De politie is op zoek naar een man die in maart een meerderjarige vrouw verkrachtte in haar woning in Herent. De man zou T(h)omas heten en kent het slachtoffer uit hun tienerjaren toen ze in contact kwamen via een chatroom. [naar artikel]
Iedereen is het erover eens: grootmoeders keuken is de beste, wie je oma ook moge zijn. In de Enoteca Maria in New York hebben ze daar zelfs hun thema bij uitstek van gemaakt. Enkel oma's mogen de keuken van het restaurant betreden en er in de potten en pannen roeren. "Het klinkt een beetje melig, maar hier voel je echt de liefde", zegt eigenaar Jody Scaravella. [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]
Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]
Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]
Vergeet het cliché over chef-koks met een kort lontje. Tweelingzussen Deborah en Jasmina Dekrem (30) pakken het anders aan in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Op een andere manier omgaan met stress is iets dat ze de afgelopen jaren geleerd hebben. De ene door een burn-out, de andere door een baby. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.