Duel tussen Wiemismeer en Lanklaar gestaakt wegens… niet genoeg fitte spelers

10/04/2022 - 21:38
"Lanklaar (4B) ging afgelopen weekend op bezoek bij leider Wiemismeer. De manschappen van trainer Claudio Bistrussu begonnen vol goede moed aan de wedstrijd, maar het werd al snel duidelijk dat Wiemismeer een maatje te groot was. Bij de rust stond het 8-1 en in minuut 50 moest Lanklaar de strijd volledig staken. "

1. Duel tussen Wiemismeer en Lanklaar gestaakt wegens… niet genoeg fitte spelers (10/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Lanklaar (4B) ging afgelopen weekend op bezoek bij leider Wiemismeer. De manschappen van trainer Claudio Bistrussu begonnen vol goede moed aan de wedstrijd, maar het werd al snel duidelijk dat Wiemismeer een maatje te groot was. Bij de rust stond het 8-1 en in minuut 50 moest Lanklaar de strijd volledig staken. [naar artikel]

2. Invallers eisen hoofdrol op in adembenemend slot van topper tussen Umitspor en Wiemismeer (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

In een knotsgekke en bijzonder aantrekkelijke topper die spannend bleef tot het eindsignaal, hebben Umitspor A (3C) en leider Wiemismeer de punten netjes verdeeld: 2-2. De thuisploeg had in de slotminuut na een treffer van invaller Kaya de zege nochtans voor het grijpen maar Ertanir, ook al een invaller, had uiteindelijk het laatste woord. [naar artikel]

3. Nieuwe brug aan hotel Beau Sejour in Lanklaar lokt veel kijklustigen: “Lanklaar gaat verloren zonder brug” (20/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Onder grote belangstelling is vandaag de nieuwe brug gehesen aan hotel Beau Sejour in Lanklaar bij Dilsen-Stokkem. De oude was versleten door betonrot. "De Vlaamse Waterweg heeft in de aanbouw respect voor het verleden," klinkt het. De plannen werden dan ook getekend samen met de lokale erfgoedcel. "Want," zoals men er zegt, "Lanklaar gaat verloren zonder brug". [naar artikel]

4. Jeugdmatch tussen Ajax en Feyenoord gestaakt nadat “familieleden spelers belaagd worden” (25/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

De kampioenswedstrijd tussen Feyenoord en Ajax bij de U19 werd vanmiddag definitief gestaakt. Op het twitteraccount van Feyenoord wordt gemeld dat... [naar artikel]

5. Duel tussen Boxberg A en Umitspor A gestaakt: spelers verkiezen boksmatch en WK voetbal (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De voetbalwedstrijd Boxberg A-Umitspor A (3C) werd na zeven minuten vroegtijdig afgefloten. De thuisploeg vatte de partij aan met slechts zeven spelers en zag na zeven minuten Ömer Karkakus geblesseerd uitvallen. Toen waren ze nog met zes... Te weinig volgens het reglement zodat scheidsrechter Vanhengel zich genoodzaakt zag de wedstrijd te schorsen. [naar artikel]

6. Duel tussen Henis en Boxberg A gestaakt: “Mijn spelers voelden zich niet meer veilig” (04/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De voetbalwedstrijd tussen Henis en Boxberg A in derde provinciale C werd vijf minuten voor tijd definitief gestaakt na een vechtpartij. [naar artikel]

7. Wedstrijd in vierde provinciale gestaakt door vechtpartij tussen spelers en supporters (25/02/2024 - Het Nieuwsblad)

Een voetbalwedstrijd in vierde provinciale is zaterdagavond stopgezet nadat een massale vechtpartij ontstaan was tussen spelers en supporters van beide ploegen. [naar artikel]

8. Leden Okra Wiemismeer ontvangen certificaten voor smartphonekennis (21/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Okra Wiemismeer gaf haar leden de kans om samen met het Centrum voor Basiseducatie Limburg Midden Noord uit Genk hun kennis van hun smartphone bij te brengen. Na de lessen ontvingen alle leden ook hun certificaat. [naar artikel]

9. Wiemismeer naar eindronde (30/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Kampioen? Bokrijk.Eindronde? Dilsen, E. Mechelen a/d Maas B, Molenbeersel, Wiemismeer.Slotdag? Terwijl Bokrijk zich in Leut tot kampioen kroonde, pakte Wiemismeer - dat knap Dilsen opzijzette - het laatste eindrondeticket. Davy Bijnens (foto) was op defensief vlak wederom outstanding. Rotem won zijn laatste wedstrijd tegen Wijshagen. (bsa) [naar artikel]

10. VIDEO. Jochen Schlierer verdubbelt voorsprong van Wiemismeer tegen Zutendaal (10/09/2018 - Het Belang van Limburg)

In vierde provinciale C won Wiemismeer dit weekend knap met 0-3 op het veld van Zutendaal VV B. Bij de rust stond het nog 0-1, maar amper tien minuten na de koffie had Wiemismeer zijn schaapjes helemaal op het droge. Doelpunten van Schlierer (op strafschop) en Geraerts zorgden voor de 0-3 eindstand. Bekijk het strafschopdoelpunt van Schlierer hierboven. [naar artikel]