Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Na overlijden Miguel Van Damme: Cercle en AA Gent veilen wedstrijdshirts voor goede doel

04/04/2022 - 15:08
"De wedstrijdshirts die zondag gedragen werden door de spelers tijdens het duel tussen Cercle Brugge en AA Gent, op de 33e speeldag in de Jupiler Pro League, worden na het overlijden van Cercle-doelman Miguel Van Damme geveild voor het goede doel, zo maakten beide teams maandag bekend."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Na overlijden Miguel Van Damme: Cercle en AA Gent veilen wedstrijdshirts voor goede doel (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijdshirts die zondag gedragen werden door de spelers tijdens het duel tussen Cercle Brugge en AA Gent, op de 33e speeldag in de Jupiler Pro League, worden na het overlijden van Cercle-doelman Miguel Van Damme geveild voor het goede doel, zo maakten beide teams maandag bekend. [naar artikel]


2. Football Talk. Abonnees opnieuw welkom bij Zulte Waregem - Rode Duivels veilen wedstrijdshirts tegen Denemarken en IJsland (04/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf zondag 13 september zijn alle abonnees opnieuw welkom in het Regenboogstadion van Zulte Waregem. Het protocol werd in samenspraak met de stad... [naar artikel]


3. Football Talk. Pro League vergadert met clubs rond terugkeer fans naar stadion - Rode Duivels veilen wedstrijdshirts tegen Denemarken en IJsland (04/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Pro League hield vandaag een infovergadering voor haar 26 clubs naar aanleiding van de naderende terugkeer van publiek in de stadions bij de... [naar artikel]


4. LIVE (20u45). Bereikt Anderlecht voor het eerst in zeven jaar bekerfinale? - RSCA en Eupen veilen wedstrijdshirts voor Oekraïne (03/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20.45u • Halve finale Croky Cup • Lotto Park • De heenwedstrijd eindigde op 2-2 [naar artikel]


5. Onze Cercle-watcher Luc Verweirder schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


6. Onze Cercle-watcher schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


7. Cercle Brugge wil Miguel Van Damme gepast eren: “We laten ons hoofd niet hangen, dat is het laatste wat Miguel zou willen” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Cercle Brugge is in diepe rouw na het overlijden van Miguel Van Damme. Woensdagavond was er een publiek rouwmoment aan het Jan Breydelstadion, zaterdag is er de begrafenis en zondag volgt al de competitiewedstrijd tegen AA Gent. Een rollercoaster van emoties. De Vereniging wil er alles aan doen om haar doelman de komende dagen gepast te eren. “Alles met het volle respect voor zijn vrouw, dochter en ouders.” [naar artikel]


8. STVV stelt nieuwe wedstrijdshirts voor en kiest voor oude glorie als partner (28/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Olympic Sportswear levert de nieuwe wedstrijdshirts die STVV vandaag voorstelde. Het merk is in handen van de familie Lismond. “Marcel Lismond is één van de oude STVV-gloriën en bleek dan ook een logische partner in dit verhaal”, laten de Kanaries weten. De shirts zijn bovendien uniek omdat ze volledig ontwikkeld en gepersonaliseerd zijn voor STVV. [naar artikel]


9. Anderlecht steunt slachtoffers van noodweer met opbrengst van gedragen wedstrijdshirts (16/07/2021 - Het Belang van Limburg)

LEES OOK. Experimenteel Anderlecht speelt gelijk in oefenduel tegen OFI Kreta [naar artikel]


10. Hartverwarmend: Franse beloften kloppen aan bij kleedkamer van Oekraïense tegenstanders om al hun wedstrijdshirts te schenken (11/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Een hartverwarmend gebaar van de Franse beloftenploeg vrijdagavond. Na de wedstrijd tegen de U21 van Oekraïne schonken ze al hun shirts aan de tegenstanders. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!