Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Mathieu van der Poel heeft na gele, nu ook roze droom: “Het wordt zeker niet makkelijk, maar zonder twijfel een ervaring op zich”

04/05/2022 - 17:42
"Mathieu van der Poel (27) had vorig jaar een gele droom in de Tour en die werd werkelijkheid. Vrijdag start hij in de Giro om ook zijn roze droom te verwezenlijken. “Die is iets minder groot dan die gele droom, maar ik ga er wel voor.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Mathieu van der Poel heeft na gele, nu ook roze droom: “Het wordt zeker niet makkelijk, maar zonder twijfel een ervaring op zich” (04/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Mathieu van der Poel (27) had vorig jaar een gele droom in de Tour en die werd werkelijkheid. Vrijdag start hij in de Giro om ook zijn roze droom te verwezenlijken. “Die is iets minder groot dan die gele droom, maar ik ga er wel voor.” [naar artikel]


2. Van "de beste ervaring ooit" tot "ik heb me leren open te stellen": 4 studenten getuigen over hun Erasmus­ervaring (18/07/2019 - VRT NWS)

Afgelopen schooljaar is een recordaantal Vlaamse studenten via het Erasmus+programma van de Europese Unie, naar het buitenland getrokken om er te studeren. Voor de studenten een geweldige ervaring waar ze in hun verdere leven veel aan hebben. Deze vier studenten vertellen enthousiast over hun tijd in het buitenland. [naar artikel]


3. ‘Werken bij Disney was een totaal nieuwe ervaring. Ik heb heel wat ervaring in de filmindustrie, maar dit had ik nog nooit gezien’ (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Drie vraagtekens bij Louis III: ervaring zat, maar ook twijfel bij aanstelling Van Gaal als Nederlands bondscoach (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Als Nederland een nieuwe bondscoach zoekt, is de naam van Louis van Gaal (69) nooit ver weg. De Nederlander keert terug uit pensioen om aan zijn derde ambtstermijn bij Oranje te beginnen. Op z’n 69ste heeft hij al zijn strepen al verdiend, toch roept zijn aanstelling als Nederlands bondscoach enkele vragen op. Land- en generatiegenoot Aad de Mos (74) beantwoordt ze. “Mocht ik het voor het zeggen hebben bij de KNVB zou ik Louis aanstellen, maar over zijn opvolger zou ik zwijgen.” [naar artikel]


5. DE KOERSPROFESSOR. “Ik twijfel er niet aan: haar piste-ervaring heeft Lotte Kopecky zaterdag een pak geholpen” (04/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Marc Sergeant, de ex-sportdirecteur van de Lotto-ploeg, analyseert voor het Nieuwsblad de Strade Bianche. “xxx” [naar artikel]


6. Twee theatermakers over hun generatie tussen activisme en twijfel: “Twijfel is dapper, maar enkel als je positie inneemt” (01/01/2019 - De Morgen)

Genoeg manieren om de millennial te benoemen – navelstaarder, twijfelaar, ijdeltuit, zwever, idealist – maar hoe staat de millennial op de planken? Generatiegenoten en theatermakers Anne-Laure Vandeputte en Hannah De Meyer reflecteren elk op hun manier over een generatie tussen activisme en twijfel. “Iets niet weten: dat vind ik dapper.” [naar artikel]


7. JOUW MENING. “De VAR werd ingeroepen om volledig uitsluitsel te geven bij twijfel, maar is nu zelf een parameter die voor twijfel zorgt” (01/03/2023 - Het Nieuwsblad)

Het Nieuwsblad geeft om jouw mening. We vroegen onze lezers wat ze vinden van het idee om ‘activistische rechters’ aan banden te leggen met een volksberoep, of ze nog vertrouwen hebben in de Video Assistent Referee en of er nog hoop is voor de stadionplannen van Club Brugge. Lees hieronder de resultaten. [naar artikel]


8. Netflix-docu ‘You are not alone’ laat goed zien dat het nog steeds makkelijk is om de woorden van een vrouw in twijfel te trekken (03/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


9. Slagen voor je theorie-examen zonder kennis en een voorlopig rijbewijs halen zonder ervaring? Het kan, ontdekt "Pano" (31/03/2021 - VRT NWS)

Slagen in je theorie-examen zonder de wegcode te kennen? Alleen de baan op met een voorlopig rijbewijs zonder ooit een voet in een wagen gezet te hebben? Het kan. "Pano" toont aan dat het mogelijk is in Vlaanderen, één van de enige plaatsen ter wereld waar je zonder eerst een examen af te leggen een (voorlopig) rijbewijs kan krijgen waarmee je alleen de baan op mag. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!