Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Russische staatstelevisie toont snelheid kernaanval: “Pure afschrikking”

02/05/2022 - 18:45
"Amper 106 seconden naar Berlijn, 200 seconden richting Parijs en 202 seconden naar Londen. Dat is hoe vlug Russische raketten een nucleaire aanval kunnen uitvoeren op de Europese hoofdsteden, klonk het dreigend op de Russische staatstelevisie. “Pure, holle retoriek”, zegt oud-kolonel Roger Housen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Russische staatstelevisie toont snelheid kernaanval: “Pure afschrikking” (02/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Amper 106 seconden naar Berlijn, 200 seconden richting Parijs en 202 seconden naar Londen. Dat is hoe vlug Russische raketten een nucleaire aanval kunnen uitvoeren op de Europese hoofdsteden, klonk het dreigend op de Russische staatstelevisie. “Pure, holle retoriek”, zegt oud-kolonel Roger Housen. [naar artikel]


2. ‘Eén Sarmat-raket en het is geregeld’: Ruslands meest bekeken talkshow toont snelheid van kernaanval (02/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Ruslands meest bekeken talkshow toont snelheid van kernaanval: ‘Eén Sarmat-raket en het is geregeld’ (02/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Russische tankdivisie ‘zwaar gehavend’ door tegenoffensief • Opmerkelijke kritiek op ‘speciale operatie’ op Russische staatstelevisie (13/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Russische staatstelevisie spot met hongersnood in Europa in bizarre video: “Een fijne anti-Russische kerst gewenst” (24/12/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Russische staatstelevisie Russia Today deelde vrijdag een video waarin het de draak steekt met Europa. [naar artikel]


6. Hoe groot is de kans op een Russische kernaanval in Oekraïne? Vijf vragen over de nucleaire dreiging (01/03/2022 - De Morgen)

De Russische president Vladimir Poetin heeft zijn legerleiding zondag de opdracht gegeven om de kernwapens op scherp te zetten. Toch leidde dit niet meteen tot veel ongerustheid bij de Amerikanen, die andere nucleaire grootmacht. Terecht of niet? [naar artikel]


7. Hoe groot is de kans op een Russische kernaanval in Oekraïne? En wat kunnen de Amerikanen doen? (01/03/2022 - De Morgen)

De Russische president Vladimir Poetin heeft zijn legerleiding zondag de opdracht gegeven om de kernwapens op scherp te zetten. Toch leidde dit niet meteen tot veel ongerustheid bij de Amerikanen, die andere nucleaire grootmacht. Terecht of niet? [naar artikel]


8. Propaganda op Russische tv voert druk op: “Een kernaanval is de meest waarschijnlijke uitkomst, het is wat het is” (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Russische president Poetin zal nog eerder een volledige nucleaire oorlog met het Westen starten dan een nederlaag in Oekraïne te aanvaarden. Dat heeft de bekende Kremlin-propagandiste Margarita Simonyan althans gezegd op Rossiya 1, de op één na best bekeken televisiezender van het land. [naar artikel]


9. Russische staats-tv: “We hadden kernaanval moeten uitvoeren tijdens begrafenis van Queen Elizabeth” (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op de Russische staatstelevisie blijft de dreigende taal van het scherm spatten. “We hadden tijdens de begrafenis van Queen Elizabeth een nucleaire aanval moeten uitvoeren op Groot-Brittannië. Alle belangrijke figuren waren daar toen aanwezig”, merkte presentatrice Olga Skabeyeva droogjes op. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!