LIVE. Seck brengt Antwerp tegen de gang van het spel in op voorsprong!

02/04/2022 - 21:45
"Met nog twee speeldagen voor de boeg staat Antwerp nog altijd op een PO1-plek. De ‘Great Old’ telt wel maar één puntje voorsprong op AA Gent en Anderlecht. Een misstap op het veld van OH Leuven kan Antwerp dan ook duur te staan komen. Volg de wedstrijd hier live!"

1. LIVE WESTERLO-ANTWERP. Janssen straft balverlies af en brengt Antwerp op voorsprong: 0-1! (15/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

De interlandbreak zit erop, de Jupiler Pro League is terug. Landskampioen Antwerp trekt naar Westerlo. Kan de ‘Great Old’ nog eens winnen na twee gelijke spelen? [naar artikel]

2. LIVEBLOG CLUB BRUGGE-ANTWERP. Onyedika brengt Club op voorsprong, wat kan Antwerp na de rust? (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp kon nog niet winnen deze play-offs en hoopt om tegen Club hun eerste overwinning in deze play-offs te behalen. Slaagt The Great Old hier in? Of blijven ze met 0 op 9 achter? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

3. LIVE: Faris Haroun brengt Antwerp op voorsprong tegen Eupen (1-0) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bart Vertenten Bosuilstadion Gnaka geschorst [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Fischer brengt Antwerp tegen de gang van het spel in op voorsprong (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Openingsmatch vierde speeldag • Aftrap: 20u45 • Antwerp won vorige week met 2-5 tegen Standard • Charleroi heeft nog niet verloren [naar artikel]

5. LIVE. Seck brengt Antwerp tegen de gang van het spel in op voorsprong! (02/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met nog twee speeldagen voor de boeg staat Antwerp nog altijd op een PO1-plek. De ‘Great Old’ telt wel maar één puntje voorsprong op AA Gent en Anderlecht. Een misstap op het veld van OH Leuven kan Antwerp dan ook duur te staan komen. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

6. LIVE. Balikwisha brengt Antwerp meteen na rust op voorsprong tegen Cercle (1-0) (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 34 • Aftrap: 20u45 • Bosuil [naar artikel]

7. LIVE. Balikwisha brengt Antwerp meteen na rust op voorsprong, Denkey scoort tegen voor Cercle (1-1) (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Standard op 3-0-voorsprong tegen Antwerp, Van Bommel brengt Nainggolan en Stengs bij begin tweede helft (16/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 12de speeldag • Aftrap: zondag, 13u30 • Sclessin • Nainggolan gewoon in selectie bij Antwerp [naar artikel]

9. LIVE: Afgeweken schot van Janssen brengt dominant Antwerp op voorsprong tegen Charleroi (21/01/2024 - Sporza)

Het gala van de Gouden Schoen kleurde rood en wit. Antwerp ging met alle prijzen aan de haal en beleefde zo een droomavond. In die roes wil de club nog even blijven hangen, dus moet er gewonnen worden van Charleroi op speeldag 21. Pakt Antwerp een gouden driepunter met het oog op de play-offs? Volg het hier en op Radio 1 vanaf 13.30 uur. [naar artikel]

10. LIVE (16 u): Ilenikhena brengt Antwerp op voorsprong tegen rode lantaarn Kortrijk (09/03/2024 - Sporza)

Met vijf punten meer dan de zevende in de stand en met nog twee wedstrijden te gaan lijkt Antwerp zo goed als zeker van de Champions' Play-offs. Tegen rode lantaarn Kortrijk kan de landskampioen de laatste twijfels definitief wegwerken. Volg de wedstrijd hier live om 16 uur. [naar artikel]