Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Afvaller ‘De mol’ na zes maanden nog steeds niet hersteld van blessure: “Langzaam en moeilijk herstel”

25/04/2022 - 09:24
"Het noodlot tart de jubileumeditie van ‘De Mol’. Na de eerdere gedwongen opgaves van Nele en mol Philippe moest nu rechercheur Anke Van Os met een dubbele elleboogbreuk opgeven. “De pijn maakte meteen duidelijk dat verder spelen geen optie was”, getuigt de teleurgestelde kandidate. En presentator Gilles De Coster, die zag het met lede ogen aan. “Als Anke de Mol was geweest, dan was het zonder twijfel game over. Dan hadden we de camera’s uitgezet en een einde gemaakt aan de opnames.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Afvaller ‘De mol’ na zes maanden nog steeds niet hersteld van blessure: “Langzaam en moeilijk herstel” (25/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het noodlot tart de jubileumeditie van ‘De Mol’. Na de eerdere gedwongen opgaves van Nele en mol Philippe moest nu rechercheur Anke Van Os met een dubbele elleboogbreuk opgeven. “De pijn maakte meteen duidelijk dat verder spelen geen optie was”, getuigt de teleurgestelde kandidate. En presentator Gilles De Coster, die zag het met lede ogen aan. “Als Anke de Mol was geweest, dan was het zonder twijfel game over. Dan hadden we de camera’s uitgezet en een einde gemaakt aan de opnames.” [naar artikel]


2. Afvaller ‘De mol’ sukkelt na zes maanden nog steeds met blessure: “Langzaam en moeilijk herstel” (25/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zes maanden lang moest ze aan de halve wereld vertellen dat ze bij een domme val met de fiets een dubbele elleboogbreuk had opgelopen. In werkelijkheid liep ze de zware verwonding op bij een bungeesprong in ‘De Mol’, waarbij ze noodgedwongen meteen het spel moest verlaten. Voor de makers van ‘De Mol’ houdt de ellende dus maar niet op. En ook voor Anke is het vandaag nog altijd hard werken aan haar herstel dat erger verloopt dan gehoopt. Wij stelden de door het noodlot bijzonder zwaar getroffen Anke deze tien allesomvattende vragen. [naar artikel]


3. Blessure na blessure na blessure: Ousmane Dembélé mist het EK na operatie aan de hamstings (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Flinke noot om kraken voor Ousmane Dembélé. De Fransman is met succes geopereerd aan een scheur in de rechterhamstring. De 22-jarige winger, die al... [naar artikel]


4. ‘De menselijkheid wordt langzaam hersteld’: het origineel parcours van Tyre Nichols, politieslachtoffer (29/01/2023 - Knack)

Fotograferen was een van zijn passies. Hij noemde zijn fotografiewebsite This California Kid. Dat was hij: een joch uit Californië. Na de scheiding van zijn ouders leefde Tyre Nichols met zijn vader in Sacramento, Californië. Daar groeide hij op, terwijl zijn moeder in Memphis, Tennessee, woonde – ruim 3000 km van hem verwijderd. Tyre was […] The post ‘De menselijkheid wordt langzaam hersteld’: het origineel parcours van Tyre Nichols, politieslachtoffer appeared first on Knack. [naar artikel]


5. Afvaller ‘De mol’ haakt af met blessure: “Verder doen was niet fair tegenover de rest” (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Een ferme blauwe plek, en dan een rood scherm. In ‘De mol’ was het deze keer niet de eliminatieproef, maar wel een lelijke spierscheur die naar de exit leidde. Slachtoffer van dienst is lerares Nele Buys (47). Zij gooide noodgedwongen zelf de handdoek. “Ik wist dat het geen klein pijntje was en dat het game over zou zijn. Nog tot februari ben ik naar de kinesist gegaan.” [naar artikel]


6. Tot op vandaag kampt afvaller in ‘De mol’ nog met blessure: ‘Dit had ik nog nooit meegemaakt’ (25/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Blessure maakte einde aan ‘De mol’ voor deze afvaller: ‘Ik had zo graag nog verder willen spelen’ (25/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Vandaag kampt afvaller in ‘De mol’ nog steeds met blessure: ‘Dit had ik nog nooit meegemaakt’ (25/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Afvaller Nelis kan zijn ontgoocheling moeilijk verbijten in ‘Boer zkt. Vrouw’: “Ik geloof niet dat Thibaut Veerle gelukkig zal maken” (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

“Thibaut heeft voor mij volledig afgedaan”, zegt Nelis (28), die in de strijd om het hart van Veerle het hoofd moest buigen voor z’n liefdesrivaal in ‘Boer zkt Vrouw’. En daar heeft hij het nog steeds lastig mee. “Ze heeft zich laten ompraten door haar ouders en vrienden”, zegt hij gepikeerd. Al zal die ruzie achter de schermen ook niet geholpen hebben... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!