Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - ‘Nieuwe bestorming staalfabriek Marioepol’ • Charles Michel moet schuilen voor raketaanval op Odessa

09/05/2022 - 19:22
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - ‘Nieuwe bestorming staalfabriek Marioepol’ • Charles Michel moet schuilen voor raketaanval op Odessa (09/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Oekraïne: ‘Russische bestorming staalfabriek Marioepol begonnen’ (23/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Bestorming staalfabriek Marioepol is begonnen • ‘Nog 200 burgers zitten vast’ (03/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. LIVE. Baby en moeder gestorven bij raketaanval in Odesa - Kiev wil onderhandelen met Moskou over staalfabriek Marioepol (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een tijdelijk staakt-het-vuren waarop Oekraïne aanstuurde vanwege het orthodoxe paasfeest is niet tot stand gekomen. Op zaterdag mislukte bovendien opnieuw een poging om burgers uit Marioepol te evacueren. Rusland en Oekraïne geven daar elkaar de schuld van. De fysieke schade aan de gebouwen en infrastructuur van Oekraïne als gevolg van de Russische invasie bedraagt tot nu toe bijna 55,5 miljard euro, schat de Wereldbank. Dit bedrag zal oplopen omdat de oorlog nog voortduurt. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


5. Live - Rusland: wapens uit VS en Europa vernietigd bij raketaanval • ‘46 burgers geëvacueerd uit staalfabriek’ (01/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. OVERZICHT. Noodkreten uit Tsjernihiv en Cherkiv, grote staalfabriek in Marioepol “zwaar beschadigd”: dit gebeurde vannacht in Oekräine (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zaterdagnacht in een videoboodschap een tijdelijk verbod op pro-Russische partijen afgekondigd. Het lukt de invasiemacht tot nu toe niet om het Oekraïense luchtruim te controleren, zegt het Britse ministerie van Defensie. Uit de steden Cherkiv en Tsjernihiv klinken intussen noodkreten en de gemeenteraad van Marioepol beschuldigt de bezetter van deportatie van duizenden inwoners naar Rusland. De claims kunnen echter niet onafhankelijk bevestigd worden. [naar artikel]


7. De staalfabriek Azovstal: enorm complex van tunnels en gebouwen en "last stand" van Oekraïens verzet in Marioepol (18/04/2022 - VRT NWS)

Ondanks een beleg van meer dan een maand blijven de Oekraïense troepen standhouden in delen van de havenstad Marioepol. De troepen zouden zich nu teruggetrokken hebben in Azovstal, een enorm complex van fabrieken en tunnels uit de Sovjettijd dat echter ook Belgische "roots" heeft. [naar artikel]


8. Live - ‘Superkrachtige bommen’ op staalfabriek Marioepol • VS en EU akkoord over noodzaak nieuwe sancties (19/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - ‘Rusland heeft Marioepol met succes ingenomen’ • Poetin beveelt ‘totale blokkade’ van staalfabriek (21/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!