Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Waarom de World Cup of Darts een emotioneel randje kreeg voor Australië (en Dimitri Van den Bergh): “Deze is voor Kyle, we missen hem”

21/06/2022 - 15:32
"“Deze is voor Kyle”, zei Simon Whitlock nadat hij aan de zijde van Damon Heta de World Cup of Darts had gewonnen voor Australië. Daarmee doelde ‘The Wizard’ op de betreurde Kyle Anderson."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Waarom de World Cup of Darts een emotioneel randje kreeg voor Australië (en Dimitri Van den Bergh): “Deze is voor Kyle, we missen hem” (21/06/2022 - Het Belang van Limburg)

“Deze is voor Kyle”, zei Simon Whitlock nadat hij aan de zijde van Damon Heta de World Cup of Darts had gewonnen voor Australië. Daarmee doelde ‘The Wizard’ op de betreurde Kyle Anderson. [naar artikel]


2. ‘Messia’ van Dimitri Leue & Jennifer Heylen in haar theaterdebuut: woke met een filosofisch randje (08/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Is woke een verzadigde discussie? Dimitri Leue (48) en Jennifer Heylen (31) tillen het debat in ‘Messia’ naar een filosofisch niveau. Voor Heylen is het, tussen de lachsalvo’s van ‘De allerslimste mens’ door, haar theaterdebuut. Voor Leue het bewijs dat hij op en naast de scène een sterke pen heeft. [naar artikel]


3. Emotioneel afscheid van Kyara (4) en Kyano (8) na verwoestende brand in Puurs-Sint-Amands: “Waarom, waarom, waarom kon zoiets gebeuren?” (30/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bijna twee weken geleden stierven Kyara (4) en Kyano (8) na een verwoestende brand in hun woning in Puurs-Sint-Amands. Op dit moment wordt er afscheid genomen van de twee jonge kinderen. Een foto van hen samen schittert vooraan in de aula op een groot scherm, met de tekst ‘Voor altijd in ons hart, Kyano en Kyara’. “Waarom, waarom, waarom kon zoiets gebeuren?”, klonk het bij een familielid. [naar artikel]


4. LIVE TUNESIË-AUSTRALIË. Dankzij een goal van Duke leidt Australië bij rust, kan Tunesië reageren na de pauze? (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groep D • Al Janoub Stadium • Scheidsrechter: Daniel Siebert (Duitsland) • Tunesië speelde gelijk tegen Denemarken, Australië verloor van Frankrijk [naar artikel]


5. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Denen moeten winnen van Australië om door te stoten naar achtste finales, Skov Olsen in de basis (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


6. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Leckie draait Maehle helemaal dol en zorgt voor delirium! Australië virtueel naar achtste finales (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]


7. Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts sneuvelen in kwartfinales van World Cup of Darts, Australië maakt het verschil in koppelpartij (19/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Belgian Arrows plaatsten zich gisteren ten koste van Polen voor de kwartfinales op de World Cup of Darts. Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts wonnen elk zonder al te veel moeite hun wedstrijd. Vanmiddag (omstreeks 15 uur) spelen ze tegen Australië voor een plek in de halve finales. Op deze pagina hoeft u niets van dat duel te missen. [naar artikel]


8. Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts sneuvelen in kwartfinale World Cup of Darts na zware nederlaag in beslissende koppelwedstrijd tegen sterk Australië (19/06/2022 - Het Belang van Limburg)

België heeft zich niet geplaatst voor de halve finales op de World Cup of Darts. The Belgian Arrows verloren de beslissende koppelwedstrijd met 4-0 van een enorm sterk Australië, waardoor het avontuur van de Belgen in Frankfurt erop zit. [naar artikel]


9. Dimitri Van den Bergh vervangt Peter Wright op World Series toernooien in Australië en Nieuw-Zeeland volgende maand (27/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Dimitri Van den Bergh mag zich toch nog opmaken voor een lange trip naar Australië en Nieuw-Zeeland volgende maand. Onze landgenoot vervangt Peter Wright, die om medische redenen verstek moet geven. [naar artikel]


10. Dimitri Van den Bergh vlot voorbij eerste ronde Queensland Darts Masters in Australië (12/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Met een 6-2 overwinning tegen de Nieuw-Zeelander Koha Kokiri heeft Dimitri Van den Bergh zich kunnen plaatsen voor de tweede ronde in de Queensland Darts Masters (PDC/71.000 euro), die plaatsvindt in het Australische Townsville. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!