11/06/2022 - 16:51
"Tegen China speelden de Red Panthers voorbije woensdag niet hun beste wedstrijd, beter doen tegen India was vandaag de boodschap. De hockeyvrouwen slaagden in dat opzet. In een wedstrijd die ze ruim domineerden werd het een 2-1-overwinning. Voor het vertrouwen richting WK is dat alvast een mooie zaak."

1. Sterke Red Panthers verdiend voorbij India: “De score had een stuk hoger moeten oplopen” (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tegen China speelden de Red Panthers voorbije woensdag niet hun beste wedstrijd, beter doen tegen India was vandaag de boodschap. De hockeyvrouwen slaagden in dat opzet. In een wedstrijd die ze ruim domineerden werd het een 2-1-overwinning. Voor het vertrouwen richting WK is dat alvast een mooie zaak. [naar artikel]

2. Red Lions houden voorsprong niet vast tegen India: “Die laatste acht minuten waren het enige minpunt” - Sterke Panthers voorbij India (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Red Lions en India hielden elkaar in het eerste van twee onderlinge duels na een zeer genietbare wedstrijd in evenwicht. In het laatste kwart zagen de olympische kampioen een 3-1-voorsprong teloorgaan: 3-3. In de shoot-outs haalde India een extra punt binnen. [naar artikel]

3. LIVE EK HOCKEY (VTM 4). De Red Panthers leiden verdiend met 0-1, Stapenhorst laat de gelijkmaker liggen (24/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Red Panthers spelen de halve finale op het EK hockey in Mönchengladbach. Onze hockeyvrouwen treffen het sterke Duitsland in het hol van de leeuw. Volg het duel op de voet op deze pagina of kijk via VTM 4! Voorlopig staat het 0-1. [naar artikel]

4. Zilver als bekroning voor sterke Panthers (28/08/2017 - De Morgen)

Ongeveer drie minuten was er ontgoocheling bij de hockeysters, maar al vlug kwam het besef dat Nederland op alle vlakken te sterk was. Even later stond het jongste team op dit EK trots te pronken met zilver. [naar artikel]

5. Sterke Panthers weten nu wel raad met Spanje: 3-0 en derde zege in de FIH Pro League (21/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Red Panthers kwamen in Antwerpen voor de tweede keer in actie tegen Spanje. Na de 1-2-nederlaag van gisteren, grepen ze knap revanche. Doelpunten van Delphine Mariën, Ambre Ballenghien en Abi Raye leverde 3-0-winst op. Meteen de derde zege voor onze hockeydames in de Pro League. [naar artikel]

6. Red Lions houden voorsprong niet vast tegen India: “Die laatste acht minuten waren het enige minpunt” - Sterke Panthers winnen wel (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

7. Sterke eerste helft niet genoeg voor Red Panthers in Engeland: 2-1. “We hebben een fysiek zwaardere periode achter de rug” (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De eerste wedstrijd tussen Engeland en de Red Panthers in Londen werd er één met twee gezichten: onze hockeyvrouwen speelden knap hockey en domineerden tijdens de helft, maar na de pauze kregen ze het lastiger onder de Engelse druk. Het thuisteam maakte in de laatste twintig minuten het verschil: 2-1. [naar artikel]

8. Red Lions scoren op valreep gelijkmaker, maar gaan onderuit in shoot-outs - Sterke eerste helft niet genoeg voor Red Panthers in Engeland (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Onze hockeymannen moesten in Londen tot de allerlaatste minuut wachten om voor de tiende match op rij ongeslagen te blijven in de Pro League. Het eerste duel tegen Engeland leverde uiteindelijk slechts één punt op. De jongens van coach Michel van den Heuvel haalden een 2-0-achterstand op, maar verloren vervolgens de shoot-outs. [naar artikel]