Wie Nick Bril zegt, denkt misschien niet meteen aan comfortfood. En toch is de chef verlekkerd op simpele maar superlekkere kost. Speciaal voor Billie verklapt hij zelfs het recept van zijn gloednieuwe spaghetti voor Bavet. [naar artikel]
Nostalgie. Nostalgie. En nog eens nostalgie. Een romantisch liefdesverhaal tussen Meryl Streep en Clint Eastwoord in hun jonge jaren en Wat een jaar! duikt terug in de tijd naar het jaar 1986. Nog niet genoeg nostalgische gevoelens? The Hangover wacht op u. [naar artikel]
Het gaat ontzettend hard voor Gert Verhulst. Eerst trok hij de stekker uit ‘Samson en Gert’, vorige week ging hij met de beste vrienden zijn... [naar artikel]
Wanneer de nood aan de man is, jat je gewoon het ondergoed van een internationale popster. Tenminste, dat dacht Zach Galifianakis toen hij... [naar artikel]
De giraf die onder meer figureerde in de film ‘The Hangover III’ gaat een onzekere toekomst tegemoet. Stanley woont sinds 2015 op een wijngaard in Malibu, in de Amerikaanse staat Californië, maar is in beslag genomen door de lokale dierenbescherming. [naar artikel]
Bradley Cooper zou zonder nadenken ja zeggen tegen nieuwe vervolgfilms in ‘The Hangover’-reeks. Dat zegt de Hollywood-acteur in de podcast The New Yorker Radio Hour. [naar artikel]
Mezzelune, oftewel gevulde pasta in de vorm van halve maantjes, komt als geroepen wanneer je met weinig moeite een heerlijk vullend gerecht op... [naar artikel]
Lang weekend! Dat betekent extra tijd om je weekmenu op punt te stellen én om toch nog voldoende te ontspannen. Van een smeuïge macaroni met kaas en hesp tot een fris trio van groentefrietjes als apéro: dankzij deze 5 recepten uit het HLN Eten-weekmenu tel je elke dag af naar de volgende maaltijd. Is het al etenstijd? [naar artikel]
Mooi weer, barbecue en vlees: de ideale combinatie voor een smakelijke en zonnige maaltijd. Maar welk vlees is geschikt om te grillen op de barbecue? En hoe bak je dat het best? Sterrenchef Luc Bellings deelt zijn geheime tips zodat je vlees vanaf nu altijd perfect gaar is. “Varkensvlees vermijd ik meestal, omdat dat nogal droog wordt op de grill.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.