Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

▶ Journaliste Joanie de Rijke bracht een maand door in Oekraïne: ‘Mensen toonden mij hun brandwonden’

01/04/2022 - 16:57
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ▶ Journaliste Joanie de Rijke bracht een maand door in Oekraïne: ‘Mensen toonden mij hun brandwonden’ (01/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Journaliste Joanie de Rijke in Charkiv: ‘Elk bombardement maakt de inwoners nog verbetener’ (19/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ▶ Journaliste Joanie de Rijke ging tot op de frontlijn in Oekraïne: ’Als je militairen in paniek ziet, weet je dat het menens is’ (06/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Mensen beginnen zelfs generatoren te stelen’: journaliste Joanie de Rijke over de black-outs in Oekraïne (24/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. (Oorlogs)journaliste Joanie de Rijke: “Ik gun het de angst niet om me te weerhouden mijn werk te doen” (13/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Blijven gaan. Ook al bevind je jezelf in een oorlogszone. Ook al loert het gevaar om de hoek. Ook al ben je getuige van pure horror. Hoe doet journaliste Joanie de Rijke (58) dat? “Als je weet waarom je iets doet, kan je meer aan dan je denkt.” [naar artikel]


6. Journaliste en oorlogscorrespondente Joanie de Rijke over grootschalige Hamas-operatie: ‘Israël is zwaar op de knieën gebracht’ (07/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Stichting Brandwonden waarschuwt: “Zelfgemaakte <I>slime</I> kan brandwonden veroorzaken” (04/09/2018 - Het Nieuwsblad)

De Stichting Brandwonden waarschuwt ouders om één van de populairste kinderspeeltjes van het moment niet zelf te produceren: zelfgemaakte slime kan namelijk brandwonden veroorzaken. [naar artikel]


8. Stichting Brandwonden waarschuwt voor gevaarlijk speelgoed: “Zelfgemaakte <I>slime</I> kan brandwonden veroorzaken” (04/09/2018 - Het Belang van Limburg)

De Stichting Brandwonden waarschuwt ouders om één van de populairste kinderspeeltjes van het moment niet zelf te produceren: zelfgemaakte slime kan namelijk brandwonden veroorzaken. [naar artikel]


9. Joanie de Rijke: "Het is zware pech dat juist Jeroen Oerlemans is gedood" (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse journaliste Joanie de Rijke was met persfotograaf Jeroen Oerlemans (46) voor Knack op pad in de Libische stad Sirte toen hij werd [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!