01/05/2022 - 16:58
"Aan het begin van de tweede helft scoort Richarlison de 1-0. Lukaku start op de bank tegen zijn ex-ploeg en moet hopen op een invalbeurt in de tweede helft. The Blues strijden voor een plekje in de top vier, The Toffees kunnen alle punten gebruiken om degradatie te vermijden. Kan Chelsea de achterstand nog ongedaan maken of houdt de ploeg van Frank Lampard de drie punten thuis? Volg het hier LIVE!"

1. LIVE. Richarlison brengt Everton op voorsprong: laat Chelsea, met Lukaku op de bank, punten liggen op Goodison Park? (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Aan het begin van de tweede helft scoort Richarlison de 1-0. Lukaku start op de bank tegen zijn ex-ploeg en moet hopen op een invalbeurt in de tweede helft. The Blues strijden voor een plekje in de top vier, The Toffees kunnen alle punten gebruiken om degradatie te vermijden. Kan Chelsea de achterstand nog ongedaan maken of houdt de ploeg van Frank Lampard de drie punten thuis? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

2. LIVE. Richarlison brengt Everton op voorsprong, kan Chelsea, met Lukaku op de bank, reageren? (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE EVERTON-CITY (15u). Geen Belgen aan de aftrap in Goodison Park, verstevigt City z’n leidersplaats tegen degradatiekanidaat Everton? (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 36ste speeldag Premier League • Aftrap: 15u • Goodison Park • Zowel Kevin De Bruyne bij Manchester City als Amadou Onana bij thuisploeg Everton starten op de bank. [naar artikel]

4. Richarlison schenkt Everton belangrijke driepunter in strijd om het behoud tegen Chelsea, Lukaku 90 minuten op de bank (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea heeft met 1-0 verloren op het veld van Everton. Lukaku startte op de bank en kwam daar niet van af. Met deze nederlaag doet Chelsea slechte zaak met het oog op een plek in de top vier. Everton pakt drie belangrijke punten en komt op twee punten van Leeds United en Burnley in de strijd om degradatie naar The Championship te vermijden. [naar artikel]

5. Richarlison schenkt Everton belangrijke driepunter tegen Chelsea in strijd om het behoud, Lukaku 90 minuten op de bank (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea heeft met 1-0 verloren op het veld van Everton. Lukaku startte op de bank en moest 90 minuten toekijken vanop de zijlijn. Met deze nederlaag doet Chelsea slechte zaak met het oog op een plek in de top vier. Everton pakt drie belangrijke punten en komt op twee punten van Leeds United en Burnley in de strijd om degradatie naar The Championship te vermijden. [naar artikel]

6. LIVE. Richarlison zet Everton meteen op voorsprong op Anfield (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 25 • Anfield • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

7. Na 125 jaar staat Everton een stap dichter bij vertrek uit Goodison Park (23/11/2017 - Sporza)

Na 125 jaar in het Goodison Park heeft Everton een stap richting uitgang gezet. Het tekende vandaag een pachtovereenkomst voor de site waar zijn nieuwe stadion moet komen. [naar artikel]

8. Straffe uitslag in Goodison Park: Alderweireld en Spurs na doelpuntenfestijn eenvoudig voorbij Everton (23/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

2-6! Geen uitslag van een tennismatch, wél van het Premier League-duel tussen Everton en Tottenham. Een heus doelpuntenfestijn in Goodison Park.... [naar artikel]

9. Straffe uitslag op Goodison Park: Alderweireld en Spurs na doelpuntenfestijn eenvoudig voorbij Everton (23/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

2-6! Geen uitslag van een tennismatch, wél van het Premier League-duel tussen Everton en Tottenham. Een heus doelpuntenfestijn op Goodison Park.... [naar artikel]

10. LIVE EVERTON-CITY (15u). Guardiola: “Wedstrijd in Goodison Park is prioriteit”, verstevigen De Bruyne en co hun leidersplaats? (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 36ste speeldag Premier League • Aftrap: 15u • Goodison Park • Zetten De Bruyne en co een nieuwe stap richting de titel? [naar artikel]