Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Waarom er bijna niemand Groen-voorzitter wil worden

02/05/2022 - 14:37
"Nadat een hele rist potentiële kandidaten heeft afgehaakt, doen Jeremie Vaneeckhout en Nadia Naji als eerste duo een gooi naar het voorzitterschap van Groen. “We zijn de voorbije jaren teveel woordvoerder van Vivaldi geweest en te weinig van ons eigen project.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ANALYSE. Wat na Almaci? Nieuwe Groenvoorzitter heeft weinig tijd en staat voor grote uitdagingen (23/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Nu Meyrem Almaci een stap opzij zet, moet Groen op zoek naar een nieuwe voorzitter. Die staat voor grote uitdagingen, maar beschikt over weinig tijd om die aan te pakken. De nationale en lokale verkiezingen zijn in 2024 en dat is niet meer veraf. [naar artikel]


2. Onbekende jogger stuikt ineen en ligt al maanden in coma. Niemand weet wie hij is, niemand zoekt hem: het is de man die niemand mist (10/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sinds vier maanden ligt een man in coma nadat hij tijdens het joggen neerzeeg. Wie is de onbekende jogger en waarom zoekt niemand hem? De politie... [naar artikel]


3. Waarom er bijna niemand Groen-voorzitter wil worden (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Nadat een hele rist potentiële kandidaten heeft afgehaakt, doen Jeremie Vaneeckhout en Nadia Naji als eerste duo een gooi naar het voorzitterschap van Groen. ‘We zijn de voorbije jaren teveel woordvoerder van Vivaldi geweest en te weinig van ons eigen project.’ [naar artikel]


4. Waarom Open Vld door een diepere crisis gaat dan cd&v: niemand staat klaar, niemand weet hoe het nu verder moet (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Trump: "Onze defensie moet groter, beter en sterker worden dan ooit. Niemand zal ons lastigvallen, niemand" (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

President Donald Trump gaat het Congres om een omvangrijk budget vragen voor een van de grootste militaire opbouwoperaties uit de Amerikaanse [naar artikel]


6. ‘Niemand trekt zich terug, niemand geeft zich over’: beelden tonen hoe Russische gevangenen gerekruteerd worden voor oorlog (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Tsjechisch profvoetballer Jakub Jankto reageert op coming-out: “Ik had verwacht dat ik bij uitwedstrijden zou worden beledigd, maar niemand deed dat. Niemand” (20/10/2023 - Het Belang van Limburg)

In februari van dit jaar kwam Jakub Jankto (27) uit de kast en dat was allerminst opmerkelijk te noemen. “Ik ben homoseksueel en wil mezelf niet langer verstoppen”, luidde het toen op zijn Twitter-kanaal. De Tsjechische middenvelder werd zo een van de eerste profvoetballers die openlijk over zijn geaardheid getuigde en daar kreeg hij enorm veel steun voor in ruil, zo vertelde hij aan de BBC. [naar artikel]


8. ‘Ik droom bijna elke nacht over Josh Homme, Bart Schols en John Crombez. We neuken erop los en bijna niemand legt het loodje’ (09/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!