Topkok Sergio Herman (49) opent in april 2020 ‘Le Pristine’, zijn derde restaurant in Antwerpen. Hij doet dat samen met Fashion Club 70, het bedrijf van Miguel Dheedene, de ex-man van Tanja Dexters. Opmerkelijk voor een Sergio-restaurant: vooraf reserveren is niet verplicht. [naar artikel]
Le Pristine, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, is bijna klaar om zijn eerste gasten te ontvangen. [naar artikel]
Sergio Herman opent volgende week zijn nieuwe restaurant in hartje Antwerpen. Op vraag van de familie Dheedene stapt hij mee in Le Pristine, waar mode en eten hand in hand gaan. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman gaat samenwerken met het Grand Hyatt Hotel in Singapore. Het restaurant in het iconische hotel opent in het tweede kwartaal van 2023 en wordt het Aziatische debuut van de chef-ondernemer. Dat maakten Hyatt en de Sergio Herman Group gisteren bekend. [naar artikel]
Sergio Herman opent volgende maand AIRcafé, een nieuw selfservice/take-awaygedeelte van zijn pas twee maanden jonge restaurant AIRRepublic in het [naar artikel]
Na Singapore kan je binnenkort ook in Japan genieten van de kookkunsten van Sergio Herman. De chef-ondernemer opent eind dit jaar een nieuwe zaak in Tokio, als resultaat van de samenwerking met Hyatt Hotels. Ook in Antwerpen blijft hij voortwerken aan de uitbouw van de Sergio Herman Group. Zo is hij momenteel bezig met de opstart van een testkeuken op 't Zuid in Antwerpen. Dat schrijven de kranten van het Mediahuis donderdag. [naar artikel]
Sergio Herman wil volgende maand AIRcafé openen, een nieuw deelproject van zijn net geopende restaurant AIRRepublic in Cadzand, met uitzicht op de zee en de haven. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman opent samen met Gert Verhulst een tijdelijk restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De Churchill Club opent de deuren op 7 oktober 2018. [naar artikel]
00:48 Met Le Pristine in Antwerpen opent topchef Sergio Herman dinsdag het achtste restaurant dat zijn stempel draagt. Met een uitgekiende businessstrategie slaagt de Zeeuw er als geen ander in een hefboom ... [naar artikel]
Speciaal voor de spektakelmusical '40-45' creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met Gert Verhulst opent hij vanaf... [naar artikel]
Topchef Sergio Herman opent dit jaar nog een luxefrituur in Antwerpen. Het wordt zijn eerste in ons land. “Ik vind het sympathiek dat ik een topproduct kan aanbieden voor minder dan vijf euro”, zegt Herman. [naar artikel]
AIRrepublic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Cadzand, opent op 31 maart de deuren. Reserveren voor het nieuwe restaurant kan sinds [naar artikel]
De Zeeuwse topchef Sergio Herman (52) maakt bekend dat hij eind dit jaar nog een nieuwe zaak zal openen in Azië, deze keer in Tokio in Japan. Maar ook dichter bij huis blijft hij voort timmeren aan de uitbouw van zijn Sergio Herman Group. Zo wordt momenteel een testkeuken ingericht op ’t Zuid. [naar artikel]
Sinds deze week kan je de exclusieve gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Speciaal voor de spektakel-musical 40-45 creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met bezieler Gert Verhulst opent hij vanaf 7 oktober 2018 de Churchill Club, een tijdelijk exclusief restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. [naar artikel]
Een tafeltje reserveren is nu al mogelijk, maar de deuren van AIRepublic gaan eind maart pas open. Het restaurant in Cadzand is de derde telg van Sergio Herman, die ook nog eigenaar is van The Jane en Pure C. [naar artikel]
Tot eind mei is het onmogelijk om online nog een tafeltje te reserveren bij Air Republic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand. Ook The Jane in Antwerpen is op de website volledig volzet. [naar artikel]
Na achttien jaar maakt Verso Café in de Lange Gasthuisstraat plaats voor Blueness, een Oosters concept van Sergio Herman. Het is de tweede keer dat de familie Dheedene van Fashion Club 70 een restaurantconcept uitwerkt met Sergio Herman. Blueness opent in de lente. [naar artikel]
Een goed jaar na de opening van Le Pristine heeft Sergio Herman (51) opnieuw plannen voor een restaurant in de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen. De sterrenchef opent er een nieuwe versie van Blueness, zijn foodbar in Cadzand, al zal het concept iets anders zijn dan in Nederland. De zaak komt vlak naast Le Pristine, waar tot op heden Verso Café was. [naar artikel]
De Zeeuwse topchef Sergio Herman (52) maakt bekend dat hij eind dit jaar nog een nieuwe zaak zal openen in Azië, deze keer in Tokio in Japan. Maar ook dichter bij huis blijft hij voort timmeren aan de uitbouw van zijn Sergio Herman Group. Zo wordt momenteel een testkeuken ingericht op ’t Zuid. [naar artikel]
Het is met een vergrootglas speuren naar vrouwen in de Michelingids, maar in het nieuwe restaurant dat Sergio Herman volgende week in Antwerpen opent, zwaaien vrouwen wél de plak. Chef Jaclyn Kong (34) en maître d’hôtel Dorine Van den Eynde (35) vormen de tandem in Blueness Antwerp. “Communicatie is ons geheime ingrediënt.” [naar artikel]
Vanaf morgenmiddag kan je in Antwerpen friet halen aan het frietkot van Sergio Herman. Hij opent zijn eerste Vlaamse 'Frites Atelier'. In [naar artikel]
Sinds deze week kan je de gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.