Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Simon van Bazart op eerste event met nieuw kapsel, na getuigenis over haarverlies: “Ik had al die reacties niet verwacht”

02/05/2022 - 07:23
"Tijdens de MIA’s, die weekend, was ‘Bazart’-gitarist Simon Nuytten (29) voor het eerst te zien met zijn nieuwe kapsel. Enkele weken geleden vertelde Simon op Instagram dat hij voortaan met een ‘broske’ door het leven gaat. Noodgedwongen, aangezien Simon al zeven jaar kampt met haarverlies."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Simon van Bazart op eerste event met nieuw kapsel, na getuigenis over haarverlies: “Ik had al die reacties niet verwacht” (02/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de MIA’s, die weekend, was ‘Bazart’-gitarist Simon Nuytten (29) voor het eerst te zien met zijn nieuwe kapsel. Enkele weken geleden vertelde Simon op Instagram dat hij voortaan met een ‘broske’ door het leven gaat. Noodgedwongen, aangezien Simon al zeven jaar kampt met haarverlies. [naar artikel]


2. Na getuigenis Bazart-gitarist over haarverlies: “60% van de mannen wordt vroeg of laat kaal” (06/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

“Er moet me toch even iets van het hart. Mijn haar is eraf.” Simon Nuytten (29) postte dinsdagavond een foto van zijn nieuwe coupe. De gitarist van Bazart gaat voortaan met een ‘broske’ door het leven, nadat hij al zeven jaar kampt met haarverlies. En hij is bijlange niet de enige. “60% van de mannen wordt vroeg of laat kaal. En voor velen is het een deuk in hun zelfvertrouwen.” [naar artikel]


3. Simon Nuytten van Bazart openhartig over haarverlies: “Al 7 jaar een enorme impact op mijn leven” (05/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Simon Nuytten gaat voortaan met een ‘broske’ door het leven. De gitarist van Bazart deelde op Instagram een aantal foto’s van zijn nieuwe coupe en schreef er een openhartig bericht bij, waarin hij vertelt dat hij al jaren worstelt met het feit dat hij kalende is. “Je haar verliezen is kut, zeker op jonge leeftijd”, klinkt het. [naar artikel]


4. Bazart-lid Simon Nuytten vanaf nu kaal door het leven: “Ik kamp al 7 jaar met haarverlies” (05/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Bazart-gitarist Simon Nuytten zal voortaan kaal door het leven gaan. Maandagavond maakte hij het nieuws bekend via zijn Instagram. Foto’s van zijn nieuwe coupe werden aangevuld door een openhartig tekstje. Waarin de gitarist liet weten dat hij al langer kampt met haarverlies. “Uw haar verliezen is kut. Zeker op jongere leeftijd”, klinkt het. [naar artikel]


5. Antwerpse Bazart-gitarist Simon Nuytten gaat voortaan kaal door het leven: “Ik kamp al 7 jaar met haarverlies” (05/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

Bazart-gitarist Simon Nuytten zal voortaan kaal door het leven gaan. Maandagavond maakte hij het nieuws bekend via zijn Instagram. Foto’s van zijn nieuwe coupe werden aangevuld door een openhartig tekstje. Waarin de gitarist liet weten dat hij al langer kampt met haarverlies. “Uw haar verliezen is kut. Zeker op jongere leeftijd”, klinkt het. [naar artikel]


6. Simon Nuytten, gitarist van Bazart, gaat na zeven jaar haarverlies kaal door het leven: “Vaak wordt gezegd: man up!” (06/04/2022 - Het Belang van Limburg)

“Er moet me toch even iets van het hart. Mijn haar is eraf.” Simon Nuytten (29) postte dinsdagavond een foto van zijn nieuwe coupe. De gitarist van Bazart gaat voortaan met een ‘broske’ door het leven, nadat hij al zeven jaar kampt met haarverlies. En hij is bijlange niet de enige. “Zestig procent van de mannen wordt vroeg of laat kaal. En voor velen is het een deuk in hun zelfvertrouwen.” [naar artikel]


7. Goldband is Bazart met drie Bockie De Reppers. Maar heeft Bazart vakmanschap, dan Goldband enkel coke en pilsjes (11/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!