Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Stefaan D. beweert dat hij en minnares Sandra nog altijd een koppel waren: “Maar als dat klopt... waarom schoot hij dan?”

12/07/2022 - 18:10
"Bijna drie weken nadat hij Sandra Bellaccomo (34) doodschoot in zijn wagen, heeft Stefaan D. (30) uit Overmere eindelijk verklaringen afgelegd. “Vrij onverwachte verklaringen”, erkent ook zijn advocaat Steven Henderickx. Want volgens D. was de buitenechtelijke relatie die Sandra met hem had, helemaal niet voorbij. Integendeel: hij beweert dat ze net stevig aan een toekomst samen werkten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Stefaan D. beweert dat hij en minnares Sandra nog altijd een koppel waren: “Maar als dat klopt... waarom schoot hij dan?” (12/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bijna drie weken nadat hij Sandra Bellaccomo (34) doodschoot in zijn wagen, heeft Stefaan D. (30) uit Overmere eindelijk verklaringen afgelegd. “Vrij onverwachte verklaringen”, erkent ook zijn advocaat Steven Henderickx. Want volgens D. was de buitenechtelijke relatie die Sandra met hem had, helemaal niet voorbij. Integendeel: hij beweert dat ze net stevig aan een toekomst samen werkten. [naar artikel]


2. Zus bijzonder aangeslagen nadat broer bij haar thuis moord bekent op minnares: “Stefaan doet normaal zelfs geen vlieg kwaad” (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zaterdagavond reed Stefaan D. in paniek naar zijn zus Kelly, nadat hij zijn minnares had neergeschoten in zijn wagen langs een veldweg aan de E17 in Overmere. Bevend kwam hij bij haar aan, biechtte de moord op en zei dat het lichaam nog in de wagen zat. “Uit schrik durfde ik helemaal niet te gaan kijken, maar ik belde meteen naar de politie”, vertelt Kelly nu. [naar artikel]


3. Stefaan D.S. (30) blijft in cel na moord op minnares maar gaf nog steeds geen verklaring: “Hij gaat gebukt onder spijt” (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Stefaan D.S. uit Berlare blijft nog zeker een maand in de cel. Steven Henderickx, de advocaat van de verdachte, verzette zich niet tegen een verlengde aanhouding van zijn cliënt. Een officiële verklaring gaf de man nog steeds niet voor de gepleegde feiten. “Uit respect wacht hij hiermee tot na de begrafenis van het slachtoffer", zegt zijn raadsman. [naar artikel]


4. Stefaan D. legt eindelijk verklaringen af nadat hij zijn minnares neerschoot in Overmere (11/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Stefaan D. (30), die al twee weken in de cel zit voor de moord op Sandra Bellaccomo (32) uit Overmere, zou nu toch verklaringen afgelegd hebben waarom hij de vrouw om het leven bracht en wat er die avond allemaal gebeurde. Dader en slachtoffer hadden vroeger een affaire met elkaar, maar Sandra zou de relatie beëindigd hebben. [naar artikel]


5. Elien Hanselaer, de vriendin van Stefaan Degand: ‘Stefaan twijfelde over ons: durfde hij er na Julies dood nóg een keer voor te gaan?’ (12/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Stefaan Degand en Elien Hanselaer verwachten een kindje: ‘Ik wist dat Stefaan twijfelde: durf ik er nóg eens voor te gaan?’ (17/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


7. VIDEO. Scheefpoeper beweert dat zijn minnares een sekspop is (29/01/2018 - Metro)

Wie een scheve schaats rijdt, zorgt er best voor dat hij of zij niet betrapt wordt. Is dat toch het geval, dan heb je twee keuzes: ofwel zeg je eerlijk hoe de vork in de steel zit, ofwel red je je hachje met een leugentje om bestwil. Op het internet circuleert een filmpje van een […] [naar artikel]


8. Ex van Leonardo DiCaprio beweert dat ze zijn minnares is: “Hij verlangt naar mij, en ik naar hem” (06/11/2019 - Metro)

Het Australische model Kendal Schuler meent dat ze een affaire heeft met Leonardo DiCaprio. Hoewel de bekende acteur al twee jaar een relatie heeft, zou hij stiekem met Schuler afspreken en haar voortdurend flirterige sms’en sturen. Al twee jaar lang is Leonardo DiCaprio samen met het Argentijnse model Camila Morrone (22). Dat gaat goed, en […] Het bericht Ex van Leonardo DiCaprio beweert dat ze zijn minnares is: “Hij verlangt naar mij, en ik naar hem” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. Mama zat naast Cyril (22) in de auto: “Hij schoot. En schoot. Mijn kind is voor mijn ogen vermoord” (29/05/2018 - Het Nieuwsblad)

“Zijn leven ging net beginnen. Hij zou deze maand afstuderen als leerkracht en had al zicht op een job als onderwijzer in een school. En net dan is het voorbij.” De familie van Cyril Van­griecken (22) is ontroostbaar. De jongeman werd door verschillende kogels geraakt terwijl hij meereed in de auto van zijn moeder. Zij zat aan het stuur. “Hij is voor mijn ogen vermoord.” [naar artikel]


10. Pommelien Thijs op de schoot bij Willem De Schryver en Wim Opbrouck op de schoot bij Wim Lybaert (31/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!