Een verrassing van formaat voor de Belgische gastronomie: het Brusselse tweesterrenrestaurant Bon Bon houdt er eind juni mee op. “Het is tijd voor iets anders.” [naar artikel]
Een verrassing van formaat voor de Belgische gastronomie: het Brusselse tweesterrenrestaurant Bon Bon houdt er eind juni mee op. ‘Het is tijd voor iets anders.’ [naar artikel]
In vier horecazaken heerste de voorbije weken een onwaarschijn­lijke drukte. De duo’s die meedoen aan ‘2 Sterrenrestaurant’, de [naar artikel]
Geen Berto meer in de Holstraat in Waregem. Het sterrenrestaurant sluit de deuren, chef-kok David Bertolozzi en echtgenote An Kint richten hun aandacht nu volledig op de bistro die ze uitbaten in het stadion van voetbalclub Zulte Waregem. [naar artikel]
Sterrenchef Kristof Marannes sluit de deuren van z’n zaak Ter Leepe in Zedelgem. Dat meldt KW.be. [naar artikel]
Dit najaar sluit restaurant Het Land in Berlaar. Dat melden chef Steven Bes en zijn vrouw Mira Demeerleer, die de zaak 26 jaar runden. Het koppel wil naar eigen zeggen stoppen op een hoogtepunt: met een Michelinster en met een score van 16/20 in de gids van Gault&Millau. [naar artikel]
Sterrenrestaurant Innesto vindt u voortaan terug in Zonhoven, niet meer in Houthalen. Chef-kok Koen Verjans en zijn echtgenote Sofie hadden net voor corona beslist om hun droom verder uit te bouwen in een nieuwe omgeving. Tot voor kort was Innesto onderdeel van de Barrier in Houthalen, maar met de verhuis schrijft het koppel dus een volledig nieuw hoofdstuk waarbij ze toch andere accenten willen leggen. [naar artikel]
Hoewel eetetiquette oubollig klinken, zijn ze dat allesbehalve. Binnenkort staat het etentjes-seizoen weer voor de deur, hoe pak je sommige zaken ‘juist’ aan? Hoe doe je bijvoorbeeld op een elegante manier aan foodsharing? En waar hoort het bestek als je klaar bent met eten? Etiquettespecialiste Isabelle Coppens legt uit en zet 12 regels op een rijtje. “Vroeger werd het zeggen van ‘smakelijk’ voor een maaltijd als een belediging gezien voor de kok” [naar artikel]
Sterrenrestaurants worden in alle restaurantgidsen aanbevolen en zijn dan ook vaak volzet. Iedereen koopt dan ook vaak dezelfde gids en zo veel blijven er niet over. De Canadese blogster Jodi Ettenberg, de stichtster van de reis- en culinaire site Legal Nomads heeft in dat verband een opmerkelijke tip. Ze raadt aan op de aanbevelingen van […] The post Zoek een sterrenrestaurant en eet in de zaak er naast appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Het Antwerpse sterrenrestaurant L’Epicerie Du Cirque levert voortaan ook gerechten aan huis. Daarvoor heeft het restaurant een samenwerking gesloten met het bestelplatform Deliveroo, dat maaltijden met de fiets bij klanten bezorgt. Deliveroo maakt gewag van een Belgische primeur. Er wordt aan toegevoegd dat het bestelplatform wereldwijd naast het Antwerpse restaurant slechts drie andere sterrenzaken als […] The post Antwerps sterrenrestaurant levert ook aan huis appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.