Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

OPROEP. Heb jij een stijlvraag voor onze modespecialist?

18/05/2022 - 16:53
"Sta je soms weleens voor je kleerkast en denk je: help, wat ga ik aantrekken? Een persoonlijke stylist zoals de celebrities zou plezant zijn, maar helaas is dat niet zo realistisch. Onze moderedacteur David Devriendt is dan the next best thing: hij is voortaan jouw ‘fashionfixer’, jouw rechtstreekse hulplijn voor stijlvragen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. OPROEP. Heb jij een stijlvraag voor onze modespecialist? (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Sta je soms weleens voor je kleerkast en denk je: help, wat ga ik aantrekken? Een persoonlijke stylist zoals de celebrities zou plezant zijn, maar helaas is dat niet zo realistisch. Onze moderedacteur David Devriendt is dan the next best thing: hij is voortaan jouw ‘fashionfixer’, jouw rechtstreekse hulplijn voor stijlvragen. [naar artikel]


2. OPROEP. Heb jij een vraag over de hitte en hoe ermee om te gaan? Stel ze aan onze experts (22/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Hoe houd ik mijn slaapkamer koel? Welke dieren kunnen het slechtst tegen de warmte? Hoeveel water moet ik dagelijks drinken? Stel ons hieronder uw vraag en wij laten ze beantwoorden door experts. [naar artikel]


3. OPROEP. Heb jij vragen over de moestuin? Stel ze aan onze tuinexperte Laurence Machiels (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Van slakken in de tuin tot de beste manier om je bodem te onderhouden, onze tuinexperte Laurence Machiels staat altijd klaar met het beste advies voor je (moes)tuin. Maar wie weet zijn er nog zaken die je graag wil weten nu de lente er stilaan begint aan te komen. Heb jij vragen over je tomaten, sla of kruiden, of wil je weten welke techniek je best gebruikt voor welk gewas? Stel ze hier aan Laurence. [naar artikel]


4. OPROEP. Heb jij een vraag over je barbecue of over hoe je best kunt grillen? Stel ze hier aan onze vleesexpert (26/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Van een gezellige barbecue op een zomerse dag houden we allemaal: maar hoe krijg je dat toestel aan? Waarom krijg je altijd een zwartgeblakerd vleesje? Hoe maak je vlees, vis of groenten het best klaar op de barbecue en wat mag zeker niét? Is dat één van jouw vragen of zit je met iets anders: stel je vraag dan hieronder aan vleesexpert Hendrik Dierendonck en wie weet lees je binnenkort het antwoord op HLN. [naar artikel]


5. OPROEP: Welke vraag over jouw erfenis heb jij voor onze vermogensexpert? (13/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Voor een reeks artikels op HLN zijn we op zoek naar mensen met een prangende vraag over hun erfenis. Stel je je vragen bij je eigen nalatenschap? Wil je weten hoe je je eigen erfenis financieel en fiscaal kan optimaliseren? Hoe hou je de erfbelasting zo laag mogelijk? [naar artikel]


6. OPROEP. Hoe begin je aan het snoeien van je haag? En wanneer heb je een anti-worteldoek nodig? Stel jouw tuinvragen aan onze experte (04/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oktober is de plantmaand voor iedere tuinliefhebber die tegen de lente een mooie, groene tuin wil. Maar welke bloembollen kunnen de winter overleven? En wat is nu echt het beste moment om je haag te snoeien? [naar artikel]


7. OPROEP. Heb jij een geldvraag voor één van onze HLN-geldexperten? (05/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoe vind je in 2024 nog een betaalbare woonlening? Blijft een tweede verblijf wel de moeite waard? Hoe laat je zo voordelig mogelijk geld na aan mijn (klein-)kinderen? Verdien je wel genoeg? En hoe kan je volgend jaar met succes om opslag vragen? [naar artikel]


8. Hij ontdekte de plastic soep en is sindsdien alleen maar somberder geworden: "Plastic in onze muren, onze kleding, onze longen en onze hersenen. Goed kan dat niet zijn" (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sinds hij in 1997 de plastic soep ontdekte in de Stille Oceaan, reist de Amerikaanse kapitein en oceanograaf Charles Moore de wereld rond om de... [naar artikel]


9. Chef-kok lanceert opvallende oproep na succesvolle take-away: “Breng alstublieft onze borden terug of we zullen onze carpaccio in aluminium schalen moeten serveren” (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chef-kok Filip Meul en Nathalie de Schrijver van Brasserie ‘t Poldershuis in Moerbeke-Waas lanceren een opvallende oproep naar hun klanten: “Breng alstublieft onze borden terug of we zullen onze carpaccio in aluminium schalen moeten serveren.” Naar eigen zeggen zijn ze bij ‘t Polderhuis sinds het begin van de take-away al minstens 500 porseleinen borden kwijt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!