06/03/2022 - 23:13
"Bezus! Bezus!. De naam van de Oekraïner galmde door de Ghelamco Arena, nadat uitgerekend hij in blessuretijd de drie punten over de streep trok voor de Buffalo’s. AA Gent blijft zo in de running voor een ticket voor de Champions’ play-offs."

1. Kippenvelmoment in Ghelamco Arena: uitgerekend Roman Bezus bezorgt AA Gent diep in blessuretijd kostbare zege (06/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bezus! Bezus!. De naam van de Oekraïner galmde door de Ghelamco Arena, nadat uitgerekend hij in blessuretijd de drie punten over de streep trok voor de Buffalo’s. AA Gent blijft zo in de running voor een ticket voor de Champions’ play-offs. [naar artikel]

2. Kippenvelmoment in Ghelamco Arena: Renato Neto maakt na 17 maanden wederoptreden (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zeventien maanden aan de kant. Of te wel 62 competitiematchen. Een eeuwigheid in voetbaltermen. Renato Neto (27) maakte gisteren zijn... [naar artikel]

3. Termien gooit in blessuretijd zege te grabbel en verliest kostbare punten in titelstrijd (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Termien gooide twee punten te grabbel op het veld van Betekom. Drie minuten voor affluiten stonden de Genkenaars op een 1-3-voorsprong. “Op het half uur mocht ik een voorzet van Heeren in doel tikken én na de pauze stuurde Degeling me in het straatje waarop ik de keeper omspeelde voor 0-2”, klonk dubbele doelpuntenmaker Andy Dauwe. [naar artikel]

4. Uitgerekend Shaqiri helpt Zwitserland in blessuretijd voorbij Servië na geweldige match en goal Mitrovic (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Zwitserland staat met anderhalf been in de achtste finales van het WK voetbal na een straffe pot voetbal tegen Servië. Ex-Anderlecht-spits Aleksandar Mitrovic had de Serviërs al vroeg op voorsprong gebracht, maar na rust bogen Granit Xhaka en Xherdan Shaqiri de situatie nog om. Beide Zwitserse doelpuntenmakers hebben Kosovaars origine en lieten het na hun goals niet na te provoceren. [naar artikel]

5. Uitgerekend nieuwkomer Kerk bezorgt Antwerp levensbelangrijke zege tegen leider Racing Genk, gelijkmaker sterft in blessuretijd op de lat (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk kon de winnaar van het weekend worden, maar het bleef als enige van de top vier achter zonder punten. Antwerp kwam met 0-1 winnen - op een diefje, maar dat telt ook. Nieuwkomer Gyrano Kerk besliste de match. [naar artikel]

6. Uitgerekend Laifis bezorgt Standard in blessuretijd nog een punt tegen Westerlo: 3-3! (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo leek zaterdagavond op weg naar zijn eerste overwinning in de Europe Play-offs, maar de Kamphanen slikten in blessuretijd nog een zure gelijkmaker. De Rouches waren halfweg de eerste helft op voorsprong gekomen, maar de thuisploeg stelde snel orde op zaken. Twee blunders van Laifis leken na de rust de Luikse ondergang in te luiden, maar de verdediger kopte finaal zélf nog de gelijkmaker binnen. [naar artikel]

7. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

8. Ghelamco wil boek over bouw Ghelamco Arena tegenhouden (11/09/2017 - Metro)

De rechtbank van koophandel in Antwerpen zal zich op 22 november buigen over de zaak die bouwpromotor Ghelamco heeft aangespannen tegen uitgeverij Doorbraak Boeken. Die wil het boek “De illegale Ghelamco Arena. Als politici zich met voetbal bemoeien” uitbrengen. De bouwpromotor wil de publicatie tegenhouden. De rechtbank kwam in bijzondere zitting bijeen, omdat Ghelamco over […] [naar artikel]