Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Ik kan maar niet begrijpen waarom ze onze zoon heeft vermoord’: 9 verhalen die u na dit weekend kunt lezen

11/07/2022 - 08:50
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Ik kan maar niet begrijpen waarom ze onze zoon heeft vermoord’: 9 verhalen die u na dit weekend kunt lezen (11/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ‘Ik kan maar niet begrijpen waarom zijn moeder mijn zoon heeft vermoord’ (10/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Ik kan maar niet begrijpen waarom ze onze zoon heeft vermoord’: Stefan en Vivian vonden elkaar nadat ze hun kinderen verloren (10/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. “Zo’n weg afgelegd naar een beter leven, om dan hier vermoord te worden”: ex-vrouw kan niet begrijpen waarom Hakim dood moest (18/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hakim Mutyaba (53), de man die zondagochtend bij wijze van ‘grap’ of door kwaad opzet in het water werd gegooid vanop de Lousbergbrug, is verdronken. Dat wijst de autopsie uit. Zijn ex-vrouw is er het hart van in. “Hakim deed geen vlieg kwaad en had hier een mooi leven opgebouwd. Waarom moest dit gebeuren?”, vraagt ze zich af. [naar artikel]


5. "Dit was een aanslag op het product voetbal. Mensen begrijpen het niet meer en ik vraag me stilaan af of ook de scheidsrechters het nog begrijpen" (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Bij AA Gent zijn ze nog altijd niet te spreken over de arbitrage. "Het had meer weg van een circus of een casino dan van een voetbalwedstrijd."... [naar artikel]


6. Familie, vrienden en buren wonen massaal stille wake voor vermoorde Ellen (37) bij: “We proberen te begrijpen wat niemand kan begrijpen” (11/09/2019 - Het Nieuwsblad)

Enkele buurtbewoners organiseerden woensdagavond een stille wake ter nagedachtenis van Ellen D’hooghe. De 37-jarige vrouw werd in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gebracht door haar man Pol M. (45). Er kwamen massaal veel mensen af op de wake. [naar artikel]


7. Onze misdaadverslaggever over familiedrama in Waardamme: “Dit kun je niet begrijpen. Meer nog, dit wíl je niet begrijpen” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De gebeurtenissen in Waardamme hebben ook onze misdaadreporter Tim Lescrauwaet diep geraakt. Hij maakt de persoonlijke balans op na een dag verslag uitbrengen. “Pas thuis, bij je eigen dochters, dringt helemaal door wat daar gebeurd is. Ik probeer het niet meer te begrijpen. Dat is toch onmogelijk.” [naar artikel]


8. Waarom deze Ryanair-piloten dit weekend staken: ‘Ik besef dat mensen dit niet begrijpen’ (15/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Zijn dochter werd vermoord. Nu wil hij absoluut de reconstructie bijwonen. “Ik wil het zien om te kunnen begrijpen” (09/10/2017 - Het Nieuwsblad)

De West-Vlaamse bodybuilder Alexander Dean (24) moet over twee weken tijdens een reconstructie stap voor stap laten zien hoe hij zijn vriendin Mailys (18) en haar grootouders vermoord heeft. De vader van het meisje stáát erop om daarbij aanwezig te zijn. “Ik wil met mijn eigen ogen zien wat er is gebeurd. Of dat uiteindelijk een troost zal zijn, weet ik niet.” [naar artikel]


10. Waarom durft Rusland nu wél spreken over ‘aanzienlijke verliezen’? 9 verhalen die u na dit weekend kunt lezen (11/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!