Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Chef van Cochon de Luxe is terminaal, en toch wil hij restaurant nog heropenen. “50 geplande jaren in 2 à 3 jaren bundelen, dat vraagt wat organisatie”

30/04/2022 - 11:04
"Tom Van Lysebettens (35), de chef van restaurant Cochon De Luxe, kreeg het slechtst denkbare nieuws. Dat meldt hij op zijn Facebookpagina. Tom heeft kanker, en die zal niet meer genezen. Artsen geven hem nog 2 tot 3 jaar. En toch wil hij zijn zaak nog heropenen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Chef van Cochon de Luxe is terminaal, en toch wil hij restaurant nog heropenen. “50 geplande jaren in 2 à 3 jaren bundelen, dat vraagt wat organisatie” (30/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tom Van Lysebettens (35), de chef van restaurant Cochon De Luxe, kreeg het slechtst denkbare nieuws. Dat meldt hij op zijn Facebookpagina. Tom heeft kanker, en die zal niet meer genezen. Artsen geven hem nog 2 tot 3 jaar. En toch wil hij zijn zaak nog heropenen. [naar artikel]


2. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


3. Eindelijk kon hun restaurant weer open, maar toen bleek Tom terminaal: “Ik wil vloeken en wenen, maar de zaak gaat open” (30/04/2022 - Het Nieuwsblad)

“Geduld is een van de schoonste deugden.” Het staat in grote letters te lezen op het raam van Cochon de Luxe, het Gentse restaurant van Tom en Alison. Ze schreven de tekst vorig jaar, toen ze – na de eindeloze coronasluiting – na enkele weken opnieuw moesten sluiten. Omdat Tom kanker kreeg. Het koppel was vastberaden opnieuw te openen, maar vorige week kreeg hij te horen dat hij terminaal is. “En toch gaan we weer opendoen.” [naar artikel]


4. Tom is terminaal, maar toch gaat zijn restaurant weer open: “Ik heb echt geen zin om in een hoekje te gaan kruipen” (30/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

“Geduld is een van de schoonste deugden.” Het staat in grote letters te lezen op het raam van Cochon de Luxe, het Gentse restaurant van Tom en Alison. Ze schreven de tekst vorig jaar, toen ze – na de eindeloze coronasluiting – na enkele weken opnieuw moesten sluiten. Omdat Tom kanker kreeg. Het koppel was vastberaden opnieuw te openen, maar vorige week kreeg hij te horen dat hij terminaal is. “En toch gaan we weer opendoen.” [naar artikel]


5. Gerenommeerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken” (27/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back. [naar artikel]


6. INTERVIEW. De chef-kok (35) is terminaal maar houdt weer restaurant: “Ik was bang van Sergio Herman, maar gaf niet op. Nooit.” (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Twee à drie jaar krijgt Tom van Lysebettens nog, maar toch deed de koppige chef-kok z'n restaurant weer open. Eten is een feest, net als het leven. Geen pandemie of darmkanker die dat kan veranderen. Een chemokuur soms. “Ik ben én terminaal én gelukkig, maar in een slechte week ga ik liever dood.” [naar artikel]


7. Had organisatie Ten Miles zich beter moeten voorbereiden op warmte? "Verantwoordelijkheid deelnemers én organisatie", zegt sportarts (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het waren de warmste 10 Miles ooit. Zo warm, dat de organisatie om duur de lopers zelfs vroeg om trager te lopen of te wandelen. Het Rode Kruis... [naar artikel]


8. Ex-'Mijn Restaurant!'-winnares Amber nieuwe chef van restaurant in Borgerhout (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef aangesteld, het gaat om Amber De Wispeleir. De jonge vrouw is gekend als winnares [naar artikel]


9. Amber van ‘Mijn Restaurant!’ nieuwe chef in Borgerhouts restaurant (20/01/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef, Amber De Wispeleir. [naar artikel]


10. Restaurant geeft ouders iPad met zicht op speelhoek: "Je gaat toch niet op restaurant om je kinderen te begluren?" (25/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een West-Vlaams restaurant denkt het ei van Columbus gevonden te hebben: ouders krijgen er een iPad waarmee ze hun kinderen in de speelhoek in de [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!