Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

DAMEN. “Hopelijk vindt ook de anonieme vechter steun in de moed van Miguel Van Damme”

31/03/2022 - 20:06
"Hij is advocaat, ondervoorzitter van Beerschot en zoveel meer. En op donderdag deelt hij graag zijn mening met u. Niet als ‘Beerschotman’, maar als Walter Damen. Deze week staat hij stil bij het droeve nieuws over Miguel Van Damme, een man voor wie hij veel bewondering koestert. “Hij leed onder de ziekte, maar hij heeft de ziekte vooral geleid door zijn moed, omdat ­opgeven niet in zijn woordenboek stond. Een woord dat naar mijn aanvoelen het ­belangrijkste woord is dat een mens nooit mag kennen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. DAMEN. “Hopelijk vindt ook de anonieme vechter steun in de moed van Miguel Van Damme” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Hij is advocaat, ondervoorzitter van Beerschot en zoveel meer. En op donderdag deelt hij graag zijn mening met u. Niet als ‘Beerschotman’, maar als Walter Damen. Deze week staat hij stil bij het droeve nieuws over Miguel Van Damme, een man voor wie hij veel bewondering koestert. “Hij leed onder de ziekte, maar hij heeft de ziekte vooral geleid door zijn moed, omdat ­opgeven niet in zijn woordenboek stond. Een woord dat naar mijn aanvoelen het ­belangrijkste woord is dat een mens nooit mag kennen.” [naar artikel]


2. COLUMN. Strafpleiter Walter Damen gaat nu ook acteren. Damen kan alles, Damen doet alles, Damen durft alles. Meer Damens hebben we nodig (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Walter Damen [naar artikel]


3. “Zelfs bij het allerslechtste nieuws blééf hij vechten”: Miguel Van Damme, de vechter die niemand onberoerd liet (30/03/2022 - Het Nieuwsblad)

Misschien nog wel de mooiste eigenschap van Miguel Van Damme (28): ondanks de slepende leukemie en zijn onwaarschijnlijke vechtlust om te blijven leven, hield hij steeds oog voor zijn vrienden en familie. De voorbije dagen begon hij afscheid te nemen, hij wist dat zijn strijd zou stoppen. “Tot midden vorige week had hij nog grootste plannen. Maar misschien was dat een façade, om zich sterk te houden voor ons.” [naar artikel]


4. Beste vrienden Niels Destadsbader en Miguel Wiels delen alles met elkaar: "Als ik zie hoe Miguel omgaat met zijn gezin, dan kriebelt het wel" (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

?Ondanks een leeftijdverschil van zestien jaar zijn Niels Destadsbader (29) en Miguel Wiels (45) beste vrienden. De twee werken nauw samen op... [naar artikel]


5. Onze Cercle-watcher Luc Verweirder schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


6. Onze Cercle-watcher schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


7. Knap eerbetoon aan Miguel Van Damme: Anderlecht speelt met ‘Miguel’ op truitjes die daarna geveild worden voor goede doel (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een knap gebaar van Anderlecht. De spelers van paars-wit spelen in de topper tegen Club Brugge met ‘Miguel’ als naam op de rug. Een eerbetoon aan... [naar artikel]


8. Cercle Brugge wil Miguel Van Damme gepast eren: “We laten ons hoofd niet hangen, dat is het laatste wat Miguel zou willen” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Cercle Brugge is in diepe rouw na het overlijden van Miguel Van Damme. Woensdagavond was er een publiek rouwmoment aan het Jan Breydelstadion, zaterdag is er de begrafenis en zondag volgt al de competitiewedstrijd tegen AA Gent. Een rollercoaster van emoties. De Vereniging wil er alles aan doen om haar doelman de komende dagen gepast te eren. “Alles met het volle respect voor zijn vrouw, dochter en ouders.” [naar artikel]


9. Kyana Dobbelaere, de weduwe van Miguel Van Damme: ‘Ik hield het vol omdat Miguel zo sterk was’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. De weduwe van Miguel Van Damme: ‘De living stond vol met kloeke beren die weenden, maar Miguel zelf toonde geen emotie meer’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!