Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Geert van ‘Blind Getrouwd’ over huwelijk met Daisy: ”Het was trekken en sleuren”

28/02/2017 - 09:59
"Zij zat constant op haar smartphone te tokkelen, hij probeerde alsnog een band met haar op te bouwen. In het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ was het al snel duidelijk dat het huwelijk van Daisy en Geert Van Damme (33) geen lang leven beschoren zou zijn. Toch heeft hij geen spijt van zijn deelname. Dat zegt hij in Dag Allemaal. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Geert van ‘Blind Getrouwd’ over huwelijk met Daisy: ”Het was trekken en sleuren” (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Zij zat constant op haar smartphone te tokkelen, hij probeerde alsnog een band met haar op te bouwen. In het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ was het al snel duidelijk dat het huwelijk van Daisy en Geert Van Damme (33) geen lang leven beschoren zou zijn. Toch heeft hij geen spijt van zijn deelname. Dat zegt hij in Dag Allemaal. [naar artikel]


2. Warpaint moet trekken en sleuren op Rock Werchter (02/07/2017 - De Morgen)

Warpaint zorgde in KluB C voor een ongeziene leegloop, en het is ons een raadsel waarom. [naar artikel]


3. Kevin Janssens & Mathieu Terryn sleuren elkaar door de lockdown: “Ik ben nu 8 maanden alleen en heb klotemaanden achter de rug, maar vrienden zoals Mathieu trekken me erdoor” (25/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen filmsets. Geen nieuwe rollen. Geen zomerfestivals. Ook voor acteur Kevin Janssens (40) en Bazart-frontman Mathieu Terryn (26) is alles anders... [naar artikel]


4. Brusselse vaccinatie stokt, nu zelfs bus ingezet waar mensen zich kunnen laten vaccineren: “Het is trekken en sleuren” (08/07/2021 - Het Nieuwsblad)

42 procent van de Brusselse bevolking heeft nog geen prik gehad. Dat is beduidend lager dan Vlaanderen, waar al 86 procent van de bevolking minstens één prik kreeg, en Wallonië, waar 75 procent één prik kreeg. Nochtans doet Brussel zware inspanningen, met nu zelfs een ‘Vacci-Bus’. Waar loopt het fout? En valt een nieuwe golf er af te wenden? [naar artikel]


5. Triggerfinger op TW Classic: trekken en sleuren als een overwerkte prostituee (18/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Bea Van Der Maat overleden: ‘Soms heb ik een nachtmerrie: dan ben ik omringd door mensen die allemaal aan mij trekken en sleuren’ (30/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Trekken en sleuren: CAMILLE toont hoe ze in zeemeermin transformeert voor videoclip van ‘Magie’ (30/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Showbusiness: je moet er wat voor over hebben soms. Een uur lang worstelen met een zeemeerminnenstaart, bijvoorbeeld... Dat toont Camille op haar TikTok, waar ze beelden deelt van achter de schermen bij haar videoclip ‘Magie’. Daarin kruipt ze niet alleen in de huid van Alice uit ‘Alice in Wonderland’, maar ook in die van een zeemeermin, en dat blijkt vestimentair niet evident te zijn. [naar artikel]


8. Daniël Scholeer, het Monster van Elverdinge: ‘Het was serieus trekken en sleuren met de lijken. Zeker mijn nonkel, want die woog het meest’ (09/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!