23/01/2022 - 18:32
"Real Madrid heeft in eigen huis een felbevochten punt uit de brand gesleept. De Koninklijke leek lang op weg naar een thuisnederlaag tegen Elche, maar maakte in de slotfase een dubbele achterstand goed. Eden Hazard werd na 79 minuten naar de kant gehaald."

1. Real Madrid maakt in slotfase dubbele achterstand goed en sleept zo alsnog punt uit de brand tegen Elche (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft in eigen huis een felbevochten punt uit de brand gesleept. De Koninklijke leek lang op weg naar een thuisnederlaag tegen Elche, maar maakte in de slotfase een dubbele achterstand goed. Eden Hazard werd na 79 minuten naar de kant gehaald. [naar artikel]

2. KIJK LIVE GIRONA-RAYO. Partij in slotfase: zetten bezoekers dubbele achterstand nog recht? (17/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de achtste finale van de Copa del Rey, de Spaanse beker, neemt seizoensrevelatie Girona, de leider in La Liga, het op tegen Rayo Vallecano. De derde club uit Madrid staat momenteel elfde in de competitie. Kijk hier live naar de wedstrijd. [naar artikel]

3. Domme rode kaart van Schoofs breekt KV Mechelen zuur op: Charleroi sleept punt uit de brand na dubbele achterstand (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

In het Stade du Pays de Charleroi kreeg KV Mechelen de drie punten cadeau van het toen rebellerende thuispubliek, in eigen huis gaf aanvoerder Rob Schoofs een cadeautje terug. Met twee goals hadden Storm en Hairemans nochtans een ijzersterke eerste helft verzilverd, maar een drieste actie van Rob Schoofs brak hen na rust zuur op. Met twee treffers sloopte Zorgane gedeeltelijk de Mechelse burcht. Zo eindigde het duel op een puntendeling, waarmee beide teams weinig opschieten. [naar artikel]

4. Westerlo sleept nog punt uit de brand na dubbele achterstand in Eupen (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste wedstrijd van Westerlo heeft meteen spektakel opgeleverd. De Kemphanen dreigden tegen Eupen te starten met een valse noot, maar sleepten in extremis nog een gelijkspel uit de brand. Nieuwkomer Lucas Stassin zorgde in de toegevoegde tijd voor de 2-2. [naar artikel]

5. KIJK LIVE. Real Madrid is het even hélemaal kwijt en ontsnapt aan dubbele achterstand (05/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Terugmatch halve finale Champions League, LIVE OP VTM2 en HLN.be • Aftrap: 21u • Stamford Bridge • De heenmatch eindigde op 1-1, Hazard en Courtois aan de aftrap [naar artikel]

6. LIVE SUPERCOPA. Courtois houdt Dembélé en Lewandowski van 0-3, kan Real Madrid dubbele achterstand nog wegwerken tegen Barcelona? (15/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Supercopa • King Fahd International Stadium (Riyad) • Aftrap: 20u • LIVE te bekijken op VTM 2 [naar artikel]

7. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Real tegen rode lantaarn op dubbele achterstand na Belgische goal van Largie Ramazani na 38 seconden! (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Maar ook tegen de laatste in de stand, Almeria, ging het in de eerste helft volledig mis. Al in de eerste minuut scoorde Largie Ramazani, Belg met Burundese roots, en vlak voor de pauze maakte de rode lantaarn er 0-2 van. Trekt Real de scheve situatie nog recht? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. OH Leuven sleept in slotfase punt uit de brand tegen tien man van Beerschot Wilrijk (24/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Oud-Heverlee Leuven en Beerschot Wilrijk hebben zondagnamiddag op de zevende speeldag in de Proximus League de punten gedeeld. De match eindigde aan Den Dreef op 1-1. De gelijkmaker van OHL viel pas in de toegevoegde tijd. [naar artikel]

9. OH Leuven sleept in slotfase punt uit de brand tegen Beerschot Wilrijk (24/09/2017 - De Morgen)

Oud-Heverlee Leuven en Beerschot Wilrijk hebben op de zevende speeldag in de Proximus League de punten gedeeld. De match eindigde aan Den Dreef op 1-1. De gelijkmaker van OHL viel pas in de toegevoegde tijd. [naar artikel]