Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

De 16 Vragen van De Wachter aan Vincent Van Quickenborne: “In het huwelijk moet je vooral beseffen hoe moeilijk je zélf bent”

15/05/2022 - 05:18
"‘Ook politici zijn maar mensen’, evenveel geldt voor Vincent Van Quickenborne. Acht maanden geleden overleed zijn vader en geen olifantenvel dat dan helpt. “In 1999 heb ik hem bedankt. En gelukkig maar want erna kwam Alzheimer en ging het niet meer.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De 16 Vragen van De Wachter aan Vincent Van Quickenborne: “In het huwelijk moet je vooral beseffen hoe moeilijk je zélf bent” (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘Ook politici zijn maar mensen’, evenveel geldt voor Vincent Van Quickenborne. Acht maanden geleden overleed zijn vader en geen olifantenvel dat dan helpt. “In 1999 heb ik hem bedankt. En gelukkig maar want erna kwam Alzheimer en ging het niet meer.” [naar artikel]


2. De 16 vragen van De Wachter aan De Wachter: "Ik erger me aan mensen die alles fantastisch vinden” (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dat we hem op een dag z'n eigen vragen zouden voorleggen: nee, dat had Dirk De Wachter niet zien aankomen. Bij deze. Vier keer zal hij het in z’n antwoorden over ‘chance’ hebben: het ongelooflijk grote geluk dat hij had om bij z'n geboorte een goed lotje te trekken. “Er zijn in het leven maar twee dingen waar ik echt voor gekózen heb. Mijn job als psychiater. En mijn vrouw. Ik ben zwaar voor haar gegaan.” [naar artikel]


3. De 16 vragen van De Wachter aan Jan Mulder: "Hoe langer mijn huwelijk duurt, hoe meer geluk ik erin vind” (01/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Jan Mulder lacht de ­dingen graag weg. ­Behalve als het over zijn Johanna gaat. Dan wordt hij bloedernstig. “Als ­Johanna er niet meer is, zou ik in een hel leven. Dat breng ik niet op. Zelfs niet voor m’n geliefde jongens. Ik hoop dat jullie er geen bezwaar tegen hebben, jongens, maar ik stap eruit.” [naar artikel]


4. Vincent Van Quickenborne: “PS moet beseffen dat ze tegenover partij met hernieuwd zelfvertrouwen staat” (29/05/2020 - Het Nieuwsblad)

De herschikking aan de top van Open VLD is begonnen. Vincent Van Quickenborne, de grootste criticus van de vorige voorzitter Gwendolyn Rutten, is verkozen tot Kamerfractieleider. Hij begint combattief aan zijn nieuwe functie. “We gaan onze principes niet inruilen voor posten.” [naar artikel]


5. Totale malaise bij Open Vld na ontslag van Van Quickenborne: ‘Gwendolyn Rutten sprak al jaren niet meer met Van Quickenborne’ (23/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Geëmotioneerde Alaphilippe na winst in eerste monument: “Ik heb het moeilijk om dit te beseffen” (23/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Julian Alaphilippe heeft met Milaan-Sanremo zijn eerste wielermonument op zijn palmares geplaatst. “Ik heb tijd nodig om dit te realiseren”,... [naar artikel]


7. VIDEO. Geëmotioneerde Alaphilippe na winst in eerste monument: “Ik heb het moeilijk om dit te beseffen” (23/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Julian Alaphilippe heeft met Milaan-Sanremo zijn eerste wielermonument op zijn palmares geplaatst. “Ik heb tijd nodig om dit te realiseren”,... [naar artikel]


8. ‘We beseffen: dat kost hier geld. Véél geld’: waarom windmolens en elektrische auto’s het moeilijk hebben (09/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Onwaarschijnlijk: Vincent Van Quickenborne (Open Vld) sluit een huwelijk met de christendemocraten van cd&v in Kortrijk (05/02/2024 - Express)

Een opmerkelijke entente in Kortijk, waar zittend burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open Vld) een kartel vormt met een oude vijand: de familie De Clerck (cd&v). En nu? De soap lijkt toch nog niet afgelopen, in Kortrijk. [naar artikel]


10. Minister Van Quickenborne zit mogelijk nog wekenlang vast in safehouse: “Moeilijk voor mijn echtgenote en kinderen” (15/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) zit mogelijk samen met zijn gezin nog enkele weken vast in een safehouse. Dat zegt hij in gesprek met VTM Nieuws. De minister wordt opnieuw bedreigd. “We jagen de drugsmaffia op, vandaar dat ze dit soort acties ondernemen”, aldus Van Quickenborne. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!