19/02/2022 - 20:32
"Wat een onwaarschijnlijk slot! Met een rake kopbal bezorgde Harry Kane Tottenham de overwinning in minuut 96. Enkele tellen eerder had Mahrez er vanop de stip 2-2 van gemaakt. (Dadelijk meer)"

1. LIVE. Wat een wedstrijd! Harry Kane bezorgt Tottenham drie punten in dolle slotfase (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een onwaarschijnlijk slot! Met een rake kopbal bezorgde Harry Kane Tottenham de overwinning in minuut 96. Enkele tellen eerder had Mahrez er vanop de stip 2-2 van gemaakt. (Dadelijk meer) [naar artikel]

2. Wat een wedstrijd! Harry Kane bezorgt Tottenham drie punten in dolle slotfase (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een onwaarschijnlijk slot van een uiterst interessante topper! Met een rake kopbal bezorgde Harry Kane Tottenham de overwinning in minuut 96. Enkele tellen eerder had Mahrez er vanop de stip 2-2 van gemaakt. [naar artikel]

3. Messi bezorgt Barcelona de drie punten in de slotfase tegen Atletico Madrid (26/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

De topper in Spanje tussen Atletico en Barcelona is geëindigd op 1-2. Rafinha bracht Barca op voorsprong, maar enkele minuten later kopte Godin [naar artikel]

4. VIDEO: Limbombe bezorgt Antwerp in de slotfase de drie punten (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp is in extremis met de drie punten gaan lopen in Eupen. Stallone Limbombe besliste in de slotminuten de wedstrijd. De match zelf was niet... [naar artikel]

5. Belgen in het buitenland – Michy Batshuayi bezorgt Dortmond drie punten na knotsgekke slotfase (11/03/2018 - Metro)

Michy Batshuayi heeft Borussia Dortmund zondag op de 26e speeldag in de Duitse Bundesliga de drie punten bezorgd tegen Frankfurt. De Rode Duivel, die een halfuur voor tijd inviel, scoorde twee doelpunten. Het werd uiteindelijk 3-2 in het Signal Iduna Park. Dortmund klom snel op voorsprong na een eigen doelpunt van Marco Russ. De verdediger […] Het bericht Belgen in het buitenland – Michy Batshuayi bezorgt Dortmond drie punten na knotsgekke slotfase verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Kroonen bezorgt Termien drie punten bij Betekom na rake kopbal in slotfase (13/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Eendracht Termien boekte een eerste zege van 2022 op het veld van Betekom. In de slotfase kopte Jerome Kroonen de 0-1 binnen. [naar artikel]

7. Dolle slotfase bezorgt Charleroi drie gouden punten in Westerlo, Carolo’s zetten Anderlecht onder druk (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Spektakel alweer in het Westelse Kuipje, maar het waren wel de bezoekers uit Charleroi die zich zaterdagavond na een knotsgekke eindfase naar een plaats in de top acht wisten te knokken. Een moedig strijdend Westerlo heeft de schaapjes voorlopig nog niet op het droge. [naar artikel]

8. Invaller Wouter Scheelen bezorgt Bocholt drie punten in wedstrijd om snel te vergeten (06/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Met een late treffer van invaller Wouter Scheelen die een ontzetten van Mombaerts pardoes in doel devieerde, pakte Bocholt vooralsnog de drie punten tegen een onmondig Hasselt. Een gevleide zege overigens in een partij die we best zo snel mogelijk vergeten. [naar artikel]

9. Het klikt in Boston: Celtics winnen wedstrijd na wedstrijd door shift in mentaliteit én punten van Jayson Tatum (07/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Tatum en Brown willen de bal niet passen.” Harde woorden van Marcus Smart enkele maanden geleden. Tekenend voor de situatie waar de Boston Celtics zich toen in bevonden. Op papier een sterke ploeg die matige basket speelde en op een gegeven moment amper tiende in het Oosten stond. Die perceptie hebben de Celtics de laatste weken volledig omgedraaid. Van hun laatste 16 wedstrijden wonnen ze er 14. De 54 punten van Tatum vannacht tegen de Brooklyn Nets, mét Kyrie Irving en Kevin Durant, werd het orgelpunt van hun ommekeer. [naar artikel]