Een espresso of cappuccino in de bar op de hoek, met een mierzoet croissantje erbij: zo’n 5,5 miljoen Italianen beginnen er elke dag mee, maar het populaire ontbijtritueel wordt steeds duurder. [naar artikel]
Energiedrankjes zijn populair bij jongeren. Kan dat kwaad? [naar artikel]
Ooit al eens baklava geproefd? Het zoete gebak gemaakt van dunne laagjes filodeeg met een vulling is een geliefde lekkernij, van de Balkan tot het Midden-Oosten. En al zeker in Turkije. Bij volgende adresjes zit je goed. [naar artikel]
Vergeet de Aperol-spritz, gin-tonic, moscow mule of espresso martini: volgens The New York Times zullen we dit jaar massaal de cocktail Dirty Shirley bestellen. Zo maak je het poepsimpele, maar superlekkere drankje. [naar artikel]
Een toefje op verse aardbeien of op een bolletje ijs: slagroom uit een bus is perfect om een romige toets aan je dessert te geven. Maar welke supermarkt heeft de meest kwaliteitsvolle slagroom in huis? En betaal je daar iets meer voor of is een goedkope bus evengoed? Toppatissier Joost Arijs proeft 10 soorten en kiest een winnaar. “Deze slagroom is iets duurder, maar wel duidelijk de beste.” [naar artikel]
Maak kennis met de Adelaide Ass Kicker. Met zijn 5 gram cafeïne - het equivalent van ongeveer 80 espresso's - is dit wellicht de sterkste kop [naar artikel]
Voor volgend jaar staat bij de Amerikaanse koffieketen Starbucks de opening van een eerste vestiging in Italië op de kalender. Daarmee doet de keten eindelijk zijn intrede op de markt waar het bedrijf zijn inspiratie haalde. Howard Schultz, oprichter van Starbucks, heeft immers altijd gezegd dat zijn bezoek aan Italië in de eerste helft van […] The post Kan Starbucks succesvol worden in de bakermat van de ‘espresso’? appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
De Bialetti, de meest iconische Italiaanse koffiepot, is in gevaar. Als het bedrijf niet snel een lening van 35 miljoen krijgt, is het... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.