03/05/2022 - 22:36
"Aan het begin van de tweede helft staat het 2-0 tussen Villarreal en Liverpool. Dia bracht El Submarino Amarillo na drie minuten al op voorsprong. Capoue legde de bal in de 41e minuut op het hoofd van Francis Coquelin en de Franse middenvelder kopte de 2-0 voorbij Alisson. Liverpool kreeg geen voet aan grond in de eerste helft. Kan Villarreal doorgaan op hun elan of keert Liverpool de situatie nog om? Volg het op deze pagina of bij VTM 2!"

1. LIVE. Liverpool erop en erover: Mané zet Liverpool op voorsprong tegen Villarreal (03/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Aan het begin van de tweede helft staat het 2-0 tussen Villarreal en Liverpool. Dia bracht El Submarino Amarillo na drie minuten al op voorsprong. Capoue legde de bal in de 41e minuut op het hoofd van Francis Coquelin en de Franse middenvelder kopte de 2-0 voorbij Alisson. Liverpool kreeg geen voet aan grond in de eerste helft. Kan Villarreal doorgaan op hun elan of keert Liverpool de situatie nog om? Volg het op deze pagina of bij VTM 2! [naar artikel]

2. LIVE ANDERLECHT-VILLARREAL. Villarreal op voorsprong na geblunder in defensie van Anderlecht (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond ontvangt Anderlecht Villarreal in de achtste finales van de Conference League. Anderlecht kan gelijke voet houden met Villarreal, maar stootte door een counter toch op een tegendoelpunt. Volg de match live op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

3. LIVE VILLARREAL-ANDERLECHT (do,21u). Villarreal-coach Setién wil paars-wit bij de keel grijpen: “Match meteen in handen nemen” (15/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht gaat in Spanje op zoek naar een absolute stunt. In het Estadio de la Ceramica wil paars-wit zich tegen Villarreal plaatsen voor de kwartfinales van de Conference League. De heenmatch in Brussel eindigde op 1-1. Op deze pagina zit u goed voor de aanloop naar de match en de wedstrijd zelf. [naar artikel]

4. LIVE REAL MADRID-VILLARREAL. Houdt Courtois ook tegen Villarreal zijn netten schoon? (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tussen de Clásico in de Copa del Rey en de Champions League-kwartfinale tegen Chelsea in, krijgt Real Madrid in La Liga met zesde in de stand Villarreal een zware dobber voorgeschoven. Houdt Courtois net als tegen Barcelona z’n netten schoon? [naar artikel]

5. LIVE REAL MADRID-VILLARREAL. Courtois dan toch geklopt: Chukwueze brengt Villarreal verdiend langszij (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tussen de Clásico in de Copa del Rey en de Champions League-kwartfinale tegen Chelsea in, krijgt Real Madrid in La Liga met zesde in de stand Villarreal een zware dobber voorgeschoven. Courtois had een aantal knappe reddingen in huis, maar op slag van rust trapte Chukwueze de gelijkmaker voorbij onze nationale doelman tegen de netten. [naar artikel]

6. LIVE. Liverpool verdedigt comfortabele voorsprong in en tegen Villarreal (03/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

Villarreal heeft een half mirakel nodig om het sprookje in de Champions League levend te houden. Liverpool won de heenwedstrijd op Anfield Road met 2-0 en verdedigt straks een comfortabele voorsprong. Doen de Reds wat ze moeten doen of heeft de ‘Gele Onderzeeër’ nóg een verrassing in petto? Volg het hier LIVE vanaf 21u! [naar artikel]

7. LIVE. Erop en erover: Liverpool klimt op voorsprong na treffer Mané (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool - Burnley • 30ste speeldag Premier League • Anfield • Aftrap: 13u [naar artikel]

8. LIVE NEWCASTLE-LIVERPOOL. Erop en erover: invaller Darwin Nuñez keert het tij voor Liverpool (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dé Premier League-affiche van deze zondag is zonder twijfel Newcastle-Liverpool. Wie trekt aan het langste eind in de topper in St James’ Park? Volg het duel in onze liveblog! [naar artikel]

9. LIVE. Messi geblesseerd naar de kant, houdt Barça nipte voorsprong vast tegen Villarreal? (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 6de speeldag La Liga • Camp Nou • Aftrap om 21u00 • Barcelona verloor vorig competitieduel tegen Granada [naar artikel]

10. LIVE. Villarreal klimt op voorsprong tegen Atlético (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Primera Division • Aftrap: 21u • Wanda Metropolitano • Krijgt Yannick Carrasco zijn eerste basisplek bij Atlético? [naar artikel]