Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Raketaanval op hoofdkwartier veiligheidsdienst Transnistrië voorwendsel voor uitbreiding oorlog in Oekraïne?

26/04/2022 - 10:48
"Het hoofdkwartier van het ministerie van Staatsveiligheid van Transnistrië, de separatistische regio in Moldavië, is maandag getroffen door explosies. Dat bericht de lokale tv-zender TSV, die door verschillende persagentschappen wordt geciteerd. Er zouden volgens lokale media ook twee communicatietorens zijn opgeblazen en een luchthaven zou gebombardeerd zijn. Ramen en deuren van het Staatsveiligheidsgebouw in Tiraspol, […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Raketaanval op hoofdkwartier veiligheidsdienst Transnistrië voorwendsel voor uitbreiding oorlog in Oekraïne? (26/04/2022 - Express)

Het hoofdkwartier van het ministerie van Staatsveiligheid van Transnistrië, de separatistische regio in Moldavië, is maandag getroffen door explosies. Dat bericht de lokale tv-zender TSV, die door verschillende persagentschappen wordt geciteerd. Er zouden volgens lokale media ook twee communicatietorens zijn opgeblazen en een luchthaven zou gebombardeerd zijn. Ramen en deuren van het Staatsveiligheidsgebouw in Tiraspol, […] [naar artikel]


2. Veiligheidsdienst pro-Russische regio Transnistrië beschuldigt Oekraïne van moordaanslag op leiders (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De veiligheidsdienst van de van Moldavië afgescheiden pro-Russische streek Transnistrië zegt dat er een moordaanslag is voorkomen op de leider van de regio. Die zou door de Oekraïense geheime dienst zijn beraamd. Er zijn verdachte aanslagplegers gearresteerd volgens de door Russische media geciteerde dienst. Ze zouden Vadim Krasnoselski op 6 maart hebben willen vermoorden met een autobom. Volgens Oekraïne gaat het om een door het Kremlin georkestreerde provocatie. [naar artikel]


3. IS eist aanval op hoofdkwartier van veiligheidsdienst in Saoedi-Arabië op (21/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

De jihadistische groep IS (Islamitische Staat) heeft via zijn propagandakanaal Amaq een aanval opgeëist die in Saoedi-Arabië op een zetel van de... [naar artikel]


4. Live - ‘Twee doden en zes gewonden bij raketaanval op school’ • ‘Russische veiligheidsdienst heeft opdracht om Prigozjin te vermoorden’ (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - 13 gewonden bij nieuwe Russische raketaanval op Odessa • Zelensky zet topman veiligheidsdienst aan de kant (02/05/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. “Raketaanval op hoofdkwartier van huurlingen Wagner Groep in Oekraïne na blunder Russische reporter” (16/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Bij een raketaanval op het hoofdkwartier van de Wagner Group in het oosten van Oekraïne zouden volgens onbevestigde berichten honderd doden zijn gevallen. Het kampement werd bestookt nadat een loslippige tv-reporter de locatie had prijsgegeven. [naar artikel]


7. Live - Hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot geraakt bij nieuwe Oekraïense raketaanval op de Krim (22/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Oekraïens leger claimt geslaagde raketaanval op hoofdkwartier Russische vloot op de Krim (22/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Satellietbeelden tonen rookpluimen en ravage na Oekraïense raketaanval op hoofdkwartier Zwarte Zeevloot (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe satellietbeelden van het Amerikaanse bedrijf Planet Labs PBC tonen de impact van de Oekraïense bombardementen in Sebastopol, op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim. Oekraïne lanceerde gisteren een aanval op de havenstad, waarbij het hoofdkwartier van de Zwarte Zeevloot werd geraakt. Volgens het Oekraïense leger kwamen “hoge” commandanten van de Russische marine om het leven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!