Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Bloed, slijk en wraak: Alexander Skarsgård laat de Viking in zich los in ‘The Northman’ 

20/04/2022 - 03:24
"Met zijn derde film is Robert Eggers doorgedrongen tot de elite van de Amerikaanse regisseurs. The Northman kan je omschrijven als de kunstversie van Conan the Barbarian met een flinke saus Vikings."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Bloed, slijk en wraak: Alexander Skarsgård laat de Viking in zich los in ‘The Northman’  (20/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Met zijn derde film is Robert Eggers doorgedrongen tot de elite van de Amerikaanse regisseurs. The Northman kan je omschrijven als de kunstversie van Conan the Barbarian met een flinke saus Vikings. [naar artikel]


2. De mensen achter Viking-film ‘The Northman’: ‘Ik plaats de kijker in het hoofd van een Viking’ (20/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Nooit eerder werd het Viking-tijdperk zo indrukwekkend tot leven gewekt als in ‘The Northman’ ★★★★☆ (18/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Een genadeloos Viking-spektakel zoals ‘The Northman’ heeft u nog nooit gezien ★★★★☆ (18/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Rune (18) is dankzij Make a Wish en Viking Genootschap even een echte Viking: “Dit maakt hem dolgelukkig” (04/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

De 18-jarige Rune Theunis uit Tienen beleefde zondag een absolute topdag dankzij Make a Wish en het Viking Genootschap. Rune lijdt aan de zeldzame en ongeneeslijke ziekte Neurofibromatose type II. Zijn wens was altijd om naar Noorwegen te gaan op uitwisseling, maar zijn ziekte dwarsboomt die plannen. In ruil kreeg hij nu een boottochtje op een (kleine) reepclica van een vikingschip en in augustus mag hij met het gezin naar Noorwegen. [naar artikel]


6. ‘Viking’ Tony overleeft zware klap met truck op E17: “Ze noemen me niet voor niks de Viking” (17/11/2023 - Het Nieuwsblad)

Een zwaar ongeval op de E17 in Marke kostte donderdagochtend bijna het leven aan Tony Huys (38) uit Lo-Reninge. Tony, die bekend staat als ‘de Viking’ omwille van zijn ruige uiterlijk, overleefde de zware klap met zijn vrachtwagen. “Ze noemen me niet voor niks de Viking”, lacht Tony, die dat omwille van zijn gebroken ribben meteen moet bekopen met pijnscheuten. [naar artikel]


7. “Colafles ontplofte, en toen zag ik bloed, bloed, bloed”: Hasseltse Sonja (54) gewond na incident met glazen fles (30/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Een grote gapende wonde en veel bloed: Sonja Plessers (54) uit Hasselt belandde donderdag op spoed nadat een glazen colafles ontplofte. “De druk was enorm, anders kan het niet zo’n diepe snijwonde veroorzaakt hebben”, zegt ze. Coca-Cola liet de scherven meteen ophalen voor analyse. [naar artikel]


8. “Colafles ontplofte, en toen zag ik bloed, bloed, bloed”: Sonja (54) gewond na incident met glazen fles (30/12/2023 - Het Nieuwsblad)

Een grote gapende wonde en veel bloed: Sonja Plessers (54) uit Hasselt belandde donderdag op spoed nadat een glazen colafles ontplofte. “De druk was enorm, anders kan het niet zo’n diepe snijwonde veroorzaakt hebben”, zegt ze. Coca-Cola liet de scherven meteen ophalen voor analyse. [naar artikel]


9. Op bezoek bij de mama van Alexander De Croo: “Alexander heeft wel chance gehad om vicepremier te worden” (22/07/2017 - Het Nieuwsblad)

De familie De Croo ademt traditie. Françoise ­Desguin, moeder van vicepremier Alexander en ­echtgenote van minister van staat Herman De Croo, vindt dat best. Maar dat de vader een bijzonder lange en succesvolle carrière heeft uitgebouwd, betekent nog niet dat zijn zoon even lang nodig heeft om hem te overvleugelen. En in de Lepelstraat in ­Michelbeke kan maar één Open VLD’er echt de baas zijn. “Het steekt Herman wel dat hij voor Alexander een stap opzij heeft moeten zetten.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!