Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zelensky dringt aan bij G7-leiders: “Doe al het mogelijke om oorlog voor einde van het jaar te beëindigen”

27/06/2022 - 13:56
"De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft er bij de G7-leiders op aangedrongen om “al het mogelijke te doen” om de oorlog in zijn land tegen het einde van het jaar te beëindigen. Dat melden bronnen binnen de G7."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zelensky dringt aan bij G7-leiders: “Doe al het mogelijke om oorlog voor einde van het jaar te beëindigen” (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft er bij de G7-leiders op aangedrongen om “al het mogelijke te doen” om de oorlog in zijn land tegen het einde van het jaar te beëindigen. Dat melden bronnen binnen de G7. [naar artikel]


2. De Croo dringt opnieuw aan op snelle regeringsvorming na slecht nieuws over begroting: “De tijd dringt” (02/09/2019 - Het Nieuwsblad)

Open VLD-vicepremier en minister van Financiën Alexander De Croo dringt er opnieuw op aan snel een nieuwe federale regering te vormen, na een nieuw rapport van het monitoringcomité. Volgens dat rapport loopt het begrotingstekort tegen het einde van de legislatuur in 2024 op tot bijna 12 miljard euro. [naar artikel]


3. Zelensky dringt niet langer aan op lidmaatschap NAVO en is bereid tot dialoog -geen erkenning- over Krim en Donbas (08/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

President Volodymyr Zelensky van Oekraïne wil niet langer aandringen op het Oekraïense lidmaatschap van de NAVO. Hij zei dat in een vraaggesprek met de Amerikaanse omroep ABC. Hij is verder ook bereid te praten met Rusland over de status van de separatistische regio’s in het oosten van zijn land, in de regio Donbas, en over de Krim dat Rusland in 2014 inlijfde. [naar artikel]


4. Live - Zelensky dringt aan op vredesoverleg met Poetin • Al 1.500 slachtoffers in zwaar belegerde stad Severodonetsk (27/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Tientallen doden en gewonden bij raketaanvallen in Dnipro • Zelensky dringt aan op vredesoverleg met Poetin (27/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Zelensky dringt bij leiders G7 aan op meer militaire hulp (28/06/2022 - Express)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft maandag, in een videovergadering met de leden van de G7, benadrukt hoe belangrijk het is om het leger van zijn land te blijven ondersteunen.  President Zelensky zegt daarnaast zich zorgen te maken over het feit dat het Westen vermoeid is geraakt door de kosten van de oorlog in Oekraïne. […] [naar artikel]


7. Live - Zelensky dringt bij Europese leiders aan op langeafstandsraketten en gevechtsvliegtuigen (23/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Kremlin hekelt Britse wapens voor Oekraïne: ‘Extreem negatieve beslissing’ • Zelensky dringt aan op F-16’s (15/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. LIVE. Zelensky dringt aan op bijkomende internationale hulp voor luchtverdediging (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na herhaaldelijke Russische aanvallen op Oekraïense haveninfrastructuur een graandepots heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky opgeroepen tot bijkomende internationale steun bij de luchtverdediging. Dat deed hij woensdagavond in zijn dagelijkse videoboodschap. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!