Het leven wordt in een razend tempo duurder, maar kleine ingrepen kunnen een positieve invloed hebben op je portemonnee. Het Belang van Limburg helpt je op weg met een hele reeks besparingstips in ons dossier SOS Energie. [naar artikel]
De waarde van een vintage stuk zit ‘m soms ook gewoon in de combinatie: de dames van Le Freddie geven op hun platform inspiratie voor het betere laagjeswerk. [naar artikel]
Tweedehandskleding wordt steeds populairder, maar ook in de wereld van de vintage is het ene stuk het andere niet. Zogenoemde ‘plukkers’ scheiden vodden van stukken met potentieel. Kristin Stoffels, medeoprichtster van de Antwerpse vintage boetiek Le Freddie, zegt hoe het selectieproces in zijn werk gaat en deelt tips om zelf te shoppen voor een duurzamere garderobe. [naar artikel]
'Dit kan alleen maar Engeland zijn. Een andere planeet.'Only in Englandheet de expo in Londen die foto's uit de jaren zeventig van Martin Parr samenbrengt met foto's uit de jaren zestig van wijlen Tony Ray-Jones. 'Zijn straat- en strandfotografie was een vorm van theater.' [naar artikel]
De vintagestijl heeft nog lang niet afgedaan. Dat bewijst het succes van de facebookgroep The Vintage Market die vandaag meer dan 50.000 leden... [naar artikel]
Hoe een hobby kan leiden tot een gezellig winkeltje, dat is het verhaal van ‘Ann-A-Belle’ en haar bezielster Ann Pauwels in Hechtel. “Vintage is hip en voor heel veel mensen zelfs een levensstijl. Die kopen nauwelijks nieuwe zaken, maar appreciëren die ‘ouderwetse’ degelijkheid van vroeger.” [naar artikel]
De Zweedse beautyblogster Josefin Lillakas had naar eigen zeggen te veel tijd en besloot een experimentje uit te voeren. Ze wilde weten hoe honderd laagjes fond de teint eruit zouden zien. [naar artikel]
Multimasking kennen we al, maar wist je dat je ook gewoon verschillende laagjes na elkaar kan aanbrengen? Want waarom kiezen tussen die stralende [naar artikel]
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze een overheerlijk gerecht klaar: katmer börek. Smakelijk! [naar artikel]
Ons openbaar vervoer zal er straks helemaal anders uitzien. De Lijn hervormt zichzelf en gaat naar een vervoer 'in laagjes', waarbij passagiers via allerlei vervoersmodi op de grote bus- of tramlijnen moeten geraken. En waarbij die passagier ook vaker zal moeten overstappen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.