Een drukke werkdag en ‘s avonds een maaltijd op tafel toveren: het is voor veel mensen een ware struggle. Foodblogger Helen Verhelst verzamelt in haar kookboek ‘Helen Kookt (Elke Dag) toegankelijke en snelle recepten voor jonge starters. “Ik hou zelf niet van lange ingrediëntenlijsten en als ik overschotjes heb, wil ik die nog kunnen opgebruiken", klinkt het. Ze deelt tips én 3 exclusieve, budgetvriendelijke recepten. [naar artikel]
Hoewel de smaak en de kwaliteit van het eten in een restaurant altijd voorop staan, wil het oog soms ook wat. Van een tropische jungle als decor en een panoramisch uitzicht over de Kempen tot een volledig roze interieur en gedurfde spiegelwanden: dit zijn onze 10 favoriete restaurants met een Instagrammable interieur én lekker eten om van te smullen. Camera? Shot? Action! [naar artikel]
Hoewel de smaak en de kwaliteit van het eten in een restaurant altijd voorop staan, wil het oog soms ook wat. Van een tropische jungle als decor en een panoramisch uitzicht over de Kempen tot een volledig roze interieur en gedurfde spiegelwanden: dit zijn onze 10 favoriete restaurants met een Instagrammable interieur én lekker eten om van te smullen. Camera? Shot? Action! [naar artikel]
Als je de kebabzaakuitbater Said Ahmed wilt overvallen, zal je daar een bijzonder trucje voor moeten uithalen. Dat weet één overvaller als de beste. Hij trok een pistool tevoorschijn en eiste de inhoud van Ahmed zijn kassa op, maar die gaf geen krimp en werkte rustig een afhaalmaaltijd af. [naar artikel]
Een gebruiker van de socialenetwerksite Twitter heeft zondag een geniaal trucje gedeeld waarmee hij ervoor zorgt dat zijn afhaalmaaltijd van McDonald’s warm blijft tot hij thuiskomt. Zijn tweet werd intussen al meer dan 15.000 keer gedeeld. [naar artikel]
Sterrenchef Thijs Vervloet en zijn zakenpartner-apotheker Louis Smets lanceren met hun nieuwe restaurant Paps in Berlaar een bijzondere afhaalformule. Als klant kan je er meedoen aan een smaakexperiment. Het concept: eerst een gerecht gewoon proeven, nadien met een additief en dan punten toekennen aan beide borden. [naar artikel]
Horecazaken die afhaalmaaltijden aanbieden, mogen daarbij geen fles wijn verkopen. “Oneerlijke concurrentie met de supermarkten”, zegt Horeca Vlaanderen boos. “Zij mogen tot 20 uur wel een pizza met een fles wijn verkopen.” [naar artikel]
17:15 Restaurants die overschakelen op take-away, mogen tot 20 uur alcohol verkopen. Minister van Binnenlandse Zaken Verlinden (CD&V) verduidelijkt haar ministerieel besluit, dat anders doet vermoeden. [naar artikel]
De Amerikaanse Bethany heeft iets erg onaangenaam meegemaakt toen ze haar afhaalmaaltijd van ‘Cheesecake Factory’ aan het opeten was. Plots vond ze een raar ding tussen haar puree. “Wat is dit?!”, vroeg ze zich luidop af. Toen ze het uit haar eten haalde en afspoelde werd een en ander duidelijk. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.