Tweesterrenchef David Martin test momenteel een reeks recepten met cannabis uit. Hiermee wil de eigenaar van restaurant ‘La Paix’ in Anderlecht de hele plant benutten en niet enkel het hennepzaad, dat momenteel al gebruikt wordt in de culinaire wereld. De plant biedt volgens hem “een heel ander smakenpalet”. [naar artikel]
Tweesterrenchef David Martin test momenteel een reeks recepten met cannabis uit. Hiermee wil de eigenaar van restaurant ‘La Paix’ in Anderlecht de hele plant benutten en niet enkel het hennepzaad, dat momenteel al gebruikt wordt in de culinaire wereld. De plant biedt volgens hem “een heel ander smakenpalet”. [naar artikel]
Tweesterrenchef David Martin test momenteel een reeks recepten met cannabis uit. Daarmee wil de eigenaar van restaurant ‘La Paix’ in Anderlecht de hele plant benutten en niet enkel het hennepzaad, dat momenteel al gebruikt wordt in de culinaire wereld. [naar artikel]
Na een vierde plek in 2020 en een bronzen medaille in 2021 heeft Kurt Singulé van restaurant Copains uit Tervuren dinsdag goud gepakt op de ‘Best Benelux Burger’-wedstrijd. Zijn ‘Blue Bayou’ is dus een jaar lang de beste hamburger van België, Nederland én Luxemburg. “En dat terwijl ik enkele dagen voor de start van de wedstrijd nog voor een andere burger koos”, aldus een dolblije Kurt Singulé. [naar artikel]
Bij oud & nieuw horen bubbels, maar geen bubbels zonder bijpassende hapjes. Om het nieuwe jaar nóg stijlvoller en vooral smakelijker in te zetten,... [naar artikel]
Tijd om je Thaise kookkunsten naar een hoger niveau te brengen? De kersverse sterrenchef Dokkoon Kapueak van Boo Raan in Knokke deelt haar recepten voor haar drie favoriete Thaise classics. [naar artikel]
Pas op 28-jarige leeftijd dook sterrenchef Marcelo Ballardin voor het eerst een koksopleiding in. Veertien jaar later heeft hij een ster en twee eigen restaurants op zijn naam staan. In zijn kookboek OAK deelt hij een blik achter de schermen én recepten, zodat je zelf het restaurant naar je thuis kan brengen. Waar moet je in de keuken op letten als (thuis)kok? En welke invloeden ontdek je in de keuken? “Maak vooral niet exact hetzelfde recept klaar als ik, doe er je eigen ding mee.” [naar artikel]
Sterrenchef Luc Bellings heeft een kookboek geschreven met simpele, klassieke gerechten. Sinds hij zijn sterrenzaak ‘De Vork’ in Hasselt heeft verkocht staat hij zelf weer meer achter het fornuis. Hij kiest dan niet voor de sjieke keuken, maar voor tijdloze klassiekers. En hoe je die goed bereidt, vertelt hij in zijn boek. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.