Sergio Herman breidt zijn ‘Frites Atelier’-imperium uit. De luxueuze friettent, die opstartte in Amsterdam en vorig jaar haar eerste Vlaamse locatie kreeg in Antwerpen, gaat nu ook open in Gent en Brussel. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman opent vandaag zijn gastronomische frituur Frites Atelier in de Korte Gasthuisstraat, tegenover bakker Goossens. [naar artikel]
Speciaal voor de spektakelmusical '40-45' creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met Gert Verhulst opent hij vanaf... [naar artikel]
Sergio Herman breidt zijn ‘Frites Atelier’-imperium uit. De luxueuze friettent, die opstartte in Den Haag en vorig jaar haar eerste Vlaamse locatie kreeg in Antwerpen, gaat nu ook open in Gent en Brussel. Ook Brussels Airport komt in het vizier. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman opent eind november zijn gastronomische frituur in Antwerpen. De komst van 'Frites Atelier', want zo gaat Sergio's frituur heten, was al aangekondigd maar nu is ook bekend waar de zaak gaat komen. [naar artikel]
Sergio Herman timmert duchtig verder aan zijn imperium. De bekende kok zal dan ook twee nieuwe vestigingen van 'Frites Atelier' openen, zijn... [naar artikel]
Speciaal voor de spektakel-musical 40-45 creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met bezieler Gert Verhulst opent hij vanaf 7 oktober 2018 de Churchill Club, een tijdelijk exclusief restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. [naar artikel]
“Mijn roots zal ik nooit verloochen.” En dus is Le Pristine, nummer 9 in het lekkere imperium van Sergio Herman, géén Italiaans restaurant. “De keuken van Zeeland met een Italiaanse touch”, zegt hij zelf. “Ze passen heerlijk samen.” [naar artikel]
In het VTM-programma ‘Sergio en Axel: Van de kaart’ reisde topchef Sergio Herman (49) de wereld rond samen met Axel Daeseleire (51) op zoek naar... [naar artikel]
Deze winter verwarmt VTM de Vlaamse huiskamers met een programma rond sterrenchef Sergio Herman (47). De titel Sergio in Moeders Keuken zegt het al wat: Herman zoekt BV’s op om samen het lievelingsgerecht van hun moeder te koken en haar dat te serveren. “Eten wordt lekkerder als er een herinnering aan hangt.” [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman (51) bouwt verder aan zijn horeca-imperium in Antwerpen. Eind dit jaar opent hij een nieuwe vestiging van zijn Cadzandse foodbar Blueness in de Lange Gasthuisstraat. Verso Café maakt er na zeventien jaar plaats voor het concept van de Zeeuwse chef. [naar artikel]
Geen vakantie voor Sergio Herman (50). Nadat hij vlak voor de lockdown nog een Frites Atelier in Brussel geopend had, is hij met het nieuwe Le... [naar artikel]
Restaurantrecensent Bruno Vanspauwen beticht Sergio Herman ervan onlineschaarste te creëren in zijn restaurants om zo de hype rond zichzelf aan te wakkeren. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman (51) bouwt verder aan zijn horeca-imperium in Antwerpen. Eind dit jaar opent hij een nieuwe vestiging van zijn Cadzandse foodbar Blueness in de Lange Gasthuisstraat. Verso Café maakt er na zeventien jaar plaats voor het concept van de Zeeuwse chef. [naar artikel]
In Nederland zijn -enkele weken na ons land- de Michelin-sterren bekendgemaakt. En heel opvallend: Sergio Herman, ooit Nederlands grootste gastronomische exportproduct, ziet zijn restaurant Pure C in Sluis terugvallen van twee sterren naar nul sterren. Al kookt hij daar al een tijd niet meer, de échte man in de keuken, Syrco Bakker, vertrekt en dat verklaart wellicht de degradatie. [naar artikel]
Sinds deze week kan je de gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
De meeste van zijn restaurants laten rode cijfers optekenen, en toch oogt zijn boekhouding florissant. Hoe doet meester-kok Sergio Herman (53) - nu te zien in ‘Sergio over de grens’ - dat toch? ‘Dag Allemaal’ duikt in zijn geldconstructies en ontdekt dat achter z'n goed uitgekiende strategie een beproefd financieel recept schuilgaat. De tv-kok boert goed, maar hij komt nog lang niet in de buurt van het fortuin van Peter Goossens (60). [naar artikel]
Dat heet dan een terugkeer naar de Zeeuwse roots. Waar de jonge Sergio Herman ooit zwoer nooit meer in de buurt van een mosselpot te komen, serveert de intussen 51-jarige versie ze vanaf donderdag gewoon zes weken lang op het strand van Zeebrugge. Het zoveelste project van de — schrappen wat past — ondernemer/chef: “Al doe ik niets liever dan zelf aan het fornuis staan. Dat blijft het àllermooiste.” [naar artikel]
Sinds deze week kan je de exclusieve gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman (51) is opnieuw verliefd en woont samen met de 30-jarige Chanel Joppart. Herman werd vorige week op Ibiza gefotografeerd in het bijzijn van de Vlaamse vrouw. [naar artikel]
Ronnie Herman, de vader van sterrenchef Sergio Herman, is overleden. Dat melden verschillende Nederlandse media. Herman leed al een tijd aan een ernstige vorm van Alzheimer en is 69 jaar geworden. [naar artikel]
Wim Lybaert en Sergio Herman hebben het in ‘Sergio over de Grens’ over hun onzekerheden en tevredenheid op het werk. Zowel Lybaert als Herman zijn erg perfectionistisch ingesteld waardoor ze soms moeilijk kunnen genieten. [naar artikel]
Mevrouw Sergio Herman verklapte gisteren het geslacht van haar baby op de Nederlandse televisie: het wordt opnieuw een jongen. Voor Sergio is het [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.