De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Wat Conner Rousseau betreft, blijven twee kerncentrales open: “Maakt voor de mensen niet uit vanwaar elektriciteit komt”

Gazet van Antwerpen

13/03/2022 - 15:10

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil maandagavond beslissingen om de hoge energieprijzen te milderen. Zondagmiddag verwees hij bij VTM Nieuws naar de btw-verlaging voor gas en elektriciteit naar 6% en een inspanning inzake het verlagen van de accijnzen op brandstof. Wat de kernuitstap betreft, gaat hij er vanuit dat twee kerncentrales langer open blijven.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee kerncentrales blijven open wat Conner Rousseau betreft: "Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of kerncentrales komt" (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als het van Conner Rousseau en zijn partij Vooruit afhangt, dan blijven de twee jongste kerncentrales open. Dat vertelde Rousseau vanmiddag in de VTM NIEUWS-studio. Daarnaast pleit hij voor een snelle oplossing voor de hoge energieprijzen en een verlaging van de accijnzen: “De mensen worden elke dag armer”.
  [naar artikel]
 2. Twee kerncentrales blijven open wat Conner Rousseau en Vooruit betreft (13/03/2022 - De Morgen)
  Als het van Conner Rousseau en zijn partij Vooruit afhangt, dan blijven de twee jongste kerncentrales open. Dat vertelde Rousseau vanmiddag in de VTM NIEUWS-studio. ‘Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of kerncentrales komt’, zei Rousseau. Daarnaast pleit hij voor een snelle oplossing voor de hoge energieprijzen en een verlaging van de accijnzen. ‘De mensen worden elke dag armer’, aldus Rousseau.
  [naar artikel]
 3. Conner Rousseau wil energieprijzen snel omlaag en pleit voor openhouden kerncentrales: “Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of van kerncentrales komt” (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bevolking kreunt onder de dure energieprijzen en diesel en benzine pieken aan de pomp. Toch doet de regering voorlopig niets. Waarom duurt het zo lang? Vooruit-voorzitter Conner Rousseau beantwoordt prangende vragen over de energiecrisis in de VTM NIEUWS-studio.
  [naar artikel]
 4. Conner Rousseau: “Geen extra taks op energiefactuur om verlenging levensduur kerncentrales te betalen” (11/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit wil niet dat er een extra taks komt in de energiefactuur om extra kosten voor het langer openhouden van de kerncentrales te betalen. “Het is onze taak om de energiefactuur van de mensen te drukken. Niet om ze duurder te maken”, zegt partijvoorzitter Conner Rousseau.
  [naar artikel]
 5. Conner Rousseau: “Geen extra taks op energiefactuur om verlenging levensduur kerncentrales te betalen” (11/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit wil niet dat er een extra taks komt in de energiefactuur om extra kosten voor het langer openhouden van de kerncentrales te betalen. “Het is onze taak om de energiefactuur van de mensen te drukken. Niet om ze duurder te maken”, zegt partijvoorzitter Conner Rousseau.
  [naar artikel]
 6. Conner Rousseau wil permanente btw-verlaging voor gas en elektriciteit (29/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Als het van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau afhangt, wordt de btw op gas en elektriciteit “voor eens en altijd” op 6 procent gezet. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd, aan de vooravond van 1 mei. Rousseau wil met de Vlaamse socialisten ook het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas verlengen zolang het nodig is.
  [naar artikel]
 7. Vooruit verzet zich tegen extra taks om levensduurverlenging kerncentrales te vergoeden (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De twee jongste kerncentrales Doel 4 en Tihange 3 zullen tien jaar langer open blijven, maar we riskeren daarvoor een extra taks te moeten betalen. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil alvast niet dat de belastingbetaler opdraait voor de kosten van de levensduurverlenging: “Het is onze taak om de energiefactuur van de mensen te drukken. Niet om ze duurder te maken.”
  [naar artikel]
 8. Conner Rousseau over openhouden kerncentrales: “Als goedkoper is, dan ben ik bondgenoot” (16/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau kan zich vinden in het openhouden van de twee jongste kerncentrales, maar wel enkel als zwart op wit kan worden aangetoond dat de energiefactuur dan goedkoper uitvalt. “Momenteel is er niets dat daarop wijst, maar als iemand in de regering mij dat kan aantonen, dan hebben ze in mij een bondgenoot”, klonk het woensdag op Villa Politica.
  [naar artikel]
 9. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil btw voor gas en elektriciteit “voor eens en altijd" op 6 procent (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als het van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau afhangt, wordt de btw op gas en elektriciteit “voor eens en altijd” op 6 procent gezet. Dat zei hij tijdens zijn 1 mei-toespraak. Rousseau wil met de Vlaamse socialisten ook het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas verlengen zolang het nodig is.
  [naar artikel]
 10. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau: “Btw-verlaging op elektriciteit én gas komt er” (10/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  “Wat het federale energieakkoord in de komende weken ook precies zal inhouden, de verlaging van de btw naar 6 procent zal er in zitten.” Dat zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau donderdagavond op een congres van zijn partij rond klimaat.
  [naar artikel]
 11. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau: “Btw-verlaging op elektriciteit én gas komt er” (10/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Wat het federale energieakkoord in de komende weken ook precies zal inhouden, de verlaging van de btw naar 6 procent zal er in zitten.” Dat zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau donderdagavond op een congres van zijn partij rond klimaat.
  [naar artikel]
 12. Overlegcomité komt “op korte termijn” samen om energiecrisis te bespreken na vraag van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil dat er een Overlegcomité over de energieprijzen komt, zo zei hij bij VTM NIEUWS. Ook premier Alexander De Croo is voorstander van dat idee. Sterker nog, De Croo zal het Overlegcomité “op korte termijn” bijeenroepen, zo is bevestigd aan HLN. Eerder op de dag was er binnen de regering discussie over het langer openhouden van de oudere kernreactoren Doel 3 en Tihange 2. Zo verscheen vanochtend een open brief van het personeel van de Belgische kerncentrales, gericht aan de regering.
  [naar artikel]
 13. De Croo drukt speculaties over extra taks voor langer openhouden kerncentrales de kop in: “Komt er niet” (11/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Vooruit wil niet dat er een extra taks komt in de energiefactuur om extra kosten voor het langer openhouden van de kerncentrales te betalen. “Het is onze taak om de energiefactuur van de mensen te drukken. Niet om ze duurder te maken”, zegt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Premier De Croo benadrukt dat die er niet komt.
  [naar artikel]
 14. Conner Rousseau komt uit de kast in opmerkelijke video: “Ik struggle met mijn geaardheid: ik ben minstens voor de twee” (15/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Conner Rousseau (30) heeft zich op Instagram geout als biseksueel. De boodschap van de Vooruit-voorzitter komt er nadat er al wekenlang geruchten rond zijn privéleven circuleren.  
  [naar artikel]
 15. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil btw voor gas en elektriciteit “voor eens en altijd" op 6 procent (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als het van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau afhangt, wordt de btw op gas en elektriciteit "voor eens en altijd" op 6 procent gezet. Dat zegt hij tijdens zijn 1 mei-toespraak. Rousseau wil met de Vlaamse socialisten ook het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas verlengen zolang het nodig is.
  [naar artikel]
 16. Conner Rousseau “staat open” voor financiële sancties tegen ouders die onvoldoende Nederlands spreken (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau “staat open” voor sancties tegen ouders die geen of onvoldoende Nederlands spreken. Dat heeft hij deze avond gezegd in de debatshow ‘De Tafel van Vier’ op Play 4. Voor Rousseau, die zich naar eigen zeggen grote zorgen maakt over het onderwijs in Vlaanderen, zijn financiële sancties “bespreekbaar”.
  [naar artikel]
 17. Bekijk de volledige coming-outvideo van Conner Rousseau: “Ik heb het pas 2 weken geleden tegen mijn moeder verteld” (15/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Conner Rousseau komt in een vijtien minuten lange video uit de kast als “minstens voor de twee”. De Vooruit-voorzitter liet zich daarvoor interviewen door tv-maker Eric Goens. De integrale video is hier te bekijken.
  [naar artikel]
 18. Bekijk de volledige coming-outvideo van Conner Rousseau: “Ik heb het pas 2 weken geleden tegen mijn moeder verteld” (15/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau komt in een vijftien minuten lange video uit de kast als “minstens voor de twee”. De Vooruit-voorzitter liet zich daarvoor interviewen door tv-maker Eric Goens. De integrale video is hier te bekijken.
  [naar artikel]
 19. Egbert Lachaert: “Wat Open VLD betreft kan btw op gas en elektriciteit 6% blijven tot na volgende winter” (08/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert heeft op VTM Nieuws gezegd dat wat hem betreft het btw-tarief voor energie nog een tijdje verlaagd kan blijven.
  [naar artikel]
 20. Egbert Lachaert: “Wat Open VLD betreft kan btw op gas en elektriciteit 6% blijven tot na volgende winter” (08/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert heeft op VTM Nieuws gezegd dat wat hem betreft het btw-tarief voor energie nog een tijdje verlaagd kan blijven.
  [naar artikel]
 21. Conner Rousseau komt uit de kast in opmerkelijke video: “Ik struggle met mijn geaardheid: ik ben minstens voor de twee” (15/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau (30) heeft zich in een post op Instagram en filmpje via zijn Youtube-kanaal geout als biseksueel. De boodschap van de Vooruit-voorzitter komt er nadat er al wekenlang geruchten rond zijn privéleven circuleren.  
  [naar artikel]
 22. Conner Rousseau valt Vlaams Belang frontaal aan: “1 mei blijft van ons” (01/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft tijdens zijn 1 mei-toespraak in Sint-Niklaas stevig uitgehaald naar Vlaams Belang. Volgens Rousseau is het VB een “wolf in schaapsvacht”, een partij die wel doet alsof ze opkomt voor de werkende mensen, maar “eigenlijk opkomt voor de belangen van de elite”.
  [naar artikel]
 23. Conner Rousseau valt Vlaams Belang frontaal aan: “1 mei blijft van ons” (01/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft tijdens zijn 1 mei-toespraak in Sint-Niklaas stevig uitgehaald naar Vlaams Belang. Volgens Rousseau is het VB een “wolf in schaapsvacht”, een partij die wel doet alsof ze opkomt voor de werkende mensen, maar “eigenlijk opkomt voor de belangen van de elite”.
  [naar artikel]
 24. Conner Rousseau valt Vlaams Belang frontaal aan: “1 mei blijft van ons” (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft tijdens zijn 1 mei-toespraak in Sint-Niklaas stevig uitgehaald naar Vlaams Belang. Volgens Rousseau is het VB een “wolf in schaapsvacht”, een partij die wel doet alsof ze opkomt voor de werkende mensen, maar “eigenlijk opkomt voor de belangen van de elite”.
  [naar artikel]
 25. Financiële sancties voor ouders die weigeren Nederlands te spreken “bespreekbaar” voor Conner Rousseau (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau “staat open” voor sancties tegen ouders die weigeren Nederlands te spreken. Dat heeft hij deze avond gezegd in de debatshow ‘De Tafel van Vier’ op Play 4. Voor Rousseau, die zich naar eigen zeggen grote zorgen maakt over het onderwijs in Vlaanderen, zijn financiële sancties “bespreekbaar”.
  [naar artikel]
 26. Conner Rousseau niet welkom in basisschooltje: “School moet neutraal blijven” (13/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De lokale afdeling van Vooruit Kruibeke heeft partijvoorzitter Conner Rousseau op bezoek gehad. De eerste stop zou de gemeentelijke basisschool De Eenhoorn in Kruibeke zijn, maar het gemeentebestuur fluit hem terug. “Een school moet neutraal blijven”, vindt burgemeester Dimitri Van Laere (N-VA).
  [naar artikel]
 27. Conner Rousseau niet welkom in basisschooltje: “School moet neutraal blijven” (13/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale afdeling van Vooruit Kruibeke heeft partijvoorzitter Conner Rousseau op bezoek gehad. De eerste stop zou de gemeentelijke basisschool De Eenhoorn in Kruibeke zijn, maar het gemeentebestuur floot hem terug. “Een school moet neutraal blijven”, vindt burgemeester Dimitri Van Laere (N-VA).
  [naar artikel]
 28. Conner Rousseau niet welkom in basisschooltje: “School moet neutraal blijven” (13/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  De lokale afdeling van Vooruit Kruibeke heeft partijvoorzitter Conner Rousseau op bezoek gehad. De eerste stop zou de gemeentelijke basisschool De Eenhoorn in Kruibeke zijn, maar het gemeentebestuur fluit hem terug. “Een school moet neutraal blijven”, vindt burgemeester Dimitri Van Laere (N-VA).
  [naar artikel]
 29. Conner Rousseau reageert op melding bij parket: “Ik sta recht in mijn schoenen” (22/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dit is het zoveelste bewijs van de “doelbewuste haat- en roddelcampagne” die tegen Conner Rousseau gevoerd wordt. Zo reageren Conner Rousseau en zijn partij Vooruit op het bericht dat er een melding bij het Antwerpse parket gedaan werd tegen de partijvoorzitter. Daarin is sprake van “ernstige zedenfeiten”.
  [naar artikel]
 30. Conner Rousseau reageert op melding bij parket: “Ik sta recht in mijn schoenen” (22/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Dit is het zoveelste bewijs van de “doelbewuste haat- en roddelcampagne” die tegen Conner Rousseau gevoerd wordt. Zo reageren Conner Rousseau en zijn partij Vooruit op het bericht dat er een melding bij het Antwerpse parket gedaan werd tegen de partijvoorzitter. Daarin is sprake van “ernstige zedenfeiten”.
  [naar artikel]
 31. INTERVIEW. Vlaams Belang-fractieleider Barbara Pas: “Conner Rousseau begint naast zijn sloefkes van 400 euro te lopen” (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau ermee dreigt om alle coalities met N-VA op te blazen als ze in 2024 ook maar ergens besturen met Vlaams Belang, maakt weinig indruk op ‘leading lady’ Barbara Pas. “Als De Wever de lakei wil zijn van Conner Rousseau en de verkiezingsuitslag naast zich neerlegt, dan wacht hem hetzelfde lot als CD&V.”
  [naar artikel]
 32. Conner Rousseau sprak voor het eerst over zijn geaardheid tegen vriendin: “Ze zei: ‘wat is het probleem?’” (15/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau maakt donderdag via een video-interview op zijn Instagrampagina en YouTube-kanaal bekend dat hij biseksueel is. Pas twee jaar geleden kwam deelde de Vooruit-voorzitter tegenover iemand, zijn beste vriendin, die gevoelens. “Ze zei: ‘wat is het probleem, da’s keigoed’”, vertelt Rousseau aan reportagemaker Eric Goens.
  [naar artikel]
 33. Conner Rousseau sprak voor het eerst over zijn geaardheid tegen vriendin: “Ze zei: ‘wat is het probleem?’” (15/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Conner Rousseau maakt donderdag via een video-interview op zijn Instagrampagina en YouTube-kanaal bekend dat hij biseksueel is. Pas twee jaar geleden kwam deelde de Vooruit-voorzitter tegenover iemand, zijn beste vriendin, die gevoelens. “Ze zei: ‘wat is het probleem, da’s keigoed’”, vertelt Rousseau aan reportagemaker Eric Goens.
  [naar artikel]
 34. Pakkend afscheid van Wouter Thyssen (31), festivalorganisator en boezemvriend van Conner Rousseau: “Ne charmeur met een gouden hart” (04/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 800 mensen woonden zaterdagnamiddag de uitvaart bij van Wouter Thyssen uit Sint-Niklaas. De boezemvriend van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en medestichter van het Walhalla-festival overleed twee weken geleden onverwacht op vakantie in Portugal. “Hoe hij erin slaagde om mensen bij elkaar te brengen, dat kon niemand anders.”
  [naar artikel]
 35. Conner Rousseau lanceert met ‘The Last Summer’ eigen Youtube-kanaal (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau duikt tegenwoordig overal op, maar maakt nu ook zijn entree op Youtube. In een vierdelige reeks volgt de camera de Vooruit-voorzitter twee weken op een zomerkamp voor kinderen. “Rousseau bouwt zijn eigen persoonlijk merk op”
  [naar artikel]
 36. Discussie binnen regering om ook oudere kernreactoren langer open te houden: Conner Rousseau reageert in VTM NIEUWS (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Moeten ook Doel 3 en Tihange 2 langer open worden gehouden? Daarover is nu discussie, nadat vanochtend al een open brief verscheen van het personeel van de Belgische kerncentrales, gericht aan de regering. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau reageert in VTM NIEUWS: bekijk het live hierboven.
  [naar artikel]
 37. Conner Rousseau vindt samenwerking met N-VA mogelijk: “De Wever houdt zijn woord en maakt compromissen” (03/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vooruit-voorzitten Conner Rousseau heeft in een interview met De Morgen gezegd een samenwerking met N-VA niet volledig uit te sluiten “als dat echt moet gebeuren”. Hij geeft ook aan meer vertrouwen te hebben in N-VA voorzitter Bart De Wever dan in anderen.
  [naar artikel]
 38. Conner Rousseau vindt samenwerking met N-VA mogelijk: “De Wever houdt zijn woord en maakt compromissen” (03/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitten Conner Rousseau heeft in een interview met De Morgen gezegd een samenwerking met N-VA niet volledig uit te sluiten “als dat echt moet gebeuren”. Hij geeft ook aan meer vertrouwen te hebben in N-VA voorzitter Bart De Wever dan in anderen.
  [naar artikel]
 39. Eerst 'met Conner op kamp', straks 'koken met Conner': Vooruit-voorzitter lanceert YouTube-reeksen (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau duikt tegenwoordig overal op, maar maakt nu ook zijn entree op Youtube. In een vierdelige reeks volgt de camera de Vooruit-voorzitter twee weken op een zomerkamp voor kinderen. “Rousseau bouwt zijn eigen persoonlijk merk op”
  [naar artikel]
 40. Conner Rousseau klinkt nu anders over hoofddoek op school dan twee jaar geleden: “Dit standpunt zou je niet meteen verwachten” (16/11/2022 - Het Nieuwsblad)
  Al jaren staat het in het partijprogramma van Vooruit, maar evenveel jaren werd er liefst zo weinig mogelijk over gezegd. Voorzitter Conner Rousseau pleit er nu wel voor: om leraren met een hoofddoek toch voor de klas te laten staan. “Neutraliteit zit in wat je doet, niet in wat je draagt.” Klare taal, al blijven identitaire thema’s iets waar de Vlaamse socialisten mee worstelen.
  [naar artikel]
 41. Conner Rousseau vindt samenwerking met N-VA mogelijk: “De Wever houdt zijn woord en maakt compromissen” (03/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft in een interview met De Morgen gezegd een samenwerking met N-VA niet volledig uit te sluiten “als dat echt moet gebeuren”. Hij geeft ook aan meer vertrouwen te hebben in N-VA voorzitter Bart De Wever dan in anderen.
  [naar artikel]
 42. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau over Bart De Wever (N-VA): “Hij houdt de boel samen en geeft de ruimte om ons ding te doen” (03/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In een interview met ‘De Morgen’ heeft Vooruit-voorzitter Conner Rousseau de deur op een kier gezet voor een samenwerking met N-VA. “Men hoort dat misschien niet graag op links, maar hij (De Wever, red.) houdt zijn woord, maakt compromissen. En als dat echt zou moeten, dan ziet het er naar uit dat een samenwerking met N-VA mogelijk is”, aldus Rousseau.
  [naar artikel]
 43. DISCUSSIE. Wat vind jij van de getuigenis van Conner Rousseau? (16/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau worstelt met zijn geaardheid. Dat deelde hij donderdagavond op sociale media, met een vijftien minuten lange video waar hij door tv-maker Eric Goens geïnterviewd wordt. “Ik vind het ook niet tof als mensen er altijd een term op willen kleven, of in hokjes denken. Maar ik val minstens op de twee.”
  [naar artikel]
 44. Melissa Depraetere, steun en toeverlaat van Conner Rousseau: “Niet gemakkelijk voor hem dat hij die zoektocht niet in alle rust kan voeren” (16/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  “Altijd trots op jou, vandaag meer dan ooit.” Die boodschap postte Kamerfractieleider Melissa Depraetere donderdag samen met een foto van haar met Conner Rousseau, vlak nadat de outing-video van de Vooruit-voorzitter de wereld werd ingestuurd. “Conner wilde hier al langer iets over zeggen, maar de druk op hem werd zo groot, waardoor hij er nu al mee naar buiten komt”, zegt Depraetere donderdagavond in De afspraak op Canvas.
  [naar artikel]
 45. Radio 1 is boos op Conner Rousseau: “Reageren op kernuitstap doet hij niet, zingen wel” (22/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Radio 1, en meer bepaald politiek analist Ivan De Vadder, was niet opgezet toen bleek dat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau niet beschikbaar was voor een interview in De ochtend maandag. “Om Conner Rousseau te interviewen moet je tegenwoordig bij The masked singer zijn”, aldus De Vadder. “Hij zegt dat hij enkel deelnam om zich te amuseren en dat het zijn werk als voorzitter niet in de weg staat. Maar de socialistische partij heeft nog niet gereageerd op het akkoord over de kernuitstap.”
  [naar artikel]
 46. Radio 1 is boos op Conner Rousseau: “Reageren op kernuitstap doet hij niet, zingen wel” (22/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Radio 1, en meer bepaald politiek analist Ivan De Vadder, was niet opgezet toen bleek dat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau niet beschikbaar was voor een interview in De ochtend maandag. “Om Conner Rousseau te interviewen moet je tegenwoordig bij The Masked Singer zijn”, aldus De Vadder. “Hij zegt dat hij enkel deelnam om zich te amuseren en dat het zijn werk als voorzitter niet in de weg staat. Maar de socialistische partij heeft nog niet gereageerd op het akkoord over de kernuitstap.”
  [naar artikel]
 47. Radio 1 is boos op Conner Rousseau: “Reageren op kernuitstap doet hij niet, zingen wel” (22/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Radio 1, en meer bepaald politiek analist Ivan De Vadder, was niet opgezet toen bleek dat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau niet beschikbaar was voor een interview in De ochtend maandag. “Om Conner Rousseau te interviewen moet je tegenwoordig bij The masked singer zijn”, aldus De Vadder. “Hij zegt dat hij enkel deelnam om zich te amuseren en dat het zijn werk als voorzitter niet in de weg staat. Maar de socialistische partij heeft nog niet gereageerd op het akkoord over de kernuitstap.”
  [naar artikel]
 48. INTERVIEW. Vlaams Belang-fractieleider Barbara Pas: “Als Bart De Wever de lakei wil zijn van Conner Rousseau, wacht hem hetzelfde lot als CD&V” (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau ermee dreigt om alle coalities met N-VA op te blazen als ze in 2024 ook maar ergens besturen met Vlaams Belang, maakt weinig indruk op ‘leading lady’ Barbara Pas. “Als De Wever de lakei wil zijn van Conner Rousseau en de verkiezingsuitslag naast zich neerlegt, dan wacht hem hetzelfde lot als CD&V.”
  [naar artikel]
 49. Werknemers Engie: “Kerncentrales kunnen wel open blijven” (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De twee jongste kerncentrales in ons land kunnen technisch wel degelijk langer open blijven dan 2025. Dat zegt een groep van meer dan 80 mensen, hoofdzakelijk werknemers van Engie, de uitbater van de centrales.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy