Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Vlaamse Vlad in Kiev getuigt over explosies: “Mijn vrienden zagen een raket neergehaald worden”

03/03/2022 - 14:19
"De Vlaamse Oekraïner Vlad Polyanskiy is nog steeds in Kiev om te strijden tegen de Russische troepen. Rond 3 uur plaatselijke tijd licht de hemel op in de hoofdstad, er vinden vier explosies plaats: twee in het stadscentrum en twee vlakbij een metrostration. Vlad zelf heeft de explosies enkel gehoord, maar zijn vrienden hebben het zien gebeuren. “Vrienden van mij waren op dat moment in het centraal station en ze hebben een raket zien vallen”, aldus Vlaming Vlad."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vlaamse Vlad in Kiev getuigt over explosies: “Mijn vrienden zagen een raket neergehaald worden” (03/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Vlaamse Oekraïner Vlad Polyanskiy is nog steeds in Kiev om te strijden tegen de Russische troepen. Rond 3 uur plaatselijke tijd licht de hemel op in de hoofdstad, er vinden vier explosies plaats: twee in het stadscentrum en twee vlakbij een metrostration. Vlad zelf heeft de explosies enkel gehoord, maar zijn vrienden hebben het zien gebeuren. “Vrienden van mij waren op dat moment in het centraal station en ze hebben een raket zien vallen”, aldus Vlaming Vlad. [naar artikel]


2. Live - Explosies in Kiev: ‘10 drones neergehaald’ • Zelensky vraagt ​​internationale hulp bij ontmijnen Oekraïne (14/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Explosies in Kiev: ‘10 drones neergehaald’ • Wraakactie voor Oekraïense aanval op Russische bases: ‘Voor Rjazan’ (14/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Explosies in Kiev: ‘Alle 13 drones neergehaald’ • Wraakactie voor Oekraïense aanval op Russische bases: ‘Voor Rjazan’ (14/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - ‘Kritiek op Russische oorlogsaanpak reikt tot hoogste regionen van leger’ • Explosies in Kiev: ‘Alle 13 drones neergehaald’ (14/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Geen vuurwerk, maar explosies en luchtalarm in Kiev: 45 Russische aanvalsdrones neergehaald (01/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bij de jaarwisseling heeft Oekraïne 45 Russische aanvalsdrones neergehaald, zo maakt het Oekraïense leger zondag bekend. Het zou gaan om dertien stuks op zaterdagavond en 32 na middernacht. Of die drones, van Iraanse makelij, hun doelwitten hadden bereikt, is niet medegedeeld. De drones viseerden de hoofdstad Kiev en zeven andere regio’s in het door oorlog geteisterde land. [naar artikel]


7. Geen vuurwerk, maar explosies en luchtalarm in Kiev: “45 Russische aanvalsdrones neergehaald op eerste nacht van het jaar (01/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bij de jaarwisseling heeft Oekraïne 45 Russische aanvalsdrones neergehaald, zo maakt het Oekraïense leger zondag bekend. Het zou gaan om dertien stuks op zaterdagavond en 32 na middernacht. Of die drones, van Iraanse makelij, hun doelwitten hadden bereikt, is niet medegedeeld. De drones viseerden de hoofdstad Kiev en zeven andere regio’s in het door oorlog geteisterde land. [naar artikel]


8. Explosies Sri Lanka – Minstens 42 doden bij explosies (21/04/2019 - Metro)

In Sri Lanka zijn zondag minstens 42 mensen gedood en honderden gewond geraakt bij een reeks explosies in kerken en hotels. Dat heeft de politie gemeld. De politie maakt gewag van zes explosies. In de hoofdstad Colombo hebben ontploffingen plaatsgevonden in drie luxehotels: het Shangri La, het Cinnamon Grand en het Kingsbury-hotel. De drie andere […] Het bericht Explosies Sri Lanka – Minstens 42 doden bij explosies verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. ‘Ik wilde weten hoeveel mijn Vlaamse vrienden verdienden. Niemand heeft ooit een concreet bedrag gezegd tegen mij.’ Weten uw vrienden wat er op uw loonbrief staat? (18/12/2021 - De Morgen)

Weten uw vrienden wat er op uw loonbrief staat? Of hoeveel schulden u hebt? Steeds meer experts pleiten ervoor om open en eerlijker over onze bankrekening te praten. ‘Mijn vriendschappen zijn hechter geworden nu we elkaars geldgewoontes kennen.’ [naar artikel]


10. Vlaamse dj over gruwel op festival waar minstens 260 mensen stierven: “Talloze vrienden zijn vermist, vier vrienden zijn dood” (09/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Vier vrienden zijn dood, anderen zijn nog steeds spoorloos... Dit is de hel op aarde.” Als we Jos Vranken (41) spreken, lijkt hij nog steeds niet de gruwel aan de grens van de Gazastrook te vatten. Het festivalterrein, waar de Vlaamse dj 48 uur eerder speelde, werd veranderd in een massagraf. Granaten, kogels en raketten vlogen in het rond: er vielen minstens 260 doden. “Toen de granaten vielen, dacht iedereen maar één ding: lopen.” Dit is het verhaal van de massamoord op het Universo Paralello Festival. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!