Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Russische raketten slaan in op shoppingcenter in Krementsjoek waar meer dan 1.000 mensen aanwezig zouden zijn: “Al zeker 2 doden en 20 gewonden”

27/06/2022 - 17:01
"Russische raketten zijn ingeslagen op een shoppingcenter in Krementsjoek, in Centraal-Oekraïne. Er zouden meer dan 1.000 mensen aanwezig zijn. Dat heeft president Volodymyr Zelensky gezegd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Russische raketten slaan in op shoppingcenter in Krementsjoek waar meer dan 1.000 mensen aanwezig zouden zijn: “Al zeker 2 doden en 20 gewonden” (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische raketten zijn ingeslagen op een shoppingcenter in Krementsjoek, in Centraal-Oekraïne. Er zouden meer dan 1.000 mensen aanwezig zijn. Dat heeft president Volodymyr Zelensky gezegd. [naar artikel]


2. Russische raketten slaan in op shoppingcenter in Krementsjoek waar meer dan 1.000 mensen aanwezig zouden zijn: “Al zeker 10 doden en 40 gewonden” (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische raketten zijn ingeslagen op een shoppingcenter in Krementsjoek, in Centraal-Oekraïne. Er zouden meer dan 1.000 mensen aanwezig zijn. Dat heeft president Volodymyr Zelensky gezegd. [naar artikel]


3. Russische raketten ingeslagen op winkelcentrum in Krementsjoek, vrees voor veel doden en gewonden (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Een of twee Russische raketten zijn maandagnamiddag ingeslagen op een winkelcentrum in Krementsjoek, een strategisch belangrijke stad in het oosten van Oekraïne. Daar zouden op het moment van de inslag volgens president Volodimir Zelenski duizend mensen aanwezig zijn geweest, er wordt dan ook gevreesd voor veel slachtoffers. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. [naar artikel]


4. Russische raket treft winkelcentrum in Krementsjoek, volgens Oekraïense president waren zo'n 1.000 mensen aanwezig  (27/06/2022 - VRT NWS)

In de Oekraïense stad Krementsjoek is een winkelcentrum getroffen door een Russische raket. In het winkelcentrum zouden zo'n duizend mensen aanwezig zijn, zegt de Oekraïense president Volodomir Zelenski op het sociale mediakanaal Telegram. Momenteel is de brandweer aanwezig om de brand te blussen. Volgens de Oekraïense overheid zijn er momenteel twee doden en twintig gewonden gevallen. Volgens Zelenski "is het onmogelijk om het aantal slachtoffers in te beelden." [naar artikel]


5. Live - Russische raketaanval treft Oekraïense stad Krementsjoek: ‘Ruim 1.000 burgers in gebouw’ (27/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Minstens tien doden bij Russische raketaanval op druk winkelcentrum in Krementsjoek (27/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Minstens elf doden bij Russische raketaanval op druk winkelcentrum in Krementsjoek (27/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Minstens dertien doden bij Russische raketaanval op druk winkelcentrum in Krementsjoek (27/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Russische troepen pakken gewezen burgemeester van Cherson op - Zelensky wil VN-onderzoekscommissie na aanval op Krementsjoek (29/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de raketaanval op een winkelcentrum in de stad Krementsjoek, in het centrum van Oekraïne, zijn er nog meer dan veertig personen als vermist opgegeven. Dat meldde het Oekraïense parket vannacht. Er is voorlopig sprake van twintig dodelijke slachtoffers, maar dat aantal zal vermoedelijk nog oplopen. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!