Tom Van Lysebettens (35), de chef van restaurant Cochon De Luxe, kreeg het slechtst denkbare nieuws. Dat meldt hij op zijn Facebookpagina. Tom heeft kanker, en die zal niet meer genezen. Artsen geven hem nog 2 tot 3 jaar. En toch wil hij zijn zaak nog heropenen. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
“Geduld is een van de schoonste deugden.” Het staat in grote letters te lezen op het raam van Cochon de Luxe, het Gentse restaurant van Tom en Alison. Ze schreven de tekst vorig jaar, toen ze – na de eindeloze coronasluiting – na enkele weken opnieuw moesten sluiten. Omdat Tom kanker kreeg. Het koppel was vastberaden opnieuw te openen, maar vorige week kreeg hij te horen dat hij terminaal is. “En toch gaan we weer opendoen.” [naar artikel]
“Geduld is een van de schoonste deugden.” Het staat in grote letters te lezen op het raam van Cochon de Luxe, het Gentse restaurant van Tom en Alison. Ze schreven de tekst vorig jaar, toen ze – na de eindeloze coronasluiting – na enkele weken opnieuw moesten sluiten. Omdat Tom kanker kreeg. Het koppel was vastberaden opnieuw te openen, maar vorige week kreeg hij te horen dat hij terminaal is. “En toch gaan we weer opendoen.” [naar artikel]
Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back. [naar artikel]
Twee à drie jaar krijgt Tom van Lysebettens nog, maar toch deed de koppige chef-kok z'n restaurant weer open. Eten is een feest, net als het leven. Geen pandemie of darmkanker die dat kan veranderen. Een chemokuur soms. “Ik ben én terminaal én gelukkig, maar in een slechte week ga ik liever dood.” [naar artikel]
Het waren de warmste 10 Miles ooit. Zo warm, dat de organisatie om duur de lopers zelfs vroeg om trager te lopen of te wandelen. Het Rode Kruis... [naar artikel]
Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef aangesteld, het gaat om Amber De Wispeleir. De jonge vrouw is gekend als winnares [naar artikel]
Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef, Amber De Wispeleir. [naar artikel]
Een West-Vlaams restaurant denkt het ei van Columbus gevonden te hebben: ouders krijgen er een iPad waarmee ze hun kinderen in de speelhoek in de [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.