Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zakenman Salar Azimi uit ‘The sky is the limit’ brengt kaviaar uit die tot wel 100.000 euro kost, al betaal je niet voor de delicatesse alleen

21/01/2022 - 03:21
"Salar Azimi (39), enkele jaren geleden te zien in ‘The sky is the limit’, brengt een eigen kaviaarlijn op de markt. Kaviaar is sowieso duur, maar de producten van de Nederlandse zakenman zijn echt wel voor de ‘happy few’. Het duurste potje kost 100.000 euro en is bekleed met 209 diamanten en 24 karaats goud. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zakenman Salar Azimi uit ‘The sky is the limit’ brengt kaviaar uit die tot wel 100.000 euro kost, al betaal je niet voor de delicatesse alleen (21/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Salar Azimi (39), enkele jaren geleden te zien in ‘The sky is the limit’, brengt een eigen kaviaarlijn op de markt. Kaviaar is sowieso duur, maar de producten van de Nederlandse zakenman zijn echt wel voor de ‘happy few’. Het duurste potje kost 100.000 euro en is bekleed met 209 diamanten en 24 karaats goud. [naar artikel]


2. Kaviaar als duurzame delicatesse? Dat kan (24/11/2018 - De Morgen)

­­­­Het ging een tijdje niet goed met de kaviaar. Overbevissing, pollutie en een stempel van blinde decadentie duwden het zwarte goedje bijna de afgrond in. Maar dat was buiten ­de West-Vlaamse industrieel Koenraad Colman gerekend.?Hij wilde zich niet neerleggen bij de ­teloorgang van zijn favoriete lekkernij en zocht naar een duurzame oplossing. [naar artikel]


3. Beernemnaar introduceert Spaanse delicatesse "groene kaviaar" in België (06/05/2022 - VRT NWS)

David Vansteenkiste uit Beernem introduceert een nieuwe delicatesse op de Belgische markt. "Groene kaviaar", die uit Spanje komt. De kaviaar is volgens hem een soort vergeten groente, een krokante erwt in de vorm van een traan, die enkel in het Baskenland gekweekt wordt. Voor 1 kilo van zo'n groene kaviaar betaal je al vlug 500 euro. [naar artikel]


4. In Turnhout wordt ’s werelds duurste delicatesse gekweekt: tot tien jaar geduld voor zes kilo kaviaar (01/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

Wat is luxe? Het antwoord luidt veelal: “Champagne en kaviaar”. Dat eerste halen we bij de zuiderburen. Dat tweede kweken we ook zelf, bij Royal Belgian Caviar. De enige producent in ons land, waar met een meetlatje gecontroleerd wordt of de eitjes hun geld waard zijn. [naar artikel]


5. Antwerps koppel verdeelt kaviaar en saffraan: “Wij zweren bij één soort kaviaar” (17/02/2022 - Gazet van Antwerpen)

Met Céleste Caviar komt er in Antwerpen een derde speler op de markt die kaviaar aanbiedt. Anders dan de voorgangers richt Céleste zich tot de privémarkt. Met drie soorten van deze steureitjes zorgen ze ervoor dat kaviaar in verschillende prijscategorieën beschikbaar is. Onder meer avondrestaurant Roji werkt al met Céleste. [naar artikel]


6. Het is een delicatesse, en je kan het gewoon plukken aan onze kust. Chef-kok Donald brengt een kookboek voor zeewier uit (26/01/2018 - Het Nieuwsblad)

Een boterham met groene stipjes zeewier in. Frietjes met zeewierpoeder. Of gewoon een lekker geblancheerd takje eikenwier. Zeewier is een delicatesse, en je kunt het gewoon gaan afknippen aan onze kust, zegt chef-kok Donald Deschagt, die een zeewierkookboek op de markt brengt. “Het is hét eten van de toekomst.” [naar artikel]


7. Hoe betaal je het voordeligst op vakantie? “Buiten de eurozone betaal je met je kredietkaart altijd best in de lokale munt” (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een glühwein in Oostenrijk, een ijsje in Firenze. Er zijn meer mogelijkheden dan ooit om op reis te betalen. Maar wat zijn de veiligste en hoeveel kosten ze? “Neem naar exotische oorden altijd cash dollars mee, daarmee kom je overal”, adviseert onze reisexpert Johan Lambrechts. Hij zet enkele betaalmiddelen op een rij en geeft nuttige tips om je kredietkaart veilig te gebruiken. [naar artikel]


8. Eerste oogst peperdure delicatesse belandt op borden The Jane (22/12/2016 - Het Nieuwsblad)

Horeca-groothandelaar Metro Cash & Carry kocht de eerste hopscheuten van het jaar in de Roeselaarse REO Veiling. Er ging 173 euro voor 100 gram over de toonbank. De hopscheuten belanden dezelfde avond al op het bord van verschillende topzaken, waaronder The Jane. [naar artikel]


9. Tomaat-garnaal dreigt peperdure delicatesse te worden (06/06/2017 - De Redactie)

De afgelopen twee jaar is de prijs van garnalen gestegen van ongeveer 70 euro per kilogram tot bijna 100 euro. Daarmee zijn de kleine diertjes stilaan duurder dan de Noorse kreeft. [naar artikel]


10. Katjes vertrekken naar Japan waar ze dure romantische delicatesse zijn (03/11/2017 - Het Nieuwsblad)

Ieperse chocoladen katjes worden straks als duur Valentijnsgeschenk verkocht in Japan, mét info over de middeleeuwse legende én één golden ticket voor de Kattenstoet van 2018. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!