Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Gesjoemel bij de overheid? Bedrijf dat coronavaccins beheert naar rechter wegens ‘onfrisse praktijken’

18/07/2022 - 09:38
"Is er gesjoemeld met een miljoenencontract bij de federale overheid? Het bedrijf dat al twee jaar onder meer de coronavaccins beheert, is overtuigd van wel en trekt naar de rechter. “Wegens onfrisse praktijken bij de FOD Volksgezondheid.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gesjoemel bij de overheid? Bedrijf dat coronavaccins beheert naar rechter wegens ‘onfrisse praktijken’ (18/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Is er gesjoemeld met een miljoenencontract bij de federale overheid? Het bedrijf dat al twee jaar onder meer de coronavaccins beheert, is overtuigd van wel en trekt naar de rechter. “Wegens onfrisse praktijken bij de FOD Volksgezondheid.” [naar artikel]


2. Firma die coronavaccins beheert naar Raad van State wegens “onfrisse praktijken” (18/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Medista, het Belgische farmaceutische bedrijf dat al sinds april 2020 de strategische voorraad geneesmiddelen, Covid-testen en -vaccins opslaat en verdeelt, heeft afgelopen vrijdag een schorsingsberoep ingediend bij de Raad van State tegen de Belgische Staat. Medista verwijt de federale overheidsdienst Volksgezondheid “onfrisse praktijken” bij de toekenning van de overheidsopdracht voor de coronalogistiek aan een concurrent. Dat heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt in een persbericht. [naar artikel]


3. Firma die coronavaccins beheert, vangt bot bij Raad van State na klacht wegens ‘onfrisse praktijken’ (08/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Marc Coucke reageert op zaak rond gesjoemel bij verkoop Anderlecht: “Het bevestigt dat er onfrisse praktijken op nagehouden zijn” (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de zaak rond het gesjoemel bij de verkoop van RSC Anderlecht aan Marc Coucke worden veertien verdachten - waaronder oud-topman Herman Van Holsbeeck, ex-voorzitter Roger Vanden Stock en spelersmakelaar Christophe Henrotay - voor de rechter gebracht. Anderlecht-eigenaar Marc Coucke reageert: “Dankbaar dat gerecht dieper graaft.” [naar artikel]


5. De onkreukbaarheid van Jacques Rogge blijft intact, maar veel onfrisse praktijken gebeurden onder zijn watch (07/10/2017 - De Morgen)

Hans Vandeweghe is sportjournalist bij De Morgen. [naar artikel]


6. Van Weinstein tot De Pauw: al deze beroemdheden werden intussen beschuldigd van onfrisse praktijken (22/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Harvey Weinstein was lang niet de eerste beroemdheid die vrouwen lastig viel, maar zijn fall from grace heeft wel een enorm effect gehad. Begin... [naar artikel]


7. Van Weinstein tot De Pauw: 29 VIPS die intussen beschuldigd werden van onfrisse praktijken (22/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Harvey Weinstein was lang niet de eerste beroemdheid die vrouwen lastig viel, maar zijn fall from grace heeft wel een enorm effect gehad. Begin... [naar artikel]


8. Een jaar nadat de #metoo-bom barstte: 15 vips die beschuldigd werden van onfrisse praktijken (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag is het precies een jaar geleden dat het schandaal rond Hollywoodproducer Harvey Weinstein uitbrak. De lijst van beschuldigden is intussen... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!