Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Twee zegens op drie voor de Murphy's Ladies/Oudsbergen

21/03/2022 - 11:25
"De verslaggeefster van dienst is er even tussenuit geweest, maar de Murphy’s Ladies hebben niet stil gezeten. Ze hebben in drie weken drie matchen gespeeld, waarvan ze er twee met winst konden bekronen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Twee zegens op drie voor de Murphy's Ladies/Oudsbergen (21/03/2022 - Het Belang van Limburg)

De verslaggeefster van dienst is er even tussenuit geweest, maar de Murphy’s Ladies hebben niet stil gezeten. Ze hebben in drie weken drie matchen gespeeld, waarvan ze er twee met winst konden bekronen. [naar artikel]


2. Graspop vult affiche aan met onder meer Volbeat en Dropkick Murphys (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Graspop Metal Meeting heeft een lading nieuwe namen bekendgemaakt voor de 25ste editie van het festival, die omwille van de coronacrisis uitgesteld... [naar artikel]


3. LIVE. Dropkick Murphys wringt ons laatste druppeltje zweet uit - Zwangere Guy deed wat XINK niet kon (20/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


4. LIVE. Dropkick Murphys wringt ons laatste druppeltje zweet uit - Macklemore zweept op - Zwangere Guy imponeert (20/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Dropkick Murphys had met hun versie van ‘You’ll Never Walk Alone’ de cover waarvan je nooit wist dat je ’m niet wilde horen (20/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. LIVE. Macklemore zweept op - Zwangere Guy imponeert - Dropkick Murphys covert (al had dat niet gehoeven) (20/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Drie aanslagen in drie maanden, twee in twee weken: terreur wordt routine voor Britten (04/06/2017 - De Morgen)

Vandaag zou worden stilgestaan bij de slachtoffers van de aanslag in Manchester, maar het rouwen daar wordt nu overschaduwd door de rouw in Londen. Met twee aanslagen in twee weken, drie in de laatste drie maanden, dreigt zelfs dit een routineklus voor de politie te worden. [naar artikel]


8. Twee keer roodoranje, twee keer Rothko, twee keer abstract, met strepen. Twee identieke schilderijen, maar het ene is 13 miljoen meer waard. Hoe kan dat? (07/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Twee schilderijen, die op het eerst zicht identiek zijn, van de bekende cultschilder Mark Rothko gaan in Londen onder de hamer. Even groot zijn ze, en ze hebben dezelfde kleuren en dezelfde indeling. Dan gaan ze ook voor dezelfde prijs verkocht worden? Neen dus. Het ene kunstwerk wordt geschat op maximaal 59 miljoen, het andere op 73 miljoen. Zoveel verschil, hoe kan dat? “De prijs wordt niet alleen bepaald door wat je ziet op het doek.” [naar artikel]


9. Tranen bij Renée Eykens na val op 800m - Drie op drie voor broers Borlée op 400m - Van der Plaetsen pas 19de na drie proeven in tienkamp (07/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Europees titelverdediger Thomas Van der Plaetsen is vanochtend aan zijn tienkamp begonnen in het Olympiastadion in Berlijn. U kan hier zijn... [naar artikel]


10. Minderjarigen opgepakt voor bommeldingen aan Schaarbeekse school l De politie heeft drie minderjarigen opgepakt die de afgelopen drie dagen bommeldingen hadden gericht aan het Kardinaal Mercierinstituut in Schaarbeek. De drie jongeren zijn overgedragen (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!