07/05/2022 - 23:18
"FC Barcelona heeft dankzij een treffer van Jordi Alba vier minuten in blessuretijd met 1-2 gewonnen van Betis, een zege die de Catalanen verzekert van deelname aan de Champions League volgend seizoen. Alle drie goals vielen in het slot: na 76 minuten opende Ansu Fati de score voor Barça, drie minuten later maakte Marc Barta (ex-Barça) de gelijkmaker voor Betis, waarna Jordi Alba alsnog toesloeg. "

1. FC Barcelona klopt Betis dankzij treffer vier minuten in blessuretijd en mag naar Champions League (07/05/2022 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft dankzij een treffer van Jordi Alba vier minuten in blessuretijd met 1-2 gewonnen van Betis, een zege die de Catalanen verzekert van deelname aan de Champions League volgend seizoen. Alle drie goals vielen in het slot: na 76 minuten opende Ansu Fati de score voor Barça, drie minuten later maakte Marc Barta (ex-Barça) de gelijkmaker voor Betis, waarna Jordi Alba alsnog toesloeg. [naar artikel]

2. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

3. Invaller Rashford bevrijdt ManU met ultieme treffer in blessuretijd (27/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Ze leken op een droge 0-0 af te stevenen. De Paul Pogba's, Zlatan Ibrahimovicen en Marouane Fellainis van deze wereld niet op het veld van Hull [naar artikel]

4. Treffer Feyenoord diep in blessuretijd 'laatste' doelpunt ooit (27/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Michiel Kramer zorgde in het eredivisieduel tussen FC Utrecht en Feyenoord diep in blessuretijd voor de 3-3. Het doelpunt van de spits in de [naar artikel]

5. Larin brengt Waasland-Beveren de wanhoop nabij met winnende treffer voor Zulte Waregem in blessuretijd (02/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Bijzonder zure thuisnederlaagvoor Waasland-Beveren dat na rust op karakter op weg leek naar een eerste puntje na drie opeenvolgende nederlagen.Een bijzonder fortuinlijk Zulte Waregem gaf 93 minuten lang niet thuis op de Freethiel maar dankzij een doelpunt van Larin - diep in de toegevoegde tijd - bleef de thuisploeg uiteindelijk toch weer met lege handen achter. [naar artikel]

6. Anderlecht zet scheve situatie in slotfase helemaal recht: Vazquez scoort in blessuretijd winnende treffer in derby tegen RWDM (26/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Het zag er lang niet goed uit voor Anderlecht. Na een countergoal van Mercier moest het lang achtervolgen. Maar zette het de scheve situatie in het slotkwartier helemaal recht. Vazquez kopte de winnende treffer in blessuretijd moederziel alleen binnen, ervoor had Dreyer vanop de stip gelijkgemaakt: 2-1. Paars-wit loopt zo twee punten in op leider Union. Dat wel nog altijd vier punten meer telt. [naar artikel]

7. VIDEO. Jude Bellingham denkt Real Madrid winnende treffer te schenken in blessuretijd, maar… ref had net afgefloten: Engelse vedette uitgesloten in tumult (03/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Real Madrid heeft in de Spaanse voetbalcompetitie voor de tweede keer op rij punten laten liggen in een uitwedstrijd. Na de 1-1 bij Rayo Vallecano kwam het elftal van trainer Carlo Ancelotti nu niet verder dan een gelijkspel (2-2) tegen Valencia. [naar artikel]

8. VIDEO. Gouden Bal Aitana Bonmati leidt vrouwen van Barcelona met heerlijke treffer voorbij Brann naar halve finales Champions League (28/03/2024 - Het Belang van Limburg)

De vrouwen van Barcelona hebben donderdagavond hun ticket voor de halve finales van de Champions League in eigen huis over de streep getrokken. Ze triomfeerden met 3-1 in hun terugmatch in de kwartfinales tegen Brann, nadat ze ruim een week geleden al met 1-2 mochten vieren in Noorwegen. [naar artikel]

9. Barcelona wint dankzij late treffer Ousmane Dembélé en doet zo uitstekende zaak in Spaanse titelstrijd (05/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Barcelona heeft maandagavond een goede zaak gedaan in de Spaanse titelstrijd. Nadat Atlético eerder op de speeldag een nederlaag leed tegen Sevilla, kon Barça mits winst tot op één punt van de Madrilenen komen. En winnen deden Messi en co ook. Thuis tegen Valladolid, toch maar de nummer 16 uit La Liga, kon Ousmane Dembélé pas in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de winnende treffer maken. [naar artikel]

10. Heerlijke treffer! Rooney redt Man. United met historische 250ste treffer, Lukaku wint spitsenduel tegen Benteke (21/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wayne Rooney heeft zich tot topschutter aller tijden van Manchester United gekroond. De Engelse international scoorde in de extra tijd tegen [naar artikel]