"KVK Beringen moet voor de derde week op rij de bus in"

1. KVK Beringen is compleet voor derde uitmatch op rij bij Betekom (25/02/2022 - Het Belang van Limburg)

KVK Beringen moet voor de derde week op rij de bus in [naar artikel]

2. DERDE AFDELING. Jempi Custers weg bij Betekom, derby in Beringen (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)

KVK Beringen-Pelt is de Limburgse derby van het weekend in 3B. Schoonbeek-Beverst trekt naar leider Houtvenne, Termien (tegen St..Lenaarts) kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op spits Odutayo. Coach Jan Van Houdt moet na nul op twaalf punten scoren met Witgoor Dessel in Wellen. De wegen van coach Jempi Custers (foto) en Betekom scheiden na dit seizoen. Lees hier alle ploegnieuws van de wedstrijden in derde afdeling VV B van dit weekend. [naar artikel]

3. KVK Beringen krijgt ex-speler Jean-Pierre Custers met Betekom op bezoek (11/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Met Betekom treft KVK Beringen een oude bekende, want trainer Jean-Pierre Custers voetbalde vier seizoenen bij Beringen FC. Nu is al hij zes seizoenen bij Betekom. [naar artikel]

4. Beringen verliest met tien man in Betekom (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)

In een magere eerste helft had thuisploeg Betekom iets betere kansen, maar kon pas in de tweede helft de 1-0-eindstand noteren tegen KVK Beringen. “Na rust gingen we anders spelen en waren we ook gevaarlijker”, zegt Mario Pruna van KVK Beringen. “Na een dekkingsfout kan Taqi scoren. Ongeacht de achterstand waren wij de betere ploeg en dwongen we meer kansen af. Grepi zag zijn goal onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Mijn rode kaart was lachwekkend. Bij mijn eerste fout kreeg ik meteen geel en bij mijn tweede geel raakte ik de speler totaal niet. De scheids liet meer toe bij Betekom en daarmee wil ik deze nederlaag zeker niet goed praten.”  [naar artikel]

5. Inspiratieloos Beringen verliest op eigen veld van Betekom: “Kinderen tegen grote jongens” (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Ook tegen een matig maar vinniger Betekom kon een traag en inspiratieloos voetballend Beringen opnieuw niet winnen. Voor rust miste Sahuke een open kans. Beringen werd diep in de tweede helft in drie minuten uitgeteld door De Winter en Hermans: 0-2. Even leek een gelijkspel nog mogelijk toen Gronski kon milderen. Net daarvoor knikte Sahuke op de paal. “Bij momenten was het kinderen tegen grote jongens. We moeten dringend wakker worden. Er ontbreken inderdaad belangrijke schakels maar de vervangers moeten zich tonen.”  [naar artikel]

6. KVK Beringen lijdt bij Betekom vijfde uitnederlaag op rij (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Beringen, met twee winteraankopen aan de aftrap, kwam net als vorige week snel op achterstand na een treffer van Clerckx. Tien minuten later hing de nieuwe spits Yakupçebioglu de bordjes weer gelijk. Doelman Delarbre hield Betekom met een penaltyredding van een nieuwe voorsprong, maar drie minuten later werd hij toch gevloerd door De Keukeleere. Na rust ging Beringen zonder succes op zoek naar de gelijkmaker.  [naar artikel]

7. LIVE CELTA-REAL MADRID (21u30). Wint Real derde uitmatch op rij? (25/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Speeldag drie in de LaLiga betekent al de derde uitwedstrijd voor Real Madrid. Athletic Bilbao en Almeria gingen al voor de bijl. Celta ook? Volg het hieronder. [naar artikel]

8. Fietster (67) komt om bij aanrijding in Betekom (12/04/2020 - Het Nieuwsblad)

Bij een ongeval, zondagmiddag in Betekom, is een 67-jarige vrouw omgekomen. Ze was samen met haar man aan het fietsen toen ze werden aangereden. [naar artikel]

9. Voetbalclub KAC Betekom vervroegt wedstrijd zodat spelers langer kunnen napraten in de kantine (09/10/2020 - VRT NWS)

De wedstrijd van KAC Betekom tegen Witgoor Dessel wordt morgenavond een uur vroeger gespeeld. Door de nieuwe coronamaatregelen moet de kantine sluiten om 23 uur, en door de wedstrijd te vervroegen kunnen toeschouwers en spelers langer napraten in de kantine. [naar artikel]

10. Burgemeester Betekom zoekt dieven van houten totempaal met woudgeest (19/05/2021 - VRT NWS)

In natuurgebied de Demerbeemden, in Betekom, Begijnendijk, is een houten totempaal met ingekerfde woudgeest gestolen. Wie met de totem gaan lopen is, is nog niet duidelijk. De burgemeester roept iedereen alvast op om zo veel mogelijk tips door te geven, om zo de daders te kunnen vatten. [naar artikel]