Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE (18u45). 18 jaar sinds laatste optreden moet Barcelona in Europa League aan de bak tegen Napoli

17/02/2022 - 00:29
"Een trofee die nog niet in het Museum te vinden is. Vanaf vandaag gaat vijfvoudig Champions League-winnaar FC Barcelona op zoek naar ontbrekend zilverwerk voor in het Museu del Futbol Club Barcelona: de Europa League."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE (18u45). 18 jaar sinds laatste optreden moet Barcelona in Europa League aan de bak tegen Napoli (17/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een trofee die nog niet in het Museum te vinden is. Vanaf vandaag gaat vijfvoudig Champions League-winnaar FC Barcelona op zoek naar ontbrekend zilverwerk voor in het Museu del Futbol Club Barcelona: de Europa League. [naar artikel]


2. LIVE (18u45). 18 jaar sinds laatste optreden moet Barcelona in Europa League aan de bak tegen Napoli - Mertens als valse 9 - Aubameyang 100% fit (17/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een trofee die nog niet in het Museum te vinden is. Vanaf vandaag gaat vijfvoudig Champions League-winnaar FC Barcelona op zoek naar ontbrekend zilverwerk voor in het Museu del Futbol Club Barcelona: de Europa League. [naar artikel]


3. LIVE (21u). Cruciale avond voor Barcelona in München: wordt het Champions League of Europa League na de winter? (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]


4. LIVE. Cruciale avond voor Barcelona in München: wordt het Champions League of Europa League na de winter? (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Allianz Arena (21u) [naar artikel]


5. LIVE. Cristiano Ronaldo versus Messi in achtste finales Champions League, Napoli en Mertens tegen Barcelona in Europa League (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag wordt in het Zwitserse Nyon geloot voor de verderzetting van het Europees clubvoetbal na nieuwjaar. De achtste finales in de Champions League kennen we ondertussen, met Ronaldo tegen Messi als absolute blikvanger. Om 13u kennen we ook het vervolg van de Europa League, een uurtje later volgt dat van de Conference League. Club Brugge is ondanks een uitstekende start op het kampioenenbal Europees uitgeteld, terwijl ook Antwerp en Genk het niet konden waarmaken in de Europa League. Alle hoop dus op AA Gent, dat groepswinnaar werd in de Conference League. Tegen wie Vanhaezebrouck & co het straks opnemen, ontdekt u hier! [naar artikel]


6. LIVE. Napoli en Mertens tegen Barcelona in Europa League, om 15u nieuwe loting Champions League (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag wordt in het Zwitserse Nyon geloot voor de verderzetting van het Europees clubvoetbal na nieuwjaar. Na een blunder van de UEFA moet de loting voor de achtste finales van de Champions League opnieuw gehouden worden, om 15u deze namiddag. De affiches in de play-offs van de Europa League zijn wél al bekend, met Dries Mertens en Napoli die de degens kruisen met FC Barcelona. Om 14u volgt ook nog de loting voor de play-offs van de Conference League. [naar artikel]


7. Matig Barcelona wist knappe goal Frankfurt uit in Europa League - Maakt Payet al het doelpunt van het jaar in de Conference League? (07/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona heeft nog werk in Camp Nou als het naar de halve finales van de Europa League wil. De Catalanen geraakten in de heenmatch in en tegen Frankfurt niet verder dan een 1-1-gelijkspel. In de Conference League deed Dimitri Payet dan weer de monden openvallen met een wereldgoal. [naar artikel]


8. LIVE. Anderlecht en Gent kennen straks tegenstanders in Conference League, kraker tussen FC Barcelona en Man United in Europa League (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge treft Benfica in de achtste finales van de Europa League, maar wat wordt het voor onze andere overgebleven Belgische ploegen? Union moet in de Europa League nog eventjes wachten, maar AA Gent en Anderlecht zullen wél al weten tegen wie ze kort na Nieuwjaar aan de bak moeten in de play-offronde van de knockoutfase van de Conference League. De loting begint om 14 uur, volg ze op deze pagina op de voet! [naar artikel]


9. De laatste vrouw op aarde, het laatste seizoen van ‘Never Have I Ever’ en de laatste Champions League match (10/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Tottenham grijpt laatste Champions League na forfaitzege tegen Norwich, Arsenal naar Europa League (22/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft zondag op de slotspeeldag van de Premier League het vierde en laatste ticket voor de groepsfase van de Champions League gegrepen. Dankzij een riante 0-5 overwinning in en tegen Norwich verwierf het zekerheid. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!