van ‘Baldur’s Gate 3’ van het Gentse Larian Studios (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer exact het langverwachte ‘Baldur’s Gate 3’ klaar zou zijn, is altijd al een raadsel geweest. Hoewel het spel van het Gentse gamebedrijf Larian Studios sinds 2020 uit te testen is, verwacht oprichter Swen Vincke dat ze er nog een jaar aan zullen moeten werken.
  [naar artikel]
 16. Hoe werkt de coronabarometer die na lang debat dan toch geboren is? Waarom nu wel?En wie bepaalt naar welke code we gaan? (21/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Moeilijke bevallingen leveren vaak de mooiste kindjes op.” Het was met een kwinkslag dat coronacommissaris Pedro Facon vrijdag de langverwachte goedkeuring van de coronabarometer aankondigde. Al sinds 2020 wordt er aan gewerkt, nu is hij er eindelijk. Maar hoe werkt die barometer juist? En wie bepaalt wanneer we naar een andere code of kleur overschakelen?
  [naar artikel]
 17. Hoe werkt de coronabarometer die na lang debat dan toch geboren is? Waarom lukte het nu wel? En wie bepaalt naar welke code we gaan? (21/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  “Moeilijke bevallingen leveren vaak de mooiste kindjes op.” Het was met een kwinkslag dat coronacommissaris Pedro Facon vrijdag de langverwachte goedkeuring van de coronabarometer aankondigde. Als sinds 2020 wordt er aan gewerkt, nu is hij er eindelijk. Maar hoe werkt die barometer nu? En wie bepaalt wanneer we naar een andere code of kleur overschakelen?
  [naar artikel]
 18. Versoepelingen op komst, zelfs als de coronabarometer vrijdag op rood staat (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De coronabarometer is nog steeds niet helemaal in kannen en kruiken, maar het Overlegcomité wil het vrijdag definitief afkloppen. Zelfs als de wijzer de hoogste alarmfase ‘rood’ aanduidt, komen er (kleine) versoepelingen.
  [naar artikel]
 19. Waarom Loredana De Amicis toch niet solo ging: “We zouden in 2020 al stoppen met 2 Fabiola” (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij ‘Liefde Voor Muziek’ zijn ze toe aan de 2 Fabiola-aflevering. En of Loredana (35) en Pat Krimson (56) er klaar voor zijn. “Wij zijn aan ’t gáán als een raket!”. Nochtans zouden ze in 2020 al stoppen met 2 Fabiola: “Om de solocarrière van Loredana te lanceren.”
  [naar artikel]
 20. Waarom het zo bijzonder is dat Camilla de titel ‘koningin' krijgt en niét die van ‘koningin-gemalin’ (01/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Haar officiële titel is nog altijd ‘koningin-gemalin’, maar na de kroning van koning Charles III (74) zal het Britse hof Camilla (75) kortweg ‘koningin’ noemen. Dat bekt niet alleen gemakkelijker, het bevestigt ook haar transformatie: van verketterde minnares over partner van de prins tot gewaardeerde steunpilaar van de koning. Maar waarom bleef de echtgenoot van Queen Elizabeth altijd prins - en werd hij niet koning - Philip? En hoe zal de toekomstige man van onze kroonprinses Elisabeth worden aangesproken, als zij ooit koningin der Belgen wordt? Als prins of koning?
  [naar artikel]
 21. De Wever: ‘Als Vlaams Belang zijn ‘shit’ opkuist, waarom niet?’ (21/05/2023 - De Standaard)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever zou eerder in zee gaan met Vlaams Belang dan met de PVDA. Dat zegt hij in een interview met De Zondag. ‘Als de communisten mee besturen, dan zet ik mijn valiezen klaar.’
  [naar artikel]
 22. ‘Waarom kan je niet schrijven zoals Els van Doesburg?’, zei de hoofdredacteur. ‘Haar columns zijn altijd goud waard: bitter, pittig en fris’ (21/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 23. Horeca nooit meer dicht: zelfs alarmfase rood van coronabarometer zal niet alles verbieden (14/01/2022 - De Morgen)
  Cafés, restaurants, theaterzalen en bioscopen zullen nooit meer de deuren moeten sluiten, maar dansen in een discotheek of op een festival zal bij de hoogste alarmfase ‘rood’ wel nog verboden zijn. Dat staat in de (voorlopige) versie van de coronabarometer.
  [naar artikel]
 24. Franstalige scholen doen het zonder coronabarometer (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In tegenstelling tot Vlaanderen is de Franse Gemeenschap niet van plan om de scholen een ‘herfstplan’ op te leggen of opnieuw een coronabarometer in te voeren bij een golf van het coronavirus. Dat heeft Onderwijsminister Caroline Désir verzekerd in het Parlement van de Franse Gemeenschap. De omzendbrieven die ze bij de start van het schooljaar gestuurd heeft, blijven dus van kracht.
  [naar artikel]
 25. Zijn die eeuwige promo’s nog wel promo’s? Waarom deo, douchegel en waspoeder altijd aan 1+1, 2+2... worden verkocht (11/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Misschien zitten de hittegolf en bijhorende zweetoksels er voor iets tussen, maar het regent tegenwoordig harder dan ooit ‘1+1'-, ‘2+2' en ‘2+3'-acties op deo’s, douchegels, shampoos en waspoeders. Terwijl dat ook de voorbije maanden vaak het geval was. Waarom die huidige opbodrace? En zou het voor supermarkten en drogisterijketens gewoon niet veel eenvoudiger zijn om de prijs van al die ‘1+1'-producten gewoon officieel te halveren? Wij vroegen het aan 3 retailexperten.
  [naar artikel]
 26. Voor het eerst sinds oktober minder dan 300 coronapatiënten op intensieve zorg: bekijk de jongste coronacijfers (23/02/2022 - De Morgen)
  Er liggen op dit moment nog 287 Covid-patiënten op intensieve zorgen. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Het is voor het eerst sinds 30 oktober dat het aantal onder de 300 duikt. Daarmee haalt het ook de drempel van ‘code geel’ van de coronabarometer.
  [naar artikel]
 27. Waarom de coronabarometer niet op dreef komt: 'Heeft Ben Weyts soms plezier beleefd aan zijn kleurcodes?' (09/11/2020 - Knack)
  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) schuift de coronabarometer op de lange baan. Viroloog Marc Van Ranst (KUL) steunt die beslissing. 'Maar zo blijft alle controle bij politici en experts', zegt motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste (UGent).
  [naar artikel]
 28. “Een ‘vergetelheid’ misschien?” - “Wat een paradox”: waarom Real en Courtois hun kat stuurden naar ‘FIFA Best Awards’ (28/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op 17 oktober was Real Madrid nog de grote winnaar op de Ballon d’Or, gisteravond waren ze niet eens op het appel voor ‘The Best’ van de FIFA. Alleen Emilio Butragueño, directeur PR, en ambassadeur Roberto Carlos vertegenwoordigden ‘de Koninklijke’ in Parijs. Geen Benzema, geen Courtois, geen Ancelotti. Bewust. Een ‘vergetelheid’ viel bij het trotse instituut dat Real is, niet in goede aarde.
  [naar artikel]
 29. Coronabarometer met kleurcodes wordt vrijdag voorgesteld op Overlegcomité (13/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De langverwachte coronabarometer is zo goed als klaar en wordt vrijdag op het Overlegcomité voorgesteld. Dat bevestigt de woordvoerder van premier...
  [naar artikel]
 30. Coronacommissaris Pedro Facon werkt opnieuw aan ‘coronabarometer’ (06/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  De zogenaamde coronabarometer lijkt er nu toch te komen. Coronacommissaris Pedro Facon heeft van het Overlegcomité de opdracht gekregen die opnieuw uit te werken.
  [naar artikel]
 31. Coronacommissaris Pedro Facon werkt opnieuw aan ‘coronabarometer’ (06/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De zogenaamde coronabarometer lijkt er nu toch te komen. Coronacommissaris Pedro Facon heeft van het Overlegcomité de opdracht gekregen die opnieuw uit te werken. Dat schrijft De Morgen.
  [naar artikel]
 32. Coronacommissaris Pedro Facon werkt opnieuw aan ‘coronabarometer’ (06/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De zogenaamde coronabarometer lijkt er nu toch te komen. Coronacommissaris Pedro Facon heeft van het Overlegcomité de opdracht gekregen die opnieuw uit te werken. Dat schrijft De Morgen.
  [naar artikel]
 33. Waarom vooral mannen een Nobelprijs krijgen: ‘Vrouw in een labojas? Dat kan geen professor zijn’ (17/10/2021 - De Morgen)
  Waarom zijn het altijd mannen die met de Nobelprijzen gaan lopen? De historische ongelijkheid tussen man en vrouw is alvast niet de enige verklaring. ‘Als een vrouwelijke kandidaat een beurs wil krijgen, voel je nog steeds die aarzeling: is dit niet het werk van haar mentor?’
  [naar artikel]
 34. Waarom vooral mannen een Nobelprijs krijgen: ‘Vrouw in een labojas? Dat kan geen professor zijn’ (16/10/2021 - De Morgen)
  Waarom zijn het altijd mannen die met de Nobelprijzen gaan lopen? De historische ongelijkheid tussen man en vrouw is alvast niet de enige verklaring. ‘Als een vrouwelijke kandidaat een beurs wil krijgen, voel je nog steeds die aarzeling: is dit niet het werk van haar mentor?’
  [naar artikel]
 35. Nike, Hermès, Shein, Primark: dit is voor eens en voor altijd hoe je bekende modemerken juist uitspreekt (22/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zelfs de grootste modeliefhebber kan door de mand vallen, als hij of zij de naam van een populair label luidop moet uitspreken. Zelfs realityster en luxepoes Kris Jenner weet het niet altijd. Is het nu ‘She-in’ of ‘Shay-in’, ‘Lie-vaais’ of ‘Levi’s’, ‘Nike’ of ‘Naaikie’? Wij leren je – voor eens en voor altijd – hoe het moet.
  [naar artikel]
 36. Wereldvermaard viroloog Peter Piot: ‘Hoog tijd voor een coronabarometer’ (08/01/2022 - De Morgen)
  Het is hoog tijd een coronabarometer in te stellen, zo hebben zowel de burgers als de beleidsverantwoordelijken een houvast. Dat zegt Peter Piot, wereldautoriteit in de virologie, in Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 37. Voor het eerst sinds oktober minder dan 300 coronapatiënten op intensieve zorg: bekijk de jongste coronacijfers (23/02/2022 - De Morgen)
  Er liggen op dit moment nog 287 Covid-patiënten op de afdelingen intensieve zorg. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Het is voor het eerst sinds 30 oktober dat het aantal onder de 300 duikt. Daarmee haalt het ook de drempel van ‘code geel’ van de coronabarometer.
  [naar artikel]
 38. Filezwaarte in oktober in Vlaanderen bijna op piekniveau (21/11/2022 - Knack)
  Oktober 2022 was op de Vlaamse snelwegen op vlak van filezwaarte de op één na zwaarste oktobermaand sinds 2011, het begin van officiële metingen door het Vlaams Verkeerscentrum. Dat blijkt uit de indicatoren op de website van het Vlaams Verkeerscentrum. De filezwaarte geeft aan hoeveel files er staan en hoe lang ze in de tijd aanhouden. Dat wordt uitgedrukt in ‘kilometer.uur’. Oktober 2022 komt voor een gemiddelde werkdag op alle Vlaamse hoofdrijbanen en knopen op 995,89 kilometer.uur. Sinds 2011 scoorde enkel oktober 2021 met 1.079,76 kilometer.uur nog hoger. Oktober 2019, de laatste oktobermaand voor het uitbreken van de coronapandemie in maart 2020, staat op de derde plaats met dagelijke gemiddeld 950,53 kilometer.uur filezwaarte. Dat is een fractie hoger (932,4) dan oktober 2018.   Oktober 2020, met beperkende coronamaatregelen en telewerken, was de minst zware oktobermaand in de reeks met 368,55 kilometer.uur.  Juni 2019 was met gemiddeld 1.107,88 kilometer.uur de zwaarste filemaand. April 2020, in volle coronapandemie mét lockdowns, was de lichtste filemaand met gemiddeld nauwelijks 64,61 kilometer.uur op een werkdag. Lees ook: Extreem fileleed in oktober: waarom telewerk volgens experts geen oplossing biedt Poll: staat u meer of minder in de file dan de gemiddelde Belg? The post Filezwaarte in oktober in Vlaanderen bijna op piekniveau appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 39. Angèle schittert in de VS: ‘Ik zie niet in waarom Amerika niet klaar zou zijn voor een Franstalige artiest’ (17/04/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 40. Wiam: ‘In ‘De slimste mens’ heb ik niet gepraat over thema’s als woke. Ik ben niet altijd ‘de activiste’’ (22/10/2021 - De Morgen)
  Op de benedenverdieping van het DPG-gebouw lacht Wiam zich, ook al zijn de gespreksonderwerpen niet altijd makkelijk, een interview bij elkaar. Het belangrijkste probleem dat van tafel moet: de uitspraak van haar uit het Arabisch afkomstige roepnaam.
  [naar artikel]
 41. Politiek wil opnieuw ‘coronabarometer’ om einde te maken aan de chaos: hoe werkt dat? (06/12/2021 - De Morgen)
  Coronacommissaris Pedro Facon heeft de opdracht gekregen om een soort coronabarometer uit te werken. Het schakelplan moet een einde maken aan de chaos in het beleid. Gisteren ontaardde een betoging tegen de maatregelen opnieuw in rellen.
  [naar artikel]
 42. Waarom de coronabarometer in de eerste plaats een marketinginstrument is (22/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De coronabarometer komt er dan toch, 28 januari gaat het van start in code rood. Dat betekent dat de huidige situatie een risico op overbelasting inhoudt. Het idee van zo’n barometer is niet nieuw. Het werd ooit op tafel gelegd door de regering-Wilmès, waarna coronacommissaris Pedro Facon in oktober vorig jaar al een eerste versie voorstelde. Het bleef bij een voorstel. Te veel mankementen, te ingewikkeld en vooral: geen rekening gehouden met de ontelbare politieke gevoeligheden, de ultieme voorwaarde voor succes. Vandaag is dat anders. Na een olifantendracht wordt de nieuwe coronabarometer gedragen door het hele politieke establishment. Het is een eenvoudig instrument geworden, een algoritme met maar drie mogelijke codes. Geel (onder controle), oranje (toenemende druk) en rood (risico op overbelasting). Bij elk van de codes hoort een scenario met bijhorende maatregelen. Op die manier wil de regering meer duidelijkheid bieden, aan een bevolking die het stilaan spuugzat is om zich steeds maar aan te passen aan nieuwe, vaak onlogische inperkingen van hun vrijheid.
  [naar artikel]
 43. Live - ‘Omikron is geen golf meer, maar een echte tsunami’: Overlegcomité introduceert coronabarometer (21/01/2022 - De Morgen)
  Vanmiddag komt het Overlegcomité samen. Het enige grote agendapunt is de coronabarometer. Volg hieronder al het nieuws en de laatste ontwikkelingen. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 44. OVERZICHT. Zo zal de coronabarometer werken en dit zijn de nieuwe maatregelen vanaf 28 januari (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt een coronabarometer. Dat hebben de leden van het Overlegcomité vrijdag beslist. Vanaf volgende week vrijdag 28 januari starten we in ‘code rood’, de hoogste alarmfase. Hier een overzicht van de set van coronamaatregelen die dan zal gelden.
  [naar artikel]
 45. “Zo trots dat ik de Mont Ventoux beklommen had. Tot ik de foto’s zag”: waarom Joris uit ‘Blind Getrouwd’ z'n leven besloot om te gooien (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens ‘Blind Getrouwd’ vertelde Joris Brauns nog dat z’n uiterlijk hem onzeker maakte, maar dat gevoel heeft hij - dankzij een volledige lichaamstransformatie - volledig van zich afgeschud. Hoe hij dat verwezenlijkte, wat hij van z’n menu schrapte en ook: waarom z’n hart nu pas klaar is voor een nieuwe liefde, wordt nu duidelijk. “Na mijn mislukte huwelijk besefte ik dat het anders moest.”
  [naar artikel]
 46. Brenda uit ‘Down The Road’ is klaar voor een relatie: “Mijn pluspapa bemoeit zich altijd met de jongens die ik zie” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Als iemand mongool naar mij roept, denk ik vaak: ‘Seffens krijg je een patat!’’ Brenda (27) uit ‘Down The Road’ wordt niet voor niets de vurigste...
  [naar artikel]
 47. ‘De pandemie is nog niet voorbij, we juichen weer te vroeg’: coronacommissaris Pedro Facon waarschuwt (28/02/2022 - De Morgen)
  Coronacommissaris Pedro Facon waarschuwt in een interview met ‘De Zondag’ dat we niet te vroeg mogen juichen. Hij zal aan het Overlegcomité - dat samenkomt op 4 maart - voorstellen om over te schakelen naar ‘code geel’ op de coronabarometer, maar de afschaffing van het Covid Safe Ticket (CST) is volgens hem nog niet aan de orde.
  [naar artikel]
 48. She-in, Shay-en, Shejn: wat is het nu? Deze bekende modemerken spreken we fout uit. Zo moet het wél (22/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zelfs de grootste modeliefhebber kan door de mand vallen, als hij of zij de naam van een populair label luidop moet uitspreken. Zelfs realityster en luxepoes Kris Jenner weet het niet altijd. Is het nu ‘She-in’ of ‘Shay-in’, ‘Lie-vaais’ of ‘Levi’s’, ‘Nike’ of ‘Naaikie’? Wij leren je – voor eens en voor altijd – hoe het moet.
  [naar artikel]
 49. Waarom 2020 een belangrijk jaar voor de game-industrie is (31/12/2019 - Express)
  2019 was vooral rijk aan nieuwe content, maar in 2020 staan er eenaantal vernieuwingen op stapel. Apex Legends, Google Stadia, Super Mario Maker, Resident Evil 2: er was in2019 erg veel om blij over te worden. In 2019 zetten we ons vooral klaar voor de vernieuwingen in 2020. De meeste consoles zitten op het einde […] The post Waarom 2020 een belangrijk jaar voor de game-industrie is appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy