Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Amper twee weken open, maar brand dwingt patisserie alweer tot tijdelijke sluiting: “Moeten alles weggooien, en dat net in het Paasweekend”

16/04/2022 - 13:44
"Amper twee weken na de opening van de tweede zaak van Sarah Renson op de Tiensesteenweg in Leuven, moet de zaak alweer even dicht. Een oververhitte elektriciteitskast veroorzaakte zaterdagochtend brand in de kelder van het gebouw. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Amper twee weken open, maar brand dwingt patisserie alweer tot tijdelijke sluiting: “Moeten alles weggooien, en dat net in het Paasweekend” (16/04/2022 - Het Nieuwsblad)

Amper twee weken na de opening van de tweede zaak van Sarah Renson op de Tiensesteenweg in Leuven, moet de zaak alweer even dicht. Een oververhitte elektriciteitskast veroorzaakte zaterdagochtend brand in de kelder van het gebouw. [naar artikel]


2. Vijf huiszoekingen na faillissement bekende Mechelse patisserie (28/07/2016 - Gazet van Antwerpen)

De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft woensdag vijf huiszoekingen uitgevoerd. naar aanleiding van een fraudeonderzoek na het faillissement van de bekende Mechelse brood- en banketbakker Verstraelen. [naar artikel]


3. 222 jaar oude patisserie overgenomen nadat vorige eigenaar (70) blind werd (14/02/2017 - Het Nieuwsblad)

“222 jaar is een mooi moment om over te laten”, aldus Marc Sansen. De man moest zijn patisserie abrupt sluiten nadat hij blind werd en een heup brak. “Ik ben blij dat de jonge opvolgers onze streekproducten blijven aanbieden.” [naar artikel]


4. Biscuiterie Seghers uit Temse neemt Nederlandse Euro Pâtisserie over (13/01/2018 - Metro)

Biscuiterie Seghers uit Temse neemt het Nederlandse Euro Pâtisserie uit Twello over. De nieuwe groep is goed voor een gezamenlijke jaaromzet van ruim 85 miljoen euro en stelt 320 mensen tewerk, van wie 70 in België. Dat meldt het bedrijf zaterdagochtend in een persbericht. Beide koekjesbakkerijen maken gebak voor de huismerken van grote retailers. Tegen […] [naar artikel]


5. Bèr is 92, maar maakt nog iedere dag de fijnste patisserie “Soms babbel ik tegen mijn taarten” (24/01/2018 - Het Nieuwsblad)

Bèr Schoofs is wellicht de oudste ambachtelijke bakker van België. Volgende week wordt hij 92 jaar, maar elke dag is Bèr nog in de weer met zijn grote specialiteit: patisserie. “Behalve op maandag, dan is het rustdag en doe ik helemaal niets.” [naar artikel]


6. Hier leer je de beste Antwerpse patisserie maken (24/01/2018 - Gazet van Antwerpen)

Marsepeinen figuurtjes, taart en koekjes, dat zijn maar enkele voorbeelden van de vele lekkernijen die je als leerling aan het PIVA kan leren maken. Het provinciale instituut PIVA organiseerde daarom woensdag een echte DOEdag om leerlingen van het 6de leerjaar te laten proeven van de verschillende richtingen: bakkerij, slagerij, hotel en toerisme. [naar artikel]


7. Buurtwinkel krijgt hongerige inbrekers over de vloer: voorraad vlees en patisserie gestolen bij Carrefour (12/04/2019 - Gazet van Antwerpen)

Dieven met blijkbaar grote honger hebben vrijdagochtend een opmerkelijke diefstal gepleegd bij de supermarkt Carrefour Express in de Gebroeders De Winterstraat in Wechelderzande (Lille). De daders namen containers met vers vlees, charcuterie en patisserie mee. [naar artikel]


8. Bakkerij-patisserie opent grote vestiging: “Voor mijn zoon Anouar maakte ik deze zaak nog mooier” (17/04/2019 - Gazet van Antwerpen)

Bakkerij-patisserie Anouar heeft in de Maurits Sabbestraat in Mechelen-Noord een grote vestiging met tearoom geopend. Zoon Anouar (15), naar wie Mohamed Oallal (39) zijn zaak noemde, helpt nu al een handje mee en wil later mee in de zaak stappen. [naar artikel]


9. Patisserie Manus maakt taart in de vorm van winkel Dries van Noten (17/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

Patisserie Manus maakte voor de 61ste verjaardag van Dries van Noten een taart in de vorm van het Modepaleis, de kledingwinkel van de Antwerpse ontwerper aan het Modemuseum (MoMu) in de Nationalestraat in Antwerpen. [naar artikel]


10. Hoewel Wim Opbrouck al drie jaar ‘Bake Off Vlaanderen’ presenteert: “Zelf taart bakken? Nee jong, ik ga gewoon naar de patisserie” (04/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Weet je waar ik al lang van droom? Zelf een brood bakken.” Dat zal Wim Opbrouck (50) dan in z’n vrije tijd moeten doen, want de komende weken... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!