Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Rusland stopt na Polen ook met levering gas aan Bulgarije

27/04/2022 - 06:47
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Rusland stopt na Polen ook met levering gas aan Bulgarije (26/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Rusland stopt levering gas aan Polen en Bulgarije, gas- en olieprijzen stijgen opnieuw (27/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

Rusland heeft de levering van gas aan Polen en Bulgarije woensdag effectief stopgezet. Dat heeft de Russische energiegigant Gazprom aangekondigd. Ook het Poolse gasbedrijf PGNiG bevestigde dat de gaskraan gesloten werd. [naar artikel]


3. Rusland voert dreigement uit en stopt met gasleveringen aan Polen en Bulgarije: dit is wat we weten (27/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Nu Rusland stopt met gasleveringen aan Polen en Bulgarije: hoe groot is de impact? (27/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. IN KAART. Nu Rusland gasleveringen aan Polen en Bulgarije stopt: hoe afhankelijk zijn we van Russisch gas? (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rusland zet de gasleveringen naar Polen en Bulgarije stop omdat de landen weigeren af te rekenen in roebels. Wat is de impact op België? “Gelukkig heeft ons land een strategisch voordeel.” [naar artikel]


6. Waarom stopt Moskou met de gaslevering aan Polen en Bulgarije? ‘Rusland schiet zichzelf in de voet’ (27/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Geen gas meer voor Polen en Bulgarije, maar welke pijpleidingen vertrekken nog vanuit Rusland naar Europa? (27/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

En toen draaide Rusland de gaskraan dicht. Of toch richting Polen en Bulgarije, omdat beide landen weigeren om voor hun gas in Russische Roebels te betalen. Twee leidingen die gedeeltelijk afgesloten zijn van een groot aantal die vanuit Rusland richting Europa trekken. [naar artikel]


8. LIVE. Polen verplaatst meer dan 1.000 militairen naar grens met Wit-Rusland - Spanje en Verenigd Koninkrijk kritisch over levering clustermunitie aan Oekraïne (09/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

In een interview met de Britse krant ‘The Observer’ kondigt een woordvoerder van het Vrijheid voor Rusland Legioen - die het opneemt tegen het bewind in het Kremlin - een nieuwe aanval aan op Russisch grondgebied. “Er komt nog een verrassing aan in de komende maand of zo”, vertelt de woordvoerder van de anti-Poetin-militie. “Het zal onze derde operatie zijn. Daarna komt er een vierde en een vijfde. We hebben ambitieuze plannen. We willen ons hele grondgebied bevrijden.” Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


9. Live - Oekraïne. Spanje en Verenigd Koninkrijk kritisch over levering clustermunitie aan Oekraïne • Polen verplaatst meer dan 1.000 militairen naar grens met Wit-Rusland (09/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!