Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

De 7 favoriete eetadresjes van Piet Huysentruyt: “Bij deze frikandel special is de verhouding tussen mayonaise en ketchup perfect"

15/06/2022 - 16:12
"Wie Piet Huysentruyts kooktips altijd trouw raadpleegde in SOS Piet, neemt ongetwijfeld ook zijn restauranttips met plezier aan. Waar bestelt hij zijn pistolets? En van welke frituur heeft hij het liefst zijn frietjes? Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen in ons land. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De 7 favoriete eetadresjes van Piet Huysentruyt: “Bij deze frikandel special is de verhouding tussen mayonaise en ketchup perfect" (15/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie Piet Huysentruyts kooktips altijd trouw raadpleegde in SOS Piet, neemt ongetwijfeld ook zijn restauranttips met plezier aan. Waar bestelt hij zijn pistolets? En van welke frituur heeft hij het liefst zijn frietjes? Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen in ons land. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.” [naar artikel]


2. De 7 favoriete eetadresjes van Piet Huysentruyt: “Hier proef je na één hap dat de chef weet waar hij mee bezig is” (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Piet Huysentruyt. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.” [naar artikel]


3. Moet je de tomaat ontvellen? En hoe zit de verhouding tussen garnalen en mayonaise? Chef Piet Huysentruyt leert je de perfecte tomaat-garnaal maken (17/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu het garnalenseizoen weer in zicht is, is het tijd om de favoriete Vlaamse klassieker tomaat-garnaal weer op tafel te zetten. Hoewel het een simpel gerecht lijkt, kan er toch heel wat fout gaan in de bereiding. Piet Huysentruyt snelt graag ter hulp om er een succes van te maken. “De garnalen moeten de ster van het bord zijn", vertelt hij. “Je mag ze niet laten overstemmen door een ander ingrediënt.” Hij legt uit op welke vijf dingen je moet letten én deelt zijn exclusief recept. [naar artikel]


4. De favoriete eetadresjes van Kim Van Oncen, Saartje uit Dertigers (06/05/2021 - Gazet van Antwerpen)

Elke week peilen we naar de favoriete eet- en drinkadresjes van een bekende Vlaming. Kim Van Oncen is tv-presentatrice en actrice. Ze vertolkt onder meer een hoofdrol in de Vlaamse fictiereeks Dertigers. Samen met haar broer runt ze ook een supermarkt in Kapellen. [naar artikel]


5. De favoriete eetadresjes van ex-Miss België Celine Van Ouytsel (13/05/2021 - Gazet van Antwerpen)

Elke week peilen we naar de favoriete eet- en drinkadresjes van een bekende Vlaming. Ex-Miss België Celine Van Ouytsel (24) doet graag een terrasje, en liefst in haar stad Herentals. Nu de horeca weer open is, gaat ze daar van genieten. “Veel lokale handelaars hebben me tijdens de missverkiezing gesteund, nu is het mijn beurt om iets terug te doen.” [naar artikel]


6. “Met veel plezier rijd ik tot hier voor de hoevekip aan het spit”: de 7 favoriete eetadresjes van driesterrenchef Viki Geunes (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]


7. De 7 favoriete eetadresjes van driesterrenchef Viki Geunes: “Hier klopt het totaalplaatje helemaal, zoals het hoort bij een sterrenzaak” (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]


8. De 7 favoriete eetadresjes van driesterrenchef Viki Geunes: “Voor deze hoevekip aan het spit rijd je met veel plezier een eindje” (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]


9. De 7 favoriete eetadresjes van chef-kok Anne-Sophie Breysem: “Van deze ribbetjes probeer ik al lang het recept te onfutselen” (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Anne-Sophie Breysem van Ansoler. “De truffel met dashi is hier enkel in een tiengangenmenu te proeven, alleen al daarvoor bestel ik dit menu keer op keer opnieuw.” [naar artikel]


10. De 7 favoriete eetadresjes van chef-kok Anne-Sophie Breysem: “Van deze ribbetjes probeer ik al lang het recept te ontfutselen” (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Anne-Sophie Breysem van restaurant Ansoler in Hasselt. “Door deze uitdagende smaakcombinaties word ik elke keer opnieuw van mijn sokken geblazen.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!