Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Experts en proffen onthullen hun ultieme studietips: ‘Iets van begin tot einde leren is een veelgemaakte fout’

21/05/2022 - 07:53
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Experts en proffen onthullen hun ultieme studietips: ‘Iets van begin tot einde leren is een veelgemaakte fout’ (21/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Proffen geven studietips: ‘Probeer in 10 minuten aan je oma uit te leggen wat statistiek is’ (21/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Statistiek is anders dan wiskunde. Daar is 1 plus 1 altijd 2’: deze bekende proffen delen hun beste studietips (21/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Vanbuiten leren werkt niet. Dan stop je er beter mee’: deze bekende proffen delen hun beste studietips (21/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Stel uit, ga op café en vermijd Niels Destadsbader: de beste studietips volgens experts en Conner Rousseau (26/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


6. Investeren in cryptomunten? Experts behoeden je voor veelgemaakte fouten: “Mensen laten zich vangen door de goedkopere muntjes” (20/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Kriebelt het bij jou (en je portemonnee) om te investeren in het digitale monetaire systeem? Zorg dan dat je je goed voorbereidt. In deze reeks zetten crypto-experts Levi Haegebaert en Gwen Busseniers je op weg met de belangrijkste informatie. Vandaag: hoe ga je van start met cryptomunten? Hoe maak je de juiste investeringen en waar schuilen de risico’s? [naar artikel]


7. Met deze studietips wil de UGent zijn studenten zien slagen (02/12/2016 - De Redactie)

Aan de vooravond van de kerstvakantie en dus ook de eerste blokperiode van dit academiejaar heeft de Gentse universiteit een brochure verspreid met studietips. "Efficiënter studeren" is de boodschap van de UGent. [naar artikel]


8. Tien studietips tegen de overinformatie (02/12/2016 - De Standaard)

Met deze tien tips kunt u uzelf remediëren om de overinformatie beter de baas te kunnen. [naar artikel]


9. Nachtje doorstuderen helpt niet: 6 studietips die wél werken en tijd besparen (11/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

De periode van overdosissen cafeïne, vuistdikke cursussen en "heeft er iemand nog notities van die ene les" is weer aangebroken onder de blokkende... [naar artikel]


10. Ook zij zit in de blok, actrice Elise Roels (Emma uit Thuis) deelt haar studietips (10/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Alweer een warm weekend waarbij studenten het extra zwaar krijgen om hun aandacht bij boeken en leerstof te houden in plaats van bij cocktails en... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!